Rich Multi Surface 500cc Akrilik Boya Beyaz

189,11 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
450 TL'ye %4 İndirim
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rich Multi Surface 500cc Akrilik Boya Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztürk Ticaret Ankara Satıcı Ünvanı: ENGİN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1268516296600001 Vergi Kimlik Numarası: 7100164591
    Bu ürün Öztürk Ticaret Ankara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich Multisurface serisi dekoratif amaçla her türlü yüzeye uygulanabilen su bazlı kokusuz boyalardır. Uygulandığı yüzeye yarı mat bir görünüm kazandırır. Renkler kendi aralarında karıştırılabilir. Su ile inceltilerek kullanılır. Yüzey değişikliğine göre ortalama 3 kat da net görünüm elde edilir. Boyanacak olan yüzeyde 1, kat sürüldükten sonra 24 saat beklenmelidir. Diğer kat aralıklarında 12 saat bekleme süresi yeterlidir. Yoğun kıvamlı yapısı sebebi ile hem rulo hem de fırça ile kullanıma uygundur. Mobilyalarınızı yenilemede Multisurface serisi ile boyarken zımpara yapılmasına ve uygulama öncesi yüzey hazırlanmasına, farklı bir ürün sürülmesine gerek yoktur. Zengin renk skalası ile 120cc/500cc/1250cc/2500cc olarak 4 farklı gramaj seçeneği bulunmaktadır Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Rich Multi Surface Beyaz (2100) 500 cc

Pek çok farklı yüzeyde kullanım imkanı sağlayan akrilik boya; kolay uygulaması, temizlenebilir olması ve canlı renkleri ile sıklıkla tercih edilen bir boya türüdür. Resim sanatı ile ilgilenenlerin de sıklıkla tercih ettiği akrilik boya, tuval üzerindeki duruşu ile canlı resimler ortaya çıkmasını sağlar. Kullanım alanı son derece geniş olan bu boya türü, pratik uygulaması sebebi ile avantaj sağlar. Yüzeylere kolay tutunması, hızlı bir şekilde kuruması ve kalıcı etkisi ile öne çıkan Rich multi surface beyaz rengi ile dilediğiniz her yüzeye uygulama yapmayı mümkün kılar. Akrilik boya temelde tuval üzerinde çalışmak için kullanılan bir boyadır. Ancak yapısı gereği farklı birçok yüzeyde tutunabilmesi kullanım alanını genişletir. Siz de bu boya ile dilediğiniz yüzeyde hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

  • Pratik uygulama
  • Birçok yüzeye tutunma
  • Canlı ve parlak renk

Pratik Rich Multi Surface (2100) 500 cc

Pratik Rich Multi Surface (2100) 500 cc

Rich multi surface 2100 beyaz ürününün kullanım alanı son derece geniştir. Ham MDF ya da cilalı parlak mobilyalarda yüzey astarı gerektirmeksizin kolay kullanım imkanı sağlar. Cam yüzeylerde de etkili bir sonuç verir. Ayrıca fırınlama yapılmadığı takdirde elde ve makinede yıkanabilir. Ürün, kumaş boyama işlemlerinizde de kullanım için son derece uygundur. Boya uyguladığınız kumaşı daha sonra elde ve makinede yıkama imkanınız vardır. Bunun dışında seramik boyamalarında, dekoratif duvar boyama çalışmalarında ya da kanvas tuvallerinde dahi istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ürünü başka renklerle karıştırarak farklı renkler elde edebilirsiniz. Bu sayede renk paletinizi de genişletebilirsiniz. Bunun yanında tek başına kullanım yapmanız da mümkündür. Her türlü kağıt ve karton yüzeyde uygulama yapabileceğiniz bu boyayı, dilerseniz metal yüzeyler üzerinde de kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Rich Multi Surface (2100) 500 cc

Kullanışlı Rich Multi Surface (2100) 500 cc

Akrilik boya, hızlı kuruma özelliği sayesinde pratik bir şekilde uygulama yapmayı sağlar. Fakat uygulama sırasında dikkatli olmayı da gerektirir. Boyama işlemi yaparken doğru bir ön hazırlık yapmak, boyanacak yeri tam anlamıyla tespit etmek ve boyayı su katarak az miktarda inceltmek işlemi daha kolay hale getirir. Ayrıca uygulama yapılan yüzeyin temizliği ve pürüzsüzlüğü doğru bir sonuç almak için son derece önemlidir. Kullanım yapıldıktan sonra kalan boyanın kurumaması için doğru muhafaza etmek de önem taşır. Bunun için kullanımdan sonra boyanın kapağını sıkıca kapatmak gerekir. Rich multi surface beyaz (2100) 500 cc kolay kullanımının yanı sıra uygulanan yüzeylerde kalıntı bırakmaması ile avantaj sağlar. Pürüzsüz yüzeyler ve canlı renkler için siz de bu ürünü tercih ederek kullanım yaptığınız alanları güzelleştirebilirsiniz.

Avantajlı Rich Multi Surface (2100) 500 cc

Avantajlı Rich Multi Surface (2100) 500 cc

Rich multi surface beyaz (2100) 500 cc fiyatı ürün kalitesi ve boyutu gibi kriterler üzerinden belirlenir. Kullanım alanlarının genişliği sayesinde çoğu yüzeyde etkili olan bu boya, hayal gücünüzle birleştirdiğiniz farklı tasarımlar ortaya çıkarmanızı sağlar. Ahşap yüzeylerde etkisi son derece fazla olan ürün, uzun zamandır değiştirmek istediğiniz bir mobilya için kurtarıcı dokunuş yaratmanıza katkıda bulunur. Cam yüzeylerde dahi farklılık yaratabileceğiniz bu ürün sayesinde, değişik ayna tasarımları ya da mutfağınız için size özel tabaklar tasarlamanız mümkün olur. Ürün satın alırken yapılan değerlendirmelere göz atmak karar vermenize yardım eder. Rich multi surface beyaz (2100) 500 cc yorumları kısmına göz atarak ürün hakkındaki görüşlere ulaşabilirsiniz. Daha sonra Trendyol üzerinden Rich multi surface beyaz (2100) 500 cc satın alıp ürüne avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.