Rexona Men Clinical Protection Erkek Sprey Deodorant 150 ml Erkek Stick Deodorant 45 ml

410,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
569,90 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
595,51 TL
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rexona Men Clinical Protection Erkek Sprey Deodorant 150 ml Erkek Stick Deodorant 45 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rexona Men Clinical Protection Erkek Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml Ter Kokusu Ve Islaklığa Karşı 3 Kat Daha Güçlü Koruma Klinik Koruma… Ter kokusu ve ıslaklığa karşı 3 kat daha güçlü koruma Klinik Koruma… Rexona’dan bir yenilik daha. Rexona Men Clinical Protection Sprey Deodorant. Herkes terler. Bazılarımız diğerlerinden daha fazla ve sebepsiz yere terler. Bu çok doğal çünkü hepimiz farklıyız. Sıcaklığınız veya stres seviyeniz ne olursa olsun, bazen normal bir deodorant terlemeyi önlemez ve aşırı terleme günlük hayatınızda ciddi bir sorun haline gelebilir, ancak Rexona Men Clinical Protection sizi asla yarı yolda bırakmaz. Rexona, terleme sorunu ile mücadele etmek ve kuru kalmanıza yardımcı olmak için çığır açan Gelişmiş Aktif Teknolojisini geliştirdi. Gelişmiş Aktif Teknolojisi 96 saat koruma sağlayan mikro kalkanlar oluşturur ve 3 kat daha güçlü ter koruması sağlar. Günlük hayatından ve özellikle önemli anlarda ıslaklık ve ter kokusundan etkilenmek istemeyen herkes Rexona Men Clinical Protection Sprey Deododorant’ı kullanabilir. Rexona Men Clinical Protection, terleme problemine karşı ileri düzey ve uzun süren bir koruma sağlar ve günlük kullanıma uygundur. Özel formülü kuru ve ferah kalmanızı sağlar, özgüvenle hareket etmenize yardımcı olur. Bu mükemmel ter önleyici deodorantın Gelişmiş Aktif Teknolojisi 96 saat koruma sağlayan mikro kalkanlar oluşturur. Rexona Antiperspirant ürünlere kıyasla 96 saat sonrasında X3 daha güçlü ter koruması sağlar, Motion Sense™ teknolojisi sayesinde ise ekstra ferahlık sağlar. Tek uygulama gün boyu sizi kuru ve ferah tutar. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ya kokusu? Sedir ağacı, kırmızı meyveler ve zengin çiçek kokuları harmanlanan formülü gün boyu ferah ve durdurulamaz hissetmenizi sağlar. Kullanım önerisi
  • Vücut sıcaklığı gün içinde sabit kalmaz. Normal koşullarda vücut sıcaklığımız akşamları en düşük sıcaklığına, gün ortasında en yüksek sıcaklığa ulaşır. Terleme miktarı da bu değişimlerden etkilenir. Gece uykusu esnasında, ter bezleri en az aktif olduğu için Rexona Men Clinical Protection’ın özel formülü daha kolay çalışır ve ertesi gün de devam edecek güçlü bir koruma sağlar. Rexona Men Clinical Protection Stick Deodorant Active Fresh 45 ml Fazla terlemeye karşı geliştirilen krem stick deodorant Rexona Men Clinical Protection, hem ter kokusuna hem de ıslaklığa karşı güçlü koruma sağlar. Fazla terleme kötü bir kokuya ve terlemeye bağlı olarak giysilerde ıslaklığa neden olur. Fazla terlemeye ve kötü kokuya karşı korunmak için Clinical Protection Active Fresh Anti-Perspirant Erkek Stick kullanabilirsiniz. Clinical Protection Active Fresh Anti-Perspirant Erkek Stick, erkeklere özel geliştirilmiş formülü sayesinde terleme kaynaklı ıslaklığa ve ter kokusuna karşı maksimum koruma sunar. Ürünün etkisi 48 saate kadar sürer. Rexona Men Krem Stick Deodorant, gün boyu hareket halinde olan erkekler için her an duş ferahlığı ve kuruluk vadeder. TRIsolid™ teknolojisi kullanılan özel formül, vücut hareketlerinize uyum sağlar. TRIsolid™ formülü, siz hareket ettikçe etkisini artırır Kaldırımda yürürken ya da kortta maç yaparken canlı narenciye kokusu her zaman size eşlik eder. Böylece her an güven içinde hareket edebilir ve özgürce içinizdeki enerjiyi sergileyebilirsiniz. Clinical Protection Active Fresh Anti-Perspirant Erkek Stick, en yoğun tempoda bile ferahlık vadeder. Ürün günlük kullanıma uygundur. Çok terleyeceğiniz zamanlarda, Clinical Protection Active Fresh Anti-Perspirant Erkek Stick sayesinde kuru kalın ve temizlik hissinin keyfini çıkarın. Rexona sizi asla yarı yolda bırakmaz. Gece ter bezlerinizin daha az aktif olduğu saatlerde uygulanması önerilen TRIsolid™, vücudunuzun kimyasına tepki verir ve ertesi gün duş sonrasında bile maksimum koruma sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
  • Ek Özellik Yok
  • Form Stick
Geri Bildirim Ver