RetroCicekcilik Buz Çiçeği 10 Adet Pembe Çiçekli Yer Örtücü Sukulent Mezarlık Çiçeği

130 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RetroCicekcilik Buz Çiçeği 10 Adet Pembe Çiçekli Yer Örtücü Sukulent Mezarlık Çiçeği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Retro Çiçekçilik Satıcı Ünvanı: ENVER OKAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6370264562
    Bu ürün Retro Çiçekçilik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KIRMIZI/PEMBE TONLARINDA Otsu olup, çok yıllıktır. Dalları sürünücü karakterdedir, yeri halı gibi kaplar. Yeşil yapraklar karşılıklı, sürekli, etli, elips şeklindedir. Çiçekler terminal durumlu, parlak sarı stamenler büyük bir düğme gibi, etrafında Kırmızı taç yapraklar vardır. Zemini tümüyle kaplayan gösterişli çiçekleriyle güzel bir yer örtücüdür. Çiçeklenme mevsimi ilkbahar sonu ve yazdır. Boyu 20-30 cm olup, anavatanı Güney Afrika'dır. Tam güneş, ılıman iklim ister. Soğuğa dayanıklı değildir. Korunaklı yerlerde yetiştirilmelidir. Kuru kumlu topraklarda, kayalıklarda ve deniz kenarlarında, taşlık alanlarda yetişebilir. Özel bir bakım istemez. Sadece kuru günler su verilmelidir. İlkbaharda alınan çelikler, kumlu kompost içinde köklendirilir. Seralarda tohumla da üretilir. Ancak bu oldukça güç bir yöntemdir. Çiçekleri parlak ve canlı sıklamen pembesi olur. Yerde sürünerek uzayıp gider. Saksılarda aşağı sarkar.
Geri Bildirim Ver