rennway V For Vendetta Maskesi

69,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
106,79 TL

Ürün Bilgileri

rennway V For Vendetta Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TanOzel Satıcı Ünvanı: HACİ TAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8180435178
    Bu ürün TanOzel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında fikir var ve fikirler kurşun geçirmez! Milyonlarca hayranı olan V For Vendetta filminin akıllara kazınan maskesi karşınızda! Ürün Özellikleri: Kaliteli sert plastikten imal edilmiştir
  • Yüzünüze kolay uyum sağlar
  • Lastik bantı sayesinde başınızda sabit durabilir
  • Standart bedendir
  • Beyaz renktedir
  • Ürün Ölçüleri: 20 cm x 18 cm
  • Paket İçeriği: 1 adet V For Vendetta Maskesi
  • AOL2284396573
Geri Bildirim Ver

Rennway BE000000119278 V For Vendetta Maskesi

Rennway V for Vendetta maskesi, filmin üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen zamansız bir ürün olarak günümüzde kullanılmaya devam eder. Akıllarda yer eden filmin de ana materyali olan maske, farklı yaştan insanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Maskenin çağrıştırdıkları, takan kişinin de hayata bakış açısını ifade eder. Zaman içinde çeşitli anlamlar yüklenen bu maskenin kullanım alanları oldukça geniştir. Maskeli balolardan sokak eğlencelerine kadar her yerde bu ürünü kullanan kişilere rastlamak mümkündür. Pek çok kişinin aynı ürünü kullanması hijyen açısından uygun olmayabilir. Bu nedenle ürünü satın almadan önce kaç tane almanız gerektiğini belirlemeniz önem taşır. Kişisel kullanım için ideal olan bu maskenin genel özellikleri ise şöyledir:

  • Boyut: 20 cm x 18 cm (Yükseklik x Genişlik)
  • Materyal: Plastik
  • Kullanım: Lastik yardımıyla başa geçirilerek kullanılır

Rennway V For Vendetta Maskesinin Materyali Nasıl?

Rennway V For Vendetta Maskesinin Materyali Nasıl?

Rennway V for Vendetta maskesi, sert plastikten üretilmiştir. Bu ürünler genellikle plastiğin bir kalıba dökülmesi ile imal edilir. Karnaval maskeleri de dâhil olmak üzere bu tip ürünler için sıcakta yumuşayan plastik kullanılır. Maskenin görünüşü parlak, yüzeyi ise kaygandır. Yüksek sıcaklıkta şekil değiştirebilen ürün, cilt üzerinde herhangi bir alerjik reaksiyona yol açmaz. Ancak ürün, ciltte durduğu süre uzadıkça terleme yapabilir. Maskenin yapımında kullanılan plastik, üretim aşamasında boya katılarak renklendirilir. Rennway V for Vendetta maskesi beyaz plastikten imal edilmiş ve üzeri boyanmıştır. Maske boyama işlemi, kalıp üzerine baskı ya da püskürtme şeklinde olabilir. Ürünün arkasında lastik bant yer alır. Bu bant, her iki tarafından da sıkıştırılarak başınıza en uygun boyuta getirebileceğiniz şekilde ayarlanmıştır.

Rennway V For Vendetta Maskesini Kimler Alır?

Rennway V For Vendetta Maskesini Kimler Alır?

Rennway 20 cm x 18 cm V for Vendetta Maskesi, partilere katılan kişiler tarafından tercih edilebilir. Özellikle maskeli partilerde bu ürünler sıkça kullanılır. Bu ürünün ilk kez görüldüğü V for Vendetta filmi, var olan yönetime başkaldırı üzerine ilerleyen bir kurguya sahiptir. Bu maskeyi satın alanlar, filme gönderme yapar. Rennway V for Vendetta maskesi, çeşitli film karakterlerinin temsil edildiği gösterilerde de kullanılabilir. Bu ürün, kendi yüzünü göstermek yerine fikirleriyle öne çıkmak isteyen kişilerin düşüncelerini temsil eden bir sembol olarak da tercih edilebilir. Maske, bir aksesuar olarak da düşünülebilir. Ürün, özellikle genç odalarında diğer film kahramanlarına ait birçok maske ile birlikte dekoratif bir görüntü oluşturmak üzere konumlandırılabilir.

Rennway V For Vendetta Maskesinin Kalitesi Nasıldır?

Rennway V For Vendetta Maskesinin Kalitesi Nasıldır?

Yumuşak ve ince plastik materyali sayesinde maske, yüze tam olarak oturur. Kenarlarına takılmış olan lastik ise başın arka tarafından destek alarak maskenin düşmesini engeller. Rennway V for Vendetta maskesinin göz ve ağız kısmındaki açıklıklar, rahat bir görme ve konuşma imkânı sunar. Bu ürünün yapımında kullanılan plastik, kimyasallara karşı son derece dirençlidir. Standart boyda üretilen maskeyi başınızın ölçüsüne göre ayarlamak için için lastikleri kullanabilirsiniz. Ürünün üzerindeki boyalarda ağır kimyasal temizleyiciler kullanılmadığı sürece herhangi bir deformasyon görülmez. İnce plastik, direkt olarak güneş ışığı altında bekletildiğinde şekil kaybına uğrayabilir. Maskeyi kullandıktan sonra ılık su ve deterjanlı bez ile temizleyebilirsiniz. Dilerseniz Rennway V for Vendetta maskesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Parti ve karnavalların vazgeçilmez aksesuarı olan Rennway V for Vendetta maskesini Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla kolayca satın alabilirsiniz.