REVOLUTİON SKİNCARE Revolution Skincare Göz Serumu Kafein Ve Hyaluronik Asit 30 ml

140 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

REVOLUTİON SKİNCARE Revolution Skincare Göz Serumu Kafein Ve Hyaluronik Asit 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuces Home Satıcı Ünvanı: TUÇE BAL ATSIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1340402383
    Bu ürün Tuces Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yorgun gözler için bir çift espresso gibi, Revolution Skincare Göz Altı Hedefli Serum. Hyaluronik Asit, göz altı bölgesinin görünümünü iyileştirir ve göz çevresindeki hassas ciltte dehidrasyonun neden olduğu ince çizgi görünümünü gidermeye destek olur.Nasıl kullanılır: Kapatıcı veya fondöten uygulamadan önce temiz cilde uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 15 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Revolution Skincare Göz Serumu Kafein ve Hyaluronik Asit 30 ml

Cilt bakımı, günlük hayat rutinlerinde insanlar için vazgeçilmez bir unsurdur. Serumlar, cilt bariyerinin onarımı ve güçlendirilmesi açısından önemli bir ürün olarak ön plana çıkar. Revolution Skincare göz serumu kafein ve hyaluronik asit 30 ml göz çevrenizde bulunan koyu görünümün hafifleyerek giderilmesine yardımcı olur. Ürün, sabah ve akşam kullanıma uygundur. Göz altı torbalarının şiş görünümünü indirerek ilk andan itibaren cildinize etki eder. Hem göz kapaklarınıza hem de altlarına sürebileceğiniz serumun içeriği son derece temiz ve sağlıklı bir şekilde üretilir. Makyaj öncesi, cildinizin aydınlatması ve nemlendirmesi ile size eşsiz bir deneyim yaşatır. Ürün, hyaluronik asit içeriğiyle cildin su ihtiyacını karşılar. Her cilde uygun olan bu madde, karma, yağlı ve kuru ciltler için mükemmel etkilere sahiptir.

  • Temiz ve sağlıklı içerik listesi
  • Üst seviye cilt onarımı
  • Aydınlık görünüm

Revolution Skincare Göz Serumu Kafein ve Hyaluronik Asit

Revolution Skincare Göz Serumu Kafein ve Hyaluronik Asit

Yorucu iş, okul ya da hayat temposunun arasında cildinize iyi bir bakım sağlamak ve sağlıksız görünümden kurtulma isteğinizin olabilir. Revolution Skincare göz serumu kafein ve hyaluronik asit, cildinizin nem ihtiyacını karşılayarak sağlıklı yapısına geri kavuşmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda fark edilen etkileri sayesinde müşteriler tarafından sık sık tercih edilir. İnce yapılı olan ürün, ağırlaşmaz ve dolayısıyla yüzünüzde rahatsızlık hissiyatı oluşturmaz. Her yaş grubundan insan için kullanıma uygundur. Paketi açıldıktan ve kullanıma başlandığı tarihten itibaren 12 ay ömrü olan ürün, 30 ml olması ile aylar boyu kullanım imkanı sunar. Oda sıcaklığında saklayabileceğiniz model, seyahatlerinizde, ofisiniz de ya da dilediğiniz her an size eşlik eder. Özenle seçilen içerik listesi ile kafein maddesini bulunduran ürün, cildinizin yatışmasını ve lekelerin azalarak yok olmasını sağlar.

Revolution Skincare Hyaluronik Asit Göz Serumu Avantajları

Revolution Skincare Hyaluronik Asit Göz Serumu Avantajları

Bakım ürünlerinde, cildin ışıldayarak dolgun bir görünüme kavuşmasını ve zararlı ışınlardan korunmasını sağlayan kafein, bu serumun içeriğinde öne çıkan madde olarak yerini alır. Revolution Skincare göz serumu, dış etkenlerden korunmanıza yardımcı olur. Hyaluronik Asit ise cildin dolgun gözükmesi özelliği ile ürünün içerik listesinde üst sırada bulunur. Serumun emilmesi ve ardından hücrelere işlemesi akne tedavisi, egzama gibi hastalıklar konusunda da yardımcı olur. Her 12 saatte bir uygulayabileceğiniz ürün, kafein etkisiyle yorgunluğunuzu azaltır. Cam şişe içerisinde tasarlanan serum, bu sayede değişime uğramadan güvenle saklama olanağına sahiptir. Ürün, kuru ve suya ihtiyaç duyan göz çevrenizi nemlendirir. Revolution Skincare göz serumu kafein ve hyaluronik asit 30 ml yorumları sayesinde diğer müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Siz de sağlıklı ve hafif yapılı göz alıcı ürünü tercih edebilirsiniz.

Revolution Skincare Göz Serumu Kafein Hyaluronik Asit Fiyatı

Revolution Skincare Göz Serumu Kafein Hyaluronik Asit Fiyatı

Revolution skincare göz serumu kafein ve hyaluronik asit 30 ml fiyatı ürünün sahip olduğu zengin ve temiz içerik listesi göz önünde bulundurarak ekonomik bir şekilde belirlenir. Cildinizin zarar gören sağlıksız yapısı üzerinde etki ederek göz çevrenizi onaran ürün, sizi her yönden memnun eder. Makyajınızın yüzünüzle kusursuz uyum sağlayarak parlak bir bitiş elde etmenize imkan tanır. Parfüm, alkol, paraben ve gluten içermeyen serumu gönül rahatlığı ile cilt bakım rutininize dahil edebilirsiniz. Temiz cildinize uygulayacağınız ürün, gün boyu göz altlarınızı koruma özelliği ile dikkat çeker. Damlalık aparatına sahip olan serumu, tampon hareketler eşliğinde sürebilirsiniz. İnce çizgi görünümünü minimum seviyelere indiren bu yüksek performanslı ürün, tahriş ve alerji gibi olumsuz rahatsızlıkları engeller. Trendyol’dan bu eşsiz etkileri olan kaliteli serumu güvenilir ve hızlı şekilde satın alabilirsiniz.