8
Roll on ve Stick kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Rexona Maximum Protection Clean scent 96 Saat Etkin Koruma

297,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
22 saat 14 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,99 TL
22 saat 14 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,99 TL
20 saat 14 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rexona Maximum Protection Clean scent 96 Saat Etkin Koruma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paketleyelim Satıcı Ünvanı: OVEM ELEKTRONİK TİCARET VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649125091700001 Vergi Kimlik Numarası: 6491250917
    Bu ürün Paketleyelim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Stick
  • Hacim 40 ml
Geri Bildirim Ver

Rexona Maximum Protection Clent Scent 96 Saat Etkin Koruma

İnsan vücudu, yaratılışı itibariyle gözeneklerle kaplıdır. Ter oluşumu da bu gözenekler sayesinde gerçekleşir. Tüm insanlarda doğal olarak görülen bu durumun ortaya çıkarken oluşturduğu kokuyu Rexona Maximum Protection Clent Scent 96 saat etkin koruma ile önleyebilirsiniz. Antialerjik formül ile tasarlanan ürün, cildinize zarar vermez. 96 saat üstün koruması ile size rahatlık sağlar. Kıyafetlerinizin üzerinde leke oluşturmayan Rexona Protection Maximum, gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir üründür. Özellikle yüksek tempolu günlerde en önemli kurtarıcılarınız içerisinde yer alır. Hızlı ve etkili bir çözüm sunar. Kolay bir şekilde taşınabilir ve uygulanabilir. Kullanım talimatları dikkate alınarak kullanıldığında herhangi bir alerjik reaksiyon oluşturmaz. 45 ml miktarı ile ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Popüler olan bu ürün seçeneğini siz de deneyimleyebilirsiniz.

  • Hızlı ve etkili çözüm
  • 96 saat koruma
  • Avantajlı fiyat

Rexona Maximum Protection 96 Saat Etkin Koruma İçeriği

Rexona Maximum Protection 96 Saat Etkin Koruma İçeriği

Stick özellikteki deodorant, krem formundadır. Kolay sürülebilir ve hızlı emilir. Yaklaşık 3 gün süren koruma sağlar. Özellikle yaz sıcağında oluşan terlemeleri önlemede birebir etki sunar. Rexona Maximum Protection Clent Scent, doğal ter oluşumunu engellemez. Ancak oluşan kokuyu önler ve rahat bir gün geçirmenizi sağlar. Ürün içeriğinde farklı cilt tipleri de dahil olmak üzere herhangi bir sorun yaratmadığı belirtilir. Cilde zarar vermeyen bileşenlerden üretilen ürün, ciltte kızarıklık ve yanma yapmaz. Rexona Maximum Protection Clent Scent 96 saat etkin koruma yorumları dikkate alındığında koltuk altında ıslaklık hissi yaratmadığı belirtilir. Hızlı ve etkili çözüm sunan ürün, uzun süre etkilidir. Ayrıca yorumları dilerseniz dikkatlice inceleyebilir ve ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Doğal bir sorun olan terlemeye bu şekilde hızlı bir çözüm bulabilirsiniz.

Rexona Maximum Protection 96 Saat Etkin Koruma Kullanımı

Rexona Maximum Protection 96 Saat Etkin Koruma Kullanımı

Gözenekler, vücudun nefes almasını sağlar. Terleme ile oluşan rahatsızlığını gidermek için Rexona Maximum Protection Clent Scent 96 saat etkin koruma kullananlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Hızlı ve etkili çözüm sunar. Krem formundaki deodorantı rahatlıkla sürebilirsiniz. Kıyafetlerinize bulaşma yapmaz ve iz bırakmaz. Kullanımı oldukça rahattır. Üç gün boyunca sağlanan eşsiz koruma ile güvenli kullanım sağlar. Aşırı terleme sorunu yaşayan bireyler, ürünü rahatlıkla tercih edebilir. Kullanmaya başladığınız andan itibaren sağlayacağı rahatlık ile vazgeçilmez kişisel bakım ürünleriniz arasında yer alır. Sağlık standartları kapsamında hazırlanan ürün, cilt testlerinden geçer. Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği tarzda bileşenlerden oluşur. Kızarma ve yanma yapmayan ürün, antialerjik formüle sahiptir. Oluşabilecek kötü kokuları önleyerek gün boyu ferahlık sağlar. 45 ml boyutundaki ürün, uzun süre kullanılabilir ve çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Rexona Maximum Protection 96 Saat Etkin Koruma Fiyat

Rexona Maximum Protection 96 Saat Etkin Koruma Fiyat

Rexona Maximum Protection Clent Scent 96 saat etkin koruma satın alındığı takdirde vazgeçilmez kişisel bakım ürünleriniz arasında yer alır. Terlemek, doğal olduğu kadar oluşan koku sebebiyle gün içerisinde rahatsızlık yaratabilir. 45 ml boyutu ile her türlü hacimdeki çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ürün, size gün boyu rahatlık sağlar. Krem forma sahip olması, kolay sürülebilir hale getirir. Gözeneklere zarar vermeyen ürün, oluşan kokuyu engeller. Rexona Maximum Protection Clent Scent 96 saat etkin koruma fiyatı, performansı üzerinden değerlendirilebilir. 96 saat koruma sağlayan ürün, güvenli ve konforlu bir gün geçirmenizi sağlar. Oldukça rahat bir kullanıma sahip olan bu deodorant, kıyafetlerinizde leke bırakmaz. Ürün ile ilgili yorumları dikkatlice inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Uygun fiyatlı alışverişin adresi Trendyol’dan ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.