Resun Air4000 Hava Motoru Çift Çıkış

649 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
23 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
682,58 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Resun Air4000 Hava Motoru Çift Çıkış

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jolypet Satıcı Ünvanı: BÜLENT KUMOVA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3163925647600013 Vergi Kimlik Numarası: 5920169450
    Bu ürün Jolypet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Resun Air 4000 Çift Çıkışlı Hava Motoru
  • 320 Litreye kadar olan akvaryumlarda oksijen sağlamanın yanında, suda doğal bir dalgalanma yapan, çift çıkışlı hava düşük ses ve enerji (4 W) tüketimine sahip hava pompasıdır.Dakikada 4.5 Litre hava pompalama kapasitesine sahiptir. Kullanma Talimatı
  • Kurulumu ve çalıştırılması oldukça kolaydır. Öncelikle akvaryumdan yukarıda, kuru bir yere konulması gerekir. Eğer akvaryumun kapağı varsa akvaryum üzerine konulabilir. Özellikle yukarıda olmasına dikkat edilmelidir. Aksi halde pompaya suyun geri dönüşü söz konusu olacağında pompa arızalanabilir. Pompa uygun bir yere yerleştirildikten sonra hava çıkış borusunun ucuna hava motoruna uygun olarak temin edeceğiniz hortumun takılması ile pompa kullanıma hazırdır. Uyarılar
  • Pompa kullanılmadan önce takılacağı priz kontrol edilmelidir. Prizdeki arızalar aletin bozulmasına neden olabilir.Pompanın takılacağı priz ve pompanın konumu önemlidir. Islanmayacak şekilde yukarıda ve uzak konumda olmalıdır.Pompa akvaryumdan aşağı konumda yerleştirildiği taktirde geri su akışı olacağından pompa bozulabilir.Pompanın akvaryumdan yukarıda kuru bir yerde olmasına özen gösterilmelidir. Akvaryum içerisine düşürülmemelidir. Düştüğü taktirde fişi çekilmeden su içerisinden çıkarılmamalıdır. Elektrik çarpmasına neden olabilir.Pompa su içerisine düştüğü taktirde fişi çekilerek çıkarıldıktan sonra bir kaç gün kuruması beklenilmelidir. Kuruduğundan emin olunduktan sonra tekrar çalıştırılabilir.Pompa sürekli çalışır vaziyette kalmalıdır. Hortumu ayrıldığı ve su gelmemesine dikkat edildiği sürece temizlik sırasında da çalışabilir. Ancak fişi çekildikten sonra temizlik yapılması tavsiye edilir.Kesinlikle yağlanmamalıdır.Hortum kontrolü haftada bir kez mutlaka yapılmalıdır. Bu amaçla hortumun ucundan bir miktar hava üflenip tıkanma olup olmadığı kontrol edilmelidir. Tıkanma söz konusu ise özel hortum fırçası kullanılarak tıkanmalar giderilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Hava Motoru
Geri Bildirim Ver

Resun Air4000 Çift Çıkış Hava Motoru

Resun Air 4000 çift çıkışlı hava motoru sayesinde balıklarınız doğala çok yakın bir ortamda yaşayabilir. Evinde balık besleyenlerin çok tercih ettiği bu ürün, canlılara oksijen sağlar. Suda doğal dalgalanma yaratan cihaz, çift çıkışlı hava motoruna sahiptir. Bu güçlü motor sayesinde akvaryumdaki canlılar sağlıklı bir şekilde solunum gerçekleştirebilir. Düşük ses seviyesi ile Resun Air 4000 çift çıkışlı hava motor evdeki huzurlu ve sakin atmosferi bozmaz. Aynı zamanda az enerji harcayarak bütçenize katkı sağlar. Dakikada 4.5 litre hava pompalama kapasitesiyle öne çıkan Resun Air 4000, canlıların akvaryumda rahat yaşamasını sağlar. Oldukça güçlü hava sirkülasyonu sağlayan ürün, yarattığı dalgalanma sayesinde de hoş bir görüntü de sunar.

  • 320 litreye kadar olan akvaryumlarda kullanılabilir.
  • 4 W güce sahiptir.
  • 220~240 V şebeke gerilimiyle çalışır.

Resun Air 4000 Çift Çıkışlı Hava Motorunun Özellikleri Nelerdir?

Resun Air 4000 Çift Çıkışlı Hava Motorunun Özellikleri Nelerdir?

Resun Air 4000 çift çıkışlı hava motoru oldukça kullanışlı ve pratik bir üründür. Küçük olmasına rağmen akım gücü çok olan bu ürün akvaryumun temiz kalmasını sağlar. Bunun yanı sıra içinde yaşayan canlılara düzenli olarak oksijen desteği sunar. Motor, 320 litreye kadar olan tüm akvaryumlarla uyumludur. Çift çıkışlı hava sistemi sayesinde çok daha hızlı sirkülasyon gerçekleştirir. Düşük ses özelliği sayesinde herhangi bir rahatsızlık vermez. Bu sayede pompayı sürekli çalışır hâlde bırakabilirsiniz. Siyah ve gri renklerden oluşan bu küçük motorun kullanımı da oldukça kolaydır. 4 W enerji harcayıp çok miktarda oksijen üreten motor, akvaryum canlılarının yaşamını kolaylaştırır. Yarattığı dalgalanma sayesinde canlılara ve size gerçek bir deniz his verir. Resun Air 4000 çift çıkışlı hava motoru sayesinde daha huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz.

Resun Air Hava Motoru Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Resun Air Hava Motoru Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Resun Air 4000 çift çıkışlı hava motorunu kullanırken dikkat etmeniz gereken birtakım unsurlar vardır. Akvaryumdan yukarıya ve kuru bir yere konulması gereken bu ürüne su değmemesi gerekir. Akvaryumun kapağı varsa bunun üzerine motoru yerleştirebilirsiniz. Motoru ıslanmayacak bir konuma yerleştirdikten sonra hava çıkış borusunun ucuna motora uygun aldığınız hortumu takmanız gerekir. Resun Air-4000 çift çıkışlı akvaryum hava motorunu çalıştırmadan önce prizi kontrol edebilirsiniz. Pompanın takılacağı priz bozuk olmamalıdır. Priz bozuksa taktığınız an motor zarar görebilir. Pompayı aşağı bakacak şekilde yerleştirirseniz geri su akışı olabilir. Bu da pompanın bozulmasına yol açar. Ayrıca pompa akvaryum içine düşürülmemelidir. Akvaryuma düştüğü an cihazın fişten çıkarılması gerekir. Resun Air 4000 çift çıkışlı hava motorunu birkaç gün kurumaya bıraktıktan sonra tekrar kullanabilirsiniz.

Resun Air 4000 Çift Çıkışlı Hava Motoru Kaliteli midir?

Resun Air 4000 Çift Çıkışlı Hava Motoru Kaliteli midir?

Resun Air 4000 çift çıkışlı hava motoru oldukça kaliteli bir üründür. Minimal tasarımına rağmen kuvvetli bir motora sahip bu ürün, doğru kullanıldığı takdirde uzun ömürlü olur. Bu ürünü akvaryumu temizlerken de açık bırakabilirsiniz. Ancak su değmemesine dikkat etmeniz önerilir. Dilerseniz pompanın fişini çektikten sonra da akvaryum temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Motoru kullanırken hortum kontrolü yapmanız da tavsiye edilir. Böylece hortumun tıkanıp tıkanmadığını anlayabilirsiniz. Hortum tıkanırsa akvaryumdaki canlılar ve motor zarar görebilir. Hortumu özel fırçalarla temizleyerek Resun Air 4000 çift çıkışlı hava motorunun daha sağlıklı çalışmasını sağlayabilirsiniz. Balık besliyorsanız ve büyük bir akvaryumunuz varsa bu ürün sizin için idealdir. Ürünü Trendyol’dan birkaç dakika içinde satın alabilirsiniz. Ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olmak isterseniz kullanıcılar tarafından yapılan Resun Air 4000 çift çıkış hava motoru yorumlarını okuyabilirsiniz. Motordan memnun kalmadığınız takdirde Trendyol’un değişim ve iade seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.