Rich RİCH KUMAŞ BOYASI 50CC 3014 BEYAZ

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Rich RİCH KUMAŞ BOYASI 50CC 3014 BEYAZ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yıldız Hobi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: YILDIZ ÖTER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6610586094
    Bu ürün Yıldız Hobi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich 50 cc Beyaz Akrilik Kumaş Boyası 3014 Kumaş Boyası, kumaş üzerinde sertlik bırakıp kumaşın tuşesini kaybettirmemesi için özel olarak formüle edilmiş , kumaş zeminler üzerine desenler boyamak üzere hazırlanmış boyalardır. Özellikle süslemelerde kullanılan bir boyadır ve kumaş ile elişi çalışmalarının aranılan ürünüdür. Kumaş üzerinde desen boyaması yapıldıktan sonra dokunduğunuzda kumaşın yumuşaklığını koruduğunu hissedersiniz. Yoğun pigment yapısına sahiptir. KUMAŞ BOYALARI KALICI MIDIR? Kumaş Boyaları kalıcıdır. Kumaşın arkasından uygulanan ütüleme kalıcılığı arttırır ve boyayı kumaşa fikse eder. Yıkamadan sonra dökülme yapmaz. RICH KUMAŞ BOYASININ ÖZELLİĞİ NEDİR? Opak ve metalik olmak üzere iki çeşidi vardır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver