Rich Multi Decor Chalked Akrilik Boya 4506 Alaçatı 500 cc

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rich Multi Decor Chalked Akrilik Boya 4506 Alaçatı 500 cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKYANUS HOBİ MARKET Satıcı Ünvanı: AYCAN DOĞAN ÇEBİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3020519910
    Bu ürün OKYANUS HOBİ MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich Multi Decor Chalked 500 cc Alaçatı 4506 Rich multi decor chalked akrilik boya, istediğiniz yüzeyde kullanılabilir, ağır örtücü, ultra mat kadifemsi, su tabanlı akrilik boyadır. Ahşap, mdf, metal, cam, kumaş, seramik gibi vernikli ya da verniksiz tüm yüzeylere direkt olarak uygulanabilmektedir. Zımpara ya da astar boya gerektirmez. Fırça izi bırakmaz. Sulandırılma ihtiyacı yoktur. Kat aralarında ortalama 6-8 saat beklenmelidir. Rich Multi Decor Chalked Nasıl Kullanılır? Rich Multi Decor Chalked ile mobilyalarınızı rahatlıkla boyayabilirsiniz. Zımpara yapılmasına gerek olmayan bu hobi boyası aynı zamanda kokusuz olmasıyla da dikkat çeken ve rakiplerine açık ara fark atan birinci kalite bir boyadır. Akrilik yapıdadır. Rich Multi Decor Chalked ile siz de kendi evinizin mimarı olabilirsiniz. Multi surface boyalar her yüzeyde rahatlıkla uygulanabilen ve eşyalarını geri dönüşüm için özel olarak hazırlanmış kokusuz ve özel bir boya grubudur. Astar atmanıza gerek kalmaz. Boyama işleminden sonra Rich Su Bazlı Vernik ürünü ile 2 kat verniklenmelidir. Unutmayın ki boyaya su katmanın amacı boya miktarını arttırmak değil fırçanın boyarken yüzeyde daha rahat kalmasını sağlamaktadır. Boyama işlemi bittikten sonra ortalama 2 gün geçince Rich Su bazlı vernik ile boyarsanız ve 2 kat arası bir gün beklerseniz maksimum verim i alabilirsiniz. Rich Multi Decor Chalked boyalar ile su kullanımınıza gerek kalmaz, çünkü boya zaten yüzeyde fırça ile akıcı bir kıvamdadır. Siz de rich multi decor chalked ile eski mobilyalarınızı yenileyebilir ve kendi evinizin mimarı olabilirsiz! Unutmayın ki Rich Multi Decor Chalked boyalar tüm yüzeyler için uygulanabilir. Geniş yüzeylerde maxi ipek rulo veya kadife rulo kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ufak alanlar için rich sünger ponpon fırçalar işinizi büyük ölçüde görecektir. Aynı zamanda ponpon fırçalar ile boyama yaparken klasik fırçalara göre çok daha az yüzey izi bırakmış olursunuz. Daha fazla hobi boyama ürünü için mağazamızı gezinebilirsiniz. Rich multidecor chalked akrilik boya, istediğiniz yüzeyde kullanılabilir, ağır örtücü, ultra mat kadifemsi, su tabanlı akrilik boyadır. Ahşap, mdf, metal, cam, kumaş, seramik gibi vernikli ya da verniksiz tüm yüzeylere direkt olarak uygulanabilmektedir. Zımpara ya da astar boya gerektirmez. Fırça izi bırakmaz. Sulandırılma ihtiyacı yoktur. Kat aralarında ortalama 6-8 saat beklenmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • RGB #E6DCAF
Geri Bildirim Ver