3
KadınDeodorant ve Roll On kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Rexona Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (52)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rexona Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CarrefourSA Satıcı Ünvanı: CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203001707102126 Vergi Kimlik Numarası: 2030017071
    Bu ürün CarrefourSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8683130001349

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Rexona Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 150 Ml

İhtiyaç duyduğunuz kozmetik ürünlerden biri olan sprey deodorantlar, insan sağlığını ön planda tutarak terleme sonrası oluşan kötü kokuyu giderir. Gün içindeki aktiviteleriniz, hareketli yaşam tarzı, spor ve egzersiz sonucunda terlemek kaçınılmaz olur. Hem kendine hem de sosyal yaşamına önem verenler kötü kokmamaya özen gösterir. Vücudun sıcaklık dengesini korumak amacıyla oluşan terleme sonrası bazı bakterilerin sebep olduğu kötü kokular, son derece rahatsız edicidir. Bu durumdan kurtulmak için kullanılan Rexona Clinical Protection deodorant sadece kötü kokuyu önlemekle kalmayıp aynı zamanda güzel kokmanıza yarayan bir kozmetik üründür. Gece terlemelerinden sonra güne güzel başlamak için yatmadan önce kullanabilirsiniz. Klinik koruyuculuğu esas alan Rexona Clinical Protection kadın kullananlar oldukça memnun kalır. Tüm bu özellikleri göz önünde bulundurarak tercih edebilirsiniz.

  • Kötü kokuları giderme
  • Kalıcı ve ferahlatıcı etki
  • Gelişmiş aktif teknoloji

Rexona Clinical Sprey Deodorant Güvenilirliği

Rexona Clinical Sprey Deodorant Güvenilirliği

Kişisel bakımına önem veren bireyler deodorant alırken güvenilir olmasına özen gösterir. Gelişmiş aktif teknoloji sayesinde ter koruması sağlayan Rexona Clinical Protection birçok avantajıyla ürün seçiminizde ön sırada yer alır. Özel formülle üretilmiş olmasıyla sağladığı kalıcı etki sayesinde gün içinde tekrar kullanmak zorunda kalmazsınız. Ter korumasında güçlü etkiye sahip olan bu kozmetik ürün günlük kullanımınıza uygun üretilir. Çilek, gül ve yasemin içeriği ile güzel kokulu olması sayesinde gün boyu kendinizi ferah hissedersiniz. Rexona Clinical Protection kadın sprey deodorant Confidence 150 ml kullananlara hijyenik bir his yaşatır. Ter kokusuyla rahatsız olmamak ya da çevrenizdekileri rahatsız etmemek için güvenerek kullanabilirsiniz. Rexona Clinical Protection kadın sprey deodorant Confidence 150 ml yorumlarından yola çıkarak ürünün güvenilir ve etkili olması konusunda fikir edinebilirsiniz.

Rexona Clinical Deodorant Confidence Etkileri

Rexona Clinical Deodorant Confidence Etkileri

Sprey deodorant kullanımı sonrasında ıslak bir his oluşması istenmeyen bir durumdur. Günlük kullanıma uygun üretilen Rexona Clinical Protection kadın sprey deodorant Confidence 150 ml kullanım sonrası kuruluk oluşturur. Bu yönüyle size avantaj sağlayan Rexona kadın deodorant kaliteli ve kalıcı içeriğini güvenilir ve hoş kokusuyla birleştirerek beğeninizi kazanır. Bir iş yaparken zorlandığınızda ya da stresli ve gergin olduğunuz ortamlarda terleme oluşmasını engelleyemezsiniz. Bu gibi durumlarda bu deodorantın ter kokusunu önleme etkisinden faydalanabilirsiniz. Rexona Clinical Protection sprey basınçlı şişe sayesinde güçlü püskürtme özelliği ile avantajlı hale gelir. Terleme sonrası vücutta oluşan kötü kokulara sebep olan bakterileri yok etmeye yarar. Her ortamda güzel kokmanızı sağlayan bu üründen birçok anlamda memnun kalırsınız. Güzel kokulardan hoşlananların ilgisini çeken bu deodorantı severek kullanabilir ve sevdiklerinize önerebilirsiniz.

Rexona Clinical Kadın Sprey Deodorant Fiyatı

Rexona Clinical Kadın Sprey Deodorant Fiyatı

Özel bakımınızda ihtiyaç duyduğunuz kozmetik ürünler arasında yer alan sprey deodorantların önemi büyüktür. Rexona Clinical Protection kadın sprey deodorant Confidence 150 ml satın alanlar ter kokularını önleyen bu ürünü severek kullanır. Dışarı çıktığınızda özenli giyinmek önemlidir ve Rexona deodorant kıyafetlerinizde ter lekelerinin oluşmasını engeller. İyi bir gün geçirmenize yardımcı olur. Rexona Clinical Protection kadın sprey deodorant Confidence 150 ml fiyat avantajları sayesinde ürüne karar vermede zorlanmazsınız. Temiz ve bakımlı olmak için duş almak tek başına yetmez ve Rexona deodorantın ter kokularını önlemesine ihtiyaç duyarsınız. Ter bezlerinin yoğun olduğu bölgelerde kullanarak kendinizi güne iyi hazırlarsınız. Güzel kokunuzla çevrenizde iyi bir his bırakır ve kendinizi güvende hissedersiniz. Uzun süre kalıcı etkisiyle birlikte uygun fiyatlı bu deodorantı Trendyol'dan temin edebilirsiniz.