Rich FRich-067 Şişeli Palet

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
100 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
117,14 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rich FRich-067 Şişeli Palet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yıldız Hobi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: YILDIZ ÖTER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6610586094
    Bu ürün Yıldız Hobi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich Rich Frich-067 Şişeli Palet

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Rich Frich-067 Şişeli Palet

Resim yapmak; hem önemli sanat hem de pek çok kimse için mühim bir hobidir. Bu bakımdan resim yapmak için gerekli olan aletler de önem taşır. Özellikle boyaların konulduğu ve bu sayede resim yaparken kolaylık sağlayan paletler, pek çok kişi tarafından tercih edilir. Boyaların rahat bir şekilde karıştırılmasına ve buna bağlı olarak da sabit renklerin haricinde çok daha farklı tonların elde edilmesini sağlayan paletler önem taşır. Bu doğrultuda Rich Frich-067 şişeli palet seçeneği, resim yapanların en önemli ihtiyaç duyduğu bir ürün olarak öne çıkar. Ürün, kullanılan boyaların şişeler içerisinde muhafaza edilmesini sağlar. Ayrıca şişelerin kapakları sayesinde boyaların dökülmesine veya akmasına engel olur. Bu bakımdan hem hobilerinizde hem de sanatsal çalışmalarınızda son derece temiz ve titiz bir şekilde çalışma yapmanızı sağlar.

  • Pratik kullanım
  • Kaliteli malzeme
  • Ergonomik tasarım

Kullanışlı Rich Frich-067 Şişeli Palet Özellikleri

Kullanışlı Rich Frich-067 Şişeli Palet Özellikleri

Paletler, her türlü resim çalışması için gereklidir. Özellikle resimler için olmazsa olmaz ürünler arasında yer alan boyaların tutulması ve kolay bir şekilde kullanılması için tercih edilen paletler; cam şişelerle daha güvenli bir deneyim sunar. Şişelerin içine konan boyalar buradan rahatlıkla kullanılır. Herhangi bir akma ya da damlama söz konusu olmaz. Bu çerçevede Rich şişeli palet seçeneği, resim severlerin sıklıkla ihtiyaç duyduğu ürünlerin başında gelir. Kolay taşınabilir olması ve bunun yanında cam materyali ile dikkat çeker. Aynı zamanda şık bir görünüme sahip olması da ürünü ön plana çıkarır. Bununla birlikte ürünün kapaklı olması da tercih edilmesi için bir sebeptir. Kapaklı şişe palette boyalarınızı kolay ve güvenli bir şekilde taşıyabilirsiniz. Ayrıca camların dayanıklılığı da oldukça iyidir. Bu doğrultuda ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Ergonomik Tasarımlı Rich Frich-067 Şişeli Palet

Ergonomik Tasarımlı Rich Frich-067 Şişeli Palet

Resim paletleri, genel olarak uzun ömürlü kullanım sunar. Ahşap ya da plastik olması fark etmeksizin uzun süreli kullanılan ürünler bu bakımdan ekonomik anlamda avantaj sağlar. Bu doğrultuda cam paletlerin de uzun ömürlü kullanım sunduğu söylenebilir. Hem sağlık açısından hem de boyaların güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi bakımından cam paletleri tercih etmek daha doğru olur. Rich Frich-067 şişeli palet kullananlar da ürünle ilgili birçok avantajı dile getirir. Paleti boyalarla kullandıktan sonra temizlemek ve yıkamak da son derece kolaydır. Su ile rahat bir şekilde ürünün temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanında ürünle ilgili daha ayrıntılı bilgiye Rich Frich-067 şişeli palet yorumlarını inceleyerek ulaşabilirsiniz. Bunun yanında hem sulu hem de kuru boyalar için ürün rahatlıkla kullanılabilir. Bu sayede resimle ilgili her türlü işleriniz için ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Rich Frich-067 Şişeli Palet Fiyatı

Avantajlı Rich Frich-067 Şişeli Palet Fiyatı

Şişeli cam paletlerin fiyatı değişkenlik gösterir. Bu noktada rol sahibi olan çok sayıda unsur söz konusudur. Ürünün kalitesi ve markası başta olmak üzere piyasa şartları da fiyat aralıklarına etki eden faktörler arasında yer alır. Bunun yanı sıra ürün farklı bütçelere hitap eden fiyatıyla her zaman dikkat çeker. Hemen her detayı doğrultusunda belirlenen satış rakamları, son derece idealdir. Siz de Rich frich-067 şişeli palet fiyatı ile son derece cazip bir deneyim yaşayabilirsiniz. Hobi olarak resim çalışması yapanlar, öğretmenler ve öğrenciler de bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirler. Rich Frich-067 şişeli palet satın almak isteyenler ürünle ilgili araştırmalarını ve fiyat bilgisini Trendyol üzerinden gerçekleştirebilirler. Beğeni kazanan bu seçeneğe size sunulan avantajlardan faydalanarak kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.