Revit Sıyah-kırmızı Sand 3 Eldıven

3.979,80 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: S
S
M
XL
Tek Ebat
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.979,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.979,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.979,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.979,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Revit Sıyah-kırmızı Sand 3 Eldıven

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YS STORE ELEKTRONİK TİC LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: YS STORE ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0983071459500001 Vergi Kimlik Numarası: 9830714595
    Bu ürün YS STORE ELEKTRONİK TİC LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revit Eldiven Yüksek derecede nefes alabilir fileli yapıya sahip Revit Sand 3 eldiven kırmızı, üst ve parmak üstü bölgeleri TPR esnek korumalar ile donatılmış, avuç içi bölgeleri ise deri malzemeler ile birleştirilerek tasarlanmış, yaz mevsiminde kullanıma uygun motosiklet eldivenidir. Revit Sand 3 Eldiven Kırmızı Nasıl ? Keçi derisi avuç içi Parmak uçlarında deri parçalar Streç esnek alanlar PWR 500D aşınmaya ve yırtılmaya dirençli iplik TPR avuç içi koruma TPR başparmak koruması TPR üst mafsal korumalar TPR parmak üstü korumalar Cırtlı bilek kapama Yazlık kullanım için ideal Komple nefes alabilir fileli yapı Revit Sand 3 eldiven kırmızı online stok güvencesi, en uygun fiyat, havale indirimi, kapıda nakit ödeme ve vade farksız 9 taksit ile satın alabilir ayrıca Revit Türkiye modelleri hakkında detaylı bilgi, yorum, öneri ve tavsiyeleri sitemizden inceleyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver