Rexona Deo Woman Ocean Fresh Sprey 150 ml

112,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
187,50 TL150 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rexona Deo Woman Ocean Fresh Sprey 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hangar Express Satıcı Ünvanı: AMBAR EXPRESS GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069087598800001 Vergi Kimlik Numarası: 0690875988
    Bu ürün Hangar Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okyanus kokusu ile tüm gün ferahlık ve huzur sizinle! Pudrasiz deodorant Rexona Ocean Fresh ile siz hareket edin, o korusun! Günlük tempo ya da yoğun koşuşturmaca, terlemeye ve tere bağlı olarak vücut kokusuna neden olur. Kötü koku ve ter ise güvenle ve özgürce hareket etmenizi engelleyebilir. Kuruluk hissi ve ferah bir koku için deodorant ürünleri hayat kurtarıcı olur. Ocean Fresh Aerosol Kadın Deodorant, ferah kokulu özel formülü ile ihtiyacınız olan kuruluğu sunar. Ocean Fresh Aerosol Kadın Deodorant terlemeye ve kötü kokuya karşı 24 saate kadar etkili koruma sunar. Kadınlar için özel geliştirilen Ocean Fresh Aerosol Kadın Deodorant, okyanus kokusu ile beğeni toplar. Ocean Fresh Aerosol Kadın Deodorant'ın pudrasız formülü, her koşulda güven içinde ve gönül rahatlığı ile hareket etmenize imkan verir. Alkol içermeyen Ocean Fresh Aerosol Kadın Deodorant gün boyu ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olur. İçindekiler Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Isopropyl Myristate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver