Rexona Motion Sense Kadın Stick Deodorant Cotton Dry 48 Saat Koruma 40 g X 2 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
300 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
385,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
318 TL290 TL
2. Ürüne 17 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rexona Motion Sense Kadın Stick Deodorant Cotton Dry 48 Saat Koruma 40 g X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.469

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Yok
  • Hacim 40 ml
  • Form Stick
Geri Bildirim Ver

Rexona Stick Cotton Dry 40 ml X2 Kadın Deodorant

Gün içerisinde, hayat temposuna ve yaptığınız aktivitelere bağlı olarak kalp atışlarınız yükselir ve alçalır. Kalp atış hızına göre de vücut sıcaklığında değişimler görülür. Günün her anında ve her mevsimde bu sıcaklık değişimlerinin bir sonucu olarak terleriz. Koltuk altları yeterince hava almaz ve kapalı bir alan olduğu için bu bölgede yoğun bakteri oluşumu meydana gelir. Ter bu bakterilerle birleştiğinde kötü bir koku ortaya çıkar. Rexona Cotton Dry, bu kokuyla baş edebilen bir hijyen üründür. Özellikle efor gerektiren mesleklerde çalışan bireyler için kurtarıcı niteliğindedir. Her gün banyodan sonra kuru ve temiz koltuk altınıza uygulayarak ter kokusuna karşı önlem alabilir, günü özgürce yaşayabilirsiniz.

  • Miktar: 40 ml
  • Adet: 2
  • Etkisi: 48 saat koruma

Rexona Cotton Dry Stick Deodorantın Özellikleri Nelerdir?

Rexona Stick Cotton Dry 40 ml X2 Kadın Deodorant Yorumları

Deodorantlar, koltuk altında ter nedeniyle ortaya çıkan ıslaklığı azaltır ve kötü kokuyu maskeler. Antiperspirant deodorant stickler, daha az terin bakteriler ile bir araya gelmesini sağlar ve bunun sonucunda kötü kokulardan kurtulmanıza yardımcı olur. Rexona Cotton Dry Stick, antiperspirant özelliği sayesinde vücut ısısı ile eş zamanlı olarak aktive olur. Bu sayede gün boyu koruma sağlar. Ürün, benzersiz Motionsense teknolojisiyle her hareketinizde size tazelik hissi verir. Kadınların kullanımına uygun bir biçimde geliştirilmiş olan Rexona Cotton Dry, hafif çiçeksi bir kokuya sahiptir. Ferahlık hissi veren kokusu ile parfüm kullanmayı seven kadınları cezbeder. Yüksek tempoda geçen günün sonunda bile etkisi ile kendisine hayran bırakır. Bu ürünü kullanarak sosyal yaşamda kendinizi daha rahat ve özgüvenli hissedebilirsiniz.

Rexona Cotton Dry Stick Deodorant Ter Kokusunu Önler mi?

Terleme, vücut sıcaklığının artması durumunda veya stres gibi psikolojik etkenlerin sonucunda ortaya çıkar. Rexona Cotton Dry Stick, eşsiz formülü ile gün boyu ferah bir koku vermesinin yanı sıra terlemeye karşı da etkilidir. Dermatolojik testlerden geçirilen ürünün tüm testleri bağımsız laboratuvarlarda yapılmıştır. Rexona Dry Cotton Stick, 48 saat kuruluk ve güven hissi verir. Terleme durumunuzu kontrol altına alır ve cildinizin nem dengesini korur. Kullanım öncesinde cildinizi temizleyerek ürünün kalıcılığını artırabilirsiniz. Kullanım kolaylığı sağlayan aplikatörü ve ambalajı sayesinde pratik ve hızlı bir şekilde uygulanır. Küçük boyutu sayesinde çantada taşımaya uygun olan ürün, yer ve zaman fark etmeksizin her an kullanılabilir. Rexona Cotton Dry kullananlar tarafından yapılan değerlendirmeler incelendiğinde ürünün kalıcılığının birçok insan tarafından beğenildiği görülür.

Rexona Cotton Dry Stick Deodorant Kaliteli ve Güvenilir mi?

Rexona deodorant ve stickler vücudun çalışma şekli göz önünde bulundurularak geliştirilir. İnsan vücudunun nasıl terlediğine dair yapılan araştırmalar sonucunda Motionsense teknolojisi geliştirmiştir. Ürün, bu teknoloji sayesinde aşırı terlemenin istenmeyen etkileri ile savaşır. İz bırakmayan formülü sayesinde sevdiğiniz tüm kıyafetleriniz ile birlikte gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Rexona Cotton Dry deodorant; fiziksel aktiviteler sırasında, yüksek stres oluşturan ekstreme sporlarda ve aklınıza gelebilecek her yerde tere karşı etkili bir maskeleme sağlar. Ürün, özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde hassas ciltli kişilerin kullanımına uygundur. Cildi tahriş etmez veya herhangi bir kızarıklığa neden olmaz. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Rexona Cotton Dry Stick deodorant yorumlarını inceleyerek hem gün boyu ferah hissetmenizi sağlayacak hem de ter kokusunu ortadan kaldırmaya yardımcı olacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.