Revolution Revolutıon Skincare Kırışıklık Karşıtı Serum 30 Ml

399 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Revolution Revolutıon Skincare Kırışıklık Karşıtı Serum 30 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEEDS Satıcı Ünvanı: FARUK BALAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1350134942
    Bu ürün NEEDS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu hafif yapılı serum, cildin doğal kolajen üretimini uyarmaya yardımcı olan Matrixyl adlı güçlü bir peptit içerir. Bu sıkılaştırıcı ve dolgunlaştırıcı bileşen, cildin daha taze, daha tonlu ve genç görünmesini sağlamak için ince çizgilerin görünümünü yumuşatmaya yardımcı olur.Nasıl kullanılır: Kullanmadan önce çalkalayınız. Temiz, kuru cilde birkaç damla uygulayın. En iyi sonuçlar için sabah ve akşam kullanın. Cruelty free ve Vegan'dır. Parfüm, Alkol, Paraben, Gluten içermez.

Ürün Özellikleri

  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Revolution 174551 Skincare Kırışıklık Karşıtı 30 ml Serum

Cilt bakımında doğru ürünlerin kullanılması gerekir. Özellikle 20’li yaşlardan itibaren cildin nem kazanması ve diri görünümünü koruması için düzenli olarak bakım yapılması tavsiye edilir. Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı serum, birçok kullanıcı tarafından beğeni kazanan ve sıkça kullanılan bir üründür. Cildi yaşlanma belirtilerine karşı koruyan serum, güçlü içeriği sayesinde kırışıklık oluşumunun da önüne geçer.

  • Cruelty free ve vegan.
  • Parfüm, alkol, paraben, gluten içermez.
  • Temiz ve kuru cilde uygulanır.

Revolution Skincare Kırışıklık Karşıtı Serumun Formül İçeriği Nedir?

Revolution Skincare Kırışıklık Karşıtı Serumun Formül İçeriği Nedir?

Cilde sürülen ürünlerin içeriklerini bilmek oldukça önemlidir. Cilt yapısına ve ihtiyaçlarına uygun olmayan ürünler, görünümü olumsuz yönde etkileyerek çeşitli problemleri de beraberinde getirir. Fakat Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı serum, uzman kişiler tarafından oluşturulan başarılı bir içeriğe sahiptir. Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı serumun güçlü içeriği sıkça tercih edilmesini sağlar. Vegan bir ürün olan serum, %10 oranında “matrixyl” adlı peptit içerir. Kozmetik sektörünün vazgeçilmezi olan bu peptit, cildin bariyerini güçlendirerek genç görünmesini sağlar. Ürün, cildin ihtiyaçlarını göz önüne alan içerikten oluşur. Ayrıca serumun cilt bariyerine zarar veren parfüm, alkol, paraben ve gluten içermemesi kullanıcıların güvenini kazanan detaylar arasındadır. Güçlü içerikten oluşan Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı matrixyl serum sayesinde düzenli kullanımda gözle görülür sonuçlar ortaya çıkar.

Revolution Skincare Kırışıklık Karşıtı Serum Ne Sıklıkla Kullanılır?

Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı serumun cilde etkilerini tam olarak ortaya koyabilmesi için kullanım talimatlarına uygun hareket edilmesi gerekir. Serumu cilde uygulamadan önce iyice çalkalamak oldukça önemlidir. Çalkalayarak, içerikler birbirine karışır ve kullanıma hazır hâle gelir. Serumu cilde sürerken birkaç damla almak yeterlidir. Sürüldüğü andan itibaren faydalarını göstererek, kullanıcının iyi hissetmesini sağlar. Ancak serum, kuru ve temiz cilde uygulanır. Bu nedenle uygulama işleminden önce cildin uygun ürünlerle temizlenmesi, serumun etkisini arttıran faktörler arasında yer alır. Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı parabensiz serum, sabah ve akşamları kullanıma uygundur. Kullanırken bir rutin oluşturmak ve aksatmamak oldukça önemlidir. Ürün, göz altına da sürülmeye uygundur. Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı serum yorum bölümüne göz atarak birçok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Revolution Skincare Kırışıklık Karşıtı Serumun Faydaları Nelerdir?

Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı serum, cildin kolajen üretimini tetikler. 25 yaşından itibaren kullanıma uygun olan serum sayesinde cilt sıkılaşır. Bu sayede cilt sağlıklı, taze ve genç görünüm kazanır. Ürün, cildi nemlendirmek konusunda da oldukça faydalıdır. Özellikle kuru cilt yapısına sahip olan kullanıcılar, Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı serum sayesinde sağlıklı görünüme kavuşur. Ürün, ince çizgilerin görünümünü azaltır. Cildin gençleşmesine katkı sağlayan serum sayesinde yüz, dolgun hâle gelir. Serum 20 ve 30’lu yaşlarda kullanıldığında kırışıklık oluşmasını engeller. Ancak daha ileri yaş gruplarında bakım, nem ve gençlik kazandırma gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca serum, cildin pürüzsüzleşmesini de sağlar. Söz konusu serum sayesinde cilt sağlıklı, temiz ve aydınlık görünüm kazanır. Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı serum fiyatı, güçlü içeriğiyle orantılı aralıklardan oluşur. Kaliteye cep yakmayan fiyatlarla ulaşmak isteyen kişiler, tercihini Revolution 30 ml skincare kırışıklık karşıtı serumdan yana yapar. Trendyol üzerinden Revolution serum satın alabilir, güvenli alışveriş imkânından faydalanabilirsiniz.