9
İntim Bakım Ürünü kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Reshell Genital Bölge Koltuk Altı Diz Dirsek Kararma Karşıtı Aydınlatıcı Renk Açıcı Krem

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reshell Genital Bölge Koltuk Altı Diz Dirsek Kararma Karşıtı Aydınlatıcı Renk Açıcı Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reshell Satıcı Ünvanı: GÖKHAN AŞILIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0920431683
    Bu ürün Reshell tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver

Reshell Genital Bölge Beyazlatıcı Aydınlatıcı Özel Bölge & Koltuk Altı Renk Açıcı Beyazlatma Kremi 125 ml

Genital bölge aydınlatıcı krem ürünü kasıklarda, anüs bölgesi, koltuk altı ve dirsek ucunda meydana gelen renk pigmentasyon bozulmalarının önüne geçmek için kullanılır. Ten rengi farketmeden genital bölge kararması görülebilir. Çoğu zaman kadınların şikayet edebileceği bu durumun estetik olmadığı düşünülebilir. Etkisi ölçülebilen ve sorunun çözümü için geliştirilen beyazlatıcı krem kullanılarak güvenli ve hızlı bir sonuç alınabilir. Bu ürün kolay uygulanması ve cilt tarafından emilmesi sayesinde birçok müşterinin ortak seçimidir. Beyazlatıcı krem nemlendirici etki de gösterir. Genital bölgede meydana gelen kararmalar ciddiye alınmadığı zaman kötüleşebilir ve vücudun diğer kısımlarına doğru nüfuz edebilirler. Siz de ihtiyaçlarınız doğrultusunda bakımlı görünmek için aydınlatıcı krem seçimi yapabilir ve güvenle kullanabilirsiniz.

  • Alfa arbutin ve Alfa hidroksit asit içeriği
  • 2 kata kadar renk açma
  • Tüm cilt tiplerine uygun

Reshell Genital Bölge Beyazlatıcı Kremi 125 ml Yorumları

Reshell Genital Bölge Beyazlatıcı Kremi 125 Ml Yorumları

Tende meydana gelen renk değişimlerinin dış kaynaklı birçok sebebi olabilir. Bu nedenlerin arasında güneş ışınlarının olumsuz etkileri ve tüylenme sorunu yer alır. Bir çok kadın genital bölge ve koltuk altı bölgesini tüylerden arındırır. Ancak tıraş ve benzeri işlemlerde kıl köklerine müdahale edilemeyebilir. Alınmayan bu kökler o bölgelerde kararmalara neden olabilir. Sorunun çözümü için zaman içerisinde renk tonunu eşitleyebilmek adına tasarlanan bu formülden faydalanabilirsiniz. Üründen etkili sonuç alabilmek için Reshell genital bölge beyazlatıcı aydınlatıcı özel bölge & koltuk altı renk açıcı beyazlatma kremi 125 ml yorumları kısmını inceleyebilir ve ihtiyacınıza uygun bir kullanım rutini belirleyebilirsiniz. Aydınlatıcı ürün bikini bölgesi ve koltuk altı kullanımı için hafif krem formunda üretilir. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu ürünü seçebilir ve avantajlı alışveriş keyfini yaşayabilirsiniz

Reshell Özel Bölge ve Koltuk Altı Aydınlatıcı Krem Kullanımı

Reshell Özel Bölge ve Koltuk Altı Aydınlatıcı Krem Kullanımı

Beyazlatıcı krem kullanımında herhangi bir yaş sınırı yoktur fakat 18 yaş altında kullanım için uygun olmayabilir. Reshell genital bölge beyazlatıcı aydınlatıcı özel bölge & koltuk altı renk açıcı beyazlatma kremi 125 ml erkeklerin de kullanabileceği bir üründür ancak kararma çoğunlukla vajinal bölgede meydana geldiği için kadınlara uygun olarak tasarlanır. Genital bölgedeki koyulaşmalar, özellikle bazı durumlarla ilişkilendirilir. Tip 2 diyabet, Cushing sendromu, Polikistik Over sendromu, Addison hastalığı ve böbrek üstü bezi salgılarında artış gibi durumlar cildin kararmasına yol açabilir. Böyle durumlarda ürünü kullanmadan önce bir hekime danışmanız uygun olabilir. Ürün, Alfa hidroksit etken maddesi ve renk açıcı bileşenler sayesinde belli aralıklarla cilde uygulandığı takdirde olumlu etki gösterir. Kendinizi bakımlı hissetmek ve aydınlık bir cilde sahip olmak için beyazlatıcı kremi tercih edebilirsiniz.

Reshell Özel Bölge Renk Açıcı Kremi 125 ml Fiyatları

Reshell Özel Bölge Renk Açıcı Kremi 125 Ml Fiyatları

Genital kararmalar çoğunlukla esmer tenli kişilerde görülür. Doğal kararmaların önüne geçmek için iki üç günde bir uygulama yapılabilir. Koltuk altı kararmalarının asıl sebebi terlemedir. Atılan toksinlerin salgıladığı ter oranı ve tuz oranı yüksektir. Bu nedenle bu bölgede kararmalar görülebilir. Ciltte yan etki oluşumunu tetiklememesi krem formunun önemli avantajıdır. Cildinizde olumlu etki gördüğünüz zaman kullanımı bir iki güne düşürebilirsiniz. Ürün dermatolojik bir problem yoksa genital bölge ve koltuk altı bölgesinde rahatlıkla kullanılabilir. Deri altında yağ bezesi, iltihap veya ters yöne uzayan kıllar varsa öncelikle bu sorunlar çözüme ulaştırıldıktan sonra uygulama yapılmalıdır. Reshell genital bölge beyazlatıcı aydınlatıcı özel bölge & koltuk altı renk açıcı beyazlatma kremi 125 ml fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Her cilt tipine uygun olan bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.