Rich Toz Sim 50 Cc Kahverengi 9126

67,92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
104,50 TL

Ürün Bilgileri

Rich Toz Sim 50 Cc Kahverengi 9126

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEYFİ KIRTASİYE KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SALİH İNALKAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4750470996
    Bu ürün SEYFİ KIRTASİYE KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich Toz Sim 50 cc Kahverengi 9126 Rich Toz Simler dekoratif amaçlı kullanılır. Rich toz simler uygulandıktan sonra kuruduğu zaman çok yüksek ışıltılı ve sedefli bir görünüme sahip olurlar. Rich simler genel olarak ahşap boyama hobisinde oldukça fazla şekilde tercih edilen ürünlerdir. Rich simler genel amaçlı kullanıma uygundur. Uygulama yapmadan önce zemini ince bir zımparayla bir miktar zımparalarsanız çok daha iyi verim alırsınız. Çoğu zaman kat atmaya gerek kalmaz. Katlı bir boyama yapacaksanız Rich simleri son kat boyama yapmadan önce boyanıza karıştırmanız tavsiye edilir. Uygulandıktan sonra 5-6 saat kuruma süresi vardır. Rich toz sim ile karıştırılan boyalar kuruduktan sonra yine Rich marka vernikler ile birlikte tasarımızı koruyabilirsiniz. Rich sim üzerinde kullanılan vernikler ince bir katman halinde sürülmelidir. Aksi takdirde Rich simlerin yüksek ışıltılı simli görünümü bir miktar kapatmış olursunuz. Aynı zamanda duvar boyaları gibi diğer farklı boyalar ile de rahatlıkla kullanılabilir bir üründür. Rich Simleri boyaya katmadan da katman oluşturmak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Rich simli boyaların iz bırakmaması için ponpon fırçalar ile kullanılması tavsiye edilmektedir. Siparişleriniz bidoluhobi tarafından özenle hazırlanır ve en kısa sürede ilgili kargo firmasına teslim edilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver