Rich Crystal Resin Transparan Şeffaf Kristal Reçine 195 cc. Set

180 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
450 TL'ye %4 İndirim
3. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rich Crystal Resin Transparan Şeffaf Kristal Reçine 195 cc. Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ümraniye Hobi Sanat Satıcı Ünvanı: FATİH TAŞTEPE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1505832837200001 Vergi Kimlik Numarası: 8300378924
    Bu ürün Ümraniye Hobi Sanat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich Crystal Resin Kristal Reçine dekoratif amaçla kullanılan ürünlerdir Opak ve Transparan olmak üzere iki ayrı gruptadır Renkler kendi içlerinde karıştırılabilir 2 ölçü A Resin ve 1 ölçü B Hardener dökülerek iyice karıştırılıp istenilen kalıba veya yüzeye dökülerek kuruması beklenir İdeal kuruma süresi 24 saattir Set içeriği 130 cc resin 65 cc hardener 1 çift eldiven karıştırma çubuğu 2 adet ölçü kabı Uygulama alanları Takı malzemesi maket formlar yüzey kaplama silikon ve plastik kalıplarla obje yapımı dekoratif aksesuar hazırlanması

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Crystal Resin Şeffaf Kristal Reçineyi Mutlaka Denemelisiniz

Şeffaf özelliği ile dekoratif kullanılan bir reçine türüdür. Daha çok takı yapımında kullanılır. Opak grubun içerisinde yer alan türünün olmasının yanında transparan grubunda yer alan türü de bulunmaktadır. Reçine kullanımı sağlanmadan önce belli ölçülerde bir karışım hazırlanması gerekiyor. Bu karışım içeriği 2 ölçü resin 1 ölçü hardener şeklinde karışım yapıldıktan sonra yüzey üzerine uygulanarak kullanılmalıdır. Diğer taraftan farklı alanlar da da bu maddenin kullanıldığı görülmektedir. Ev içi eşya dekorasyon malzemesi olarak kullanılmaktadır. Sehpa yahut masa yapımında olsun bir süs eşyası yapımında olsun oldukça fazla ihtiyaç duyulan ürün içeriklerindendir. Bu içeriklerin şeffaf özelliği göze hoş görünen bir yapı ile kullanmak isteyenleri karşıladığı görülüyor. Hem farklı bütçelere hitap edebiliyor hem de istenilen çeşitlilik ile talep edilen ihtiyacı karşılayabilir yor. Gelen kullanım alanlarının tercihin yanında kişisel olarak spesifik tasarımlar içinde tercih edilip kullanılabilir. Satın alınan ihtiyaç malzemesi sayısız alanda uygulanmak üzere tercih edilebilir.

  • Dekoratif özellikler
  • Şık tasarımlar
  • Pürüzsüz yüzeyler

Crystal Resin Transparan Şeffaf Kristal Reçine 195 cc. Set Özellikleri

Ürünü satın almışların yaptığı Crystal Resin transparan şeffaf kristal reçine 195 cc. set kullanıcı yorumları deneyimledikleri noktalar açısından incelendiğinde yorumların oldukça olumlu olduğu görülür. Birçok ev içi dekorasyon amaçlı kullanım yorumları incelendiğinde hazırlanmış içeriklerin olumlu tarafları ile takı tasarımı için reçine kullanımı sağlayan kullanıcıların ürün kullanımı sonrası memnuniyet durumlarını olumlu yönde belirttikleri görülüyor.

Crystal Resin Transparan Şeffaf Kristal Reçine Kullananlar

130 cc Resin, 65 cc Hardener, 1 çift eldiven, karıştırma çubuğu, iki adet ölçü kabı ürün içerini oluşturmaktadır. Özellikle içeriğin kullanım aşamaları dikkate alınarak işlem sağlamak önemlidir. Karışım için belirlenen ölçünün dışına çıkmak istenilen ürün performansının alınmasını engelleyeceği Rich Crystal Resin Transparan Şeffaf Kristal Reçine 195 cc. Set İçeriği için yüksek performans beklentisi adına doğru miktardaki ürünü doğru miktardaki diğer ürünle karıştırarak önemlidir. Kullanıma ve hazırlanışı ile ilgili destek almak için yapılan birçok bilgilendirici yorum ve ekip desteğine ulaşmak mümkündür. Ürünü alışveriş esnasında kolay ve güvenli bir şekilde satın almak kadar aynı şartlarda kullanmak ve kullanıma hazırlamakta önemli olmaktadır. Bu noktada ise tüketici en iyi şekilde gözetilmektedir.

RichCrystalResin Şeffaf Kristal Reçine 195 cc. Set İçeriği

Her ihtiyacı karşılayacak fiyat çeşitliliğiyle kullanıcılarını bekleyen Crystal Resin transparan şeffaf kristal reçine 195 cc. set bütçe dostu fiyat politikasını belirlemektedir. Alının ürünün miktarındaki değişim ürün fiyatının miktarını etkilerken ürün satın alındıktan sonra müşteriye ulaşana kadar geçen mesafe ürünün fiyatı üzerinde büyük oranda etkilidir. Ulaşım koşullarındaki değişim ve ürünün satın alının miktarındaki değişim için müşteri tercihleri önemli ölçüde fiyat miktarını etkileyecektir.