Revox Saç Dökülmelerine Karşı At Kuyruğu Bitki Özlü Saç Bakım Şampuanı

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Revox Saç Dökülmelerine Karşı At Kuyruğu Bitki Özlü Saç Bakım Şampuanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALGRO NATURALS Satıcı Ünvanı: ALGRO GIDA İHTİYAÇ MADDELERİ DIŞ TİCARET VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051072475400001 Vergi Kimlik Numarası: 0510724754
    Bu ürün ALGRO NATURALS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AT KUYRUĞU BİTKİ ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI / 400 ml. SAÇ DÖKÜLMELERİ VE GEÇ UZAMALARA KARŞI EN GÜÇLÜ ÇÖZÜM Saç köklerine yeterli oksijen besinlerin ulaşmasına engel olan dahili ve harici radikallerin olumsuz etkilerini ve bu etkenlerin neden olduğu saç kayıplarını, içeriğinde bulunan ve tümüyle bitkisel olan HORSE TAIL COMPLEX ile engellemeye yardımcı olur. REVOX AT KUYRUĞU BİTKİ ÖZLÜ ÖZEL SAÇ BAKIM ŞAMPUANI İLE
  • Saç derisi ve saç foliküllerinin oksijen ve besin eksikliklerinin giderilmesini sağlar. Saçları ve saç derisini temizler, ihtiyacı olan bakımı sağlar. Saç derisi ve saç foliküllerinin oksijen ve besin eksikliklerinin giderilmesini sağlar. Saçları ve saç derisini temizler, ihtiyacı olan bakımı sağlar. İçeriğinde bulunan, organik bezelyeden kazanılan bir aktif olan Pisum Sativum Sprout Extract sayesinde, saçların beslenmesine yardımcı olur. FORMÜLASYONDA KULLANILAN BİTKİSEL EXTRAKTLAR: Horse Tail Complex Hair Vitamin, Horse Tail Extract, Golden Millet Extract, Sage Extract, Nettle Extract, Camomilla Extract, Hops Extract, Chinchona Extract, Green Tea Extract, Linden Extract, Panthenol, Niacin, Biotin, Celyamin Extract, Pisum Sativum Sprout Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Extra: Tüm saç tiplerine formüle edilmiş aktifler.

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver