Revolution Leke ve Gözenek Arındırıcı Serum 30 ml

269 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Revolution Leke ve Gözenek Arındırıcı Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dreamy Bliss Satıcı Ünvanı: ZEYNEP BEYZA GÜREŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4440349342
    Bu ürün Dreamy Bliss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revolution Cilt Bakımı Leke ve Gözenek Arındırıcı Serum yağlı, tıkanık gözenek ve lekeye yatkın ciltler için bir kahramandır. İki cilt dostu bileşen olan Niacinamide ve Zinc'i kullanan bu hafif ve yumuşak serum, lekelerin üstesinden gelmeye ve büyük gözeneklerin görünümünü en aza indirmeye yardımcı olur. Birlikte, bu bileşenler cildin doğal yağ üretimini düzenleyerek daha fazla gözenek tıkanıklığını önlemeye yardımcı olurken, çinko aktif lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için sakinleştirici ve yatıştırıcı özelliklere sahiptir. Günlük kullanım için yeterince hafif olan bu görünmez hafif formül, lekelerin üstesinden gelmek için temel ve kapatıcı altında ince bir tabaka halinde uygulanabilir.Nasıl kullanılır: Kullanmadan önce çalkalayınız.Temiz, kuru cilde birkaç damla uygulayın.En iyi sonuçlar için sabah ve akşam kullanın.Parfüm içermez, yağsız, paraben içermez, alkolsüz ve glütensizdir.Cruelty free ve Vegan'dır.
Geri Bildirim Ver

Revolution Skincare Leke ve Gözenek Arındırıcı Serum 30 ml

Sağlıklı bir cilde kavuşabilmek için bakımını doğru yapmak gerekir. Revolution Skincare leke ve gözenek arındırıcı serum 30 ml ile cildinizin bakımını yapabilirsiniz. Cilt dostu olan bu ürün, özel olarak geliştirilen bir formüle sahiptir. Lekeler ile etkin bir şekilde mücadele eden serum, gözeneklerin görünümünü iyileştirir. Özellikle tıkanan gözenekleri olan ve lekelenmeye yatkın cilt tipleri için son derece etkili bir üründür. Hafif ve yumuşak bir dokusu vardır. Ayrıca serum cildinizin doğal yağ üretimini de düzenler. Bu üstün performansa sahip olan ürün sakinleştirici etkisiyle teninizi sarar. Hafif yapısı olan serum cilt üzerinde ince bir tabaka şeklinde sürülebilir. Günlük cilt bakım rutininize ekleyebilirsiniz. Etkili sonuç almak için sabah ve akşam kullanabilirsiniz.

  • Gözeneklerin görünümünü azaltma
  • Lekeler ile etkin mücadele
  • Cilt dostu içerik

Etkili Formülü ile Revolution Skincare Leke Arındırıcı Serum

Etkili Formülü ile Revolution Skincare Leke Arındırıcı Serum

Revolution Skincare leke giderici serum 30 ml günlük cilt bakımı için tercih edebileceğiniz hafif dokusu olan bir üründür. İyice yıkadığınız temiz ve kuru cildinize ince bir tabaka şeklinde sürebilirsiniz. Vegan içeriğe sahip olan bu ürünün bileşenlerinin arasında gluten, paraben, alkol ve parfüm yer almaz. Skincare leke ve gözenek arındırıcı serum gözeneklerinizin tıkanmasını engellemeye yardımcı olur. Etkili sonuçlar elde edebilmek adına bileşenlerin birbiriyle iyice özdeşleşmesini sağlamak için uygulama öncesi iyice çalkalamanız tavsiye edilir. Cildinizi yatıştırarak bakımını etkili bir biçimde yapar. Düzenli kullanım sonrası cildinizdeki değişimleri görebilirsiniz. Bu bakım serumu cildinizi besler ve bariyerini onarır. Üstün performansa sahip olan bu vegan içerikli serum teninizi nemlendirir ve kurumasına engel olur. Cilt tarafından kolaylıkla emilen bu ürünü pratik bir şekilde sürebilirsiniz.

Revolution Skincare Gözenek Arındırıcı Serum Yorumları

Revolution Skincare Gözenek Arındırıcı Serum Yorumları

Revolution Skincare leke ve gözenek arındırıcı serum 30 ml kullananlar ürünün gözenekler ve lekeler üzerindeki pozitif etkileri sayesinde bakımlı bir cilt sahibi olabilir. Gözeneklerin küçülmesini sağladığı için akne ve sivilce oluşumuna zemin hazırlamaz. Son derece başarılı formülü ile özel olarak geliştirilmiş bir cilt bakım serumudur. Bu ürün ile yağlı cildinizi kontrol altına alabilirsiniz. Sabah yıkayıp kuruladığınız yüzünüze parmak uçlarınız ile daireler şeklinde sürebilirsiniz. Sahip olduğu etkili bileşenler sayesinde maksimum verim alabilirsiniz. Revolution Skincare leke ve gözenek arındırıcı serum 30 ml yorumları müşterilerin üründen dolayı elde ettikleri deneyimi içerir, bu değerlendirmeleri okuyarak sonuçlar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Serum 30 ml kapasiteli şişelere sağlam bir şekilde ambalajlanarak müşteriye sunulur. Cildiniz tarafından emilerek geride yağlılık hissi bırakmayan bu serumu uyumadan önce temiz yüzünüze kullanabilirsiniz.

Revolution Skincare Leke Arındırıcı Serum Fiyatları

Revolution Skincare Leke Arındırıcı Serum Fiyatları

Serumun sahip olduğu özellikler, barındırdığı içerik ve miktarı Revolution Skincare leke ve gözenek arındırıcı serum 30 ml fiyatı üzerinde etkilidir. Parfüm içermediği için kokusu sizi rahatsız etmez, cilt dostu özel formülü vardır. Yüzünüze birkaç damlayı masaj şeklinde uygulayabilirsiniz. Cildi yağlanmaya, lekelenmeye yatkın olanlar tarafından sıklıkla tercih edilen bu serum oldukça etkilidir. Serumun içinde çinko bulunduğu için lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Hayvanlara zarar vermeden üretilen krem aynı zamanda formülünde hayvansal bir içerik de bulundurmaz. Revolution Skincare leke ve gözenek arındırıcı serum niacinamide ve zinc bileşenleri sayesinde oldukça hafif ve yumuşaktır. Nemlendirici sürmeden önce yüksek etkili serumu uygulayabilirsiniz. Sivilce engelleme konusunda oldukça başarılıdır. Temiz cilde düzenli şekilde uygulanması ürünün etkisini arttırır. Bu leke ve gözenek arındırıcı serumu almak için Trendyol'u tercih edebilirsiniz.