Revox Men Erkeklere Özel Saç Bakım Şampuanı 400 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,42 TL

Ürün Bilgileri

Revox Men Erkeklere Özel Saç Bakım Şampuanı 400 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revox MEN 400 ML

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Normal
  • Etki Canlandırıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Sıvı
  • Görünüm Işıltılı
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • SPF Korumasız
  • Şampuan Tipi 3'ü 1 Arada
Geri Bildirim Ver

Revox Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ile Saçların Güvende

Saçlarınız gün içerisinde oldukça zarar veren etkenlerle savaş veriri. Saçlarınızda kullandığınız taraklar, şekillendiriciler saçlarınızın zamanla kırılmasına sebep olabilir. Ayrıca kirli hava ve saç dibinde oluşan yağ tabakası saç derisinin gözeneklerini tıkayarak hava almasını engeller. Böyle bir durumun sonunda saçlarınız cansızlaşır ve sağlıksız bir görünüm alır. Saçlarınız dökülmeye kadar gidebilecek bu durumu engellemek, sağlıklı ve canlı saçlara sahip olmak için doğru saç bakım ürünlerini kullanmak gerekir. Bu ürünlerden en önemlisi de kullandığınız şampuan olur. Şampuanlar hem saç derinizi ve saçlarınız temizlerken hem de saçlarınıza ihtiyacı olan besinler sağlamalıdır. Revox laboratories şampuan bu ihtiyaçları karşılamak üzere üretilir. Ürünün içerisinde kullanılan tüm maddeler saç dökülmesini engellemek ve saçlarınızı çok daha canlı ve güçlü hale getirmek için özel olarak seçilirler. Siz de bu ürünü inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

  • Organik içerik
  • Saç dökülmesine karşı özel formül
  • 400 ml

Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ile Çok Daha Güçlü Saçlar

Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ile Çok Daha Güçlü Saçlar

Saç dökülmesine etkili şampuan güçsüz saçlar ile savaşanlar için özel olarak üretilirler. Günlük hayatta çeşitli sebeplerden dolayı saçlarda dökülmeler ortaya çıkabilir. Bu sebepler arasında saç şekillendiriciler, yanlış tarak kullanımı gibi kontrol edilebilecek durumların yanı sıra vitamin eksikliği gibi durumlar da sayılabilir. Saç dökülmesi sorunu kontrol edemediği zaman saçlarınızda geri dönüşü olmayan hasarlara sebebiyet verebilir. Revox saç dökülmesine karşı şampuan 400 ml bu durumu kontrol altına almak ve daha güçlü saçlar elde etmek için özel olarak üretilir. Ürün saç diplerini besleyerek daha güçlü tellerin ortaya çıkmasını sağlar. Böylece saçlarınız kolay kolay kopmaz, diplerden dökülmez. Bu besleyici özellikleri sayesinde saçlarının parlaklığı ve canlılığı da artar. Böylece saçlarınızdaki donuk görünümden kurtulur ve ışığı yansıta canlı saçlara sahip olabilirsiniz.

Organik İçeriğiyle Güvenle Kullanabileceğiniz Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Organik İçeriğiyle Güvenle Kullanabileceğiniz Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Şampuan seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri de ürünlerin içerisinde kullanılan maddeler olur. Kimyasal maddelerle dolu bir içerik listesi saçınıza zamanla çok daha fazla zarar verebilir. Bu sebeple ürünlerin içeriğinde kullanılan maddelere dikkat etmek gerekir. Revox saç dökülmesine karşı şampuan organik içerik lisesiyle dikkat çeker. Ürün içerisinde kullanılan maddeler organik olduğu için saçlarınızdaki hasarı minimuma indirmeye yardımcı olur. Ayrıca bu şampuanı her saç tipinde rahatlıkla kullanabilir imkanına sahip olabilirsiniz. Saç tipinize uygun olması ürünün saçlarında yağlanmaya veya kuruluş sebep olmasını engeller. Saç dökülmesine karşı şampuan 400 ml içeriği kapsamında bulunan nemlendirici maddeler sayesinde saçlarınızı nemlendirirken dibinde yağlanmaya sebep olmaz. Böylece saçlarınızın nefes almasını da engellemez. Dilerseniz saç dökülmesine karşı şampuan 400 ml yorumlarına göz atarak bu ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kolay Kullanımıyla Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Kolay Kullanımıyla Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Saç bakımında kullanılan ürünlerin kullanım şekli oldukça önemli bir noktadır. Ürünlerin karmaşık adımlarla kullanılması kafa karışıklığını ve dolayısıyla yanlış kullanımına sebep olabilir. Saç dökülmesine karşı şampuan 400 ml kullananlar için büyük kolaylıklar sağlar. Ürün sıvı formdadır. Sahip olduğu kolay çözünebilir yapı sayesinde saçınıza uyguladığınız homojen bir şekilde rahatlıkla dağıtabilirsiniz. Ürünün hafif yapısıs açlarınızn her noktasına ulaşabilmesine yardımcı olur. Islak saça uygulayacağınız ürün sayesinde saç derinizi kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ürün yeterli miktarda almak ve saç derinize masaj yaparak uygulamaktır. Saç dökülmesine karşı şampuan 400 ml boyutunda olduğu için çok uzun süre boyunca kullanılabilir. Ürünün içerisinde kullanılan kaliteli maddeler sayesinde az bir miktar kullanmak yeterli olur. Böylece her banyoda üründen çok büyük miktarlar kullanmak zorunda kalmazsınız. Siz de saç dökülmesine karşı şampuan erkek ürününü tercih ederek rahatlıkla uygulayabilir ve saçlarınızın çok daha gür bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü 8697429642724 ürün kodu ile bulabilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.