8
Cilt Serumu kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Rimu Health Products Leke Karşıtı, Cilt Tonu Eşitleyici Ve Aydınlatıcı Arbutin Serum 30ml

Çok Al, Az Öde!
1 x  179,90 TL
%15 indirim
2 x  152,92 TL
305,83 TL
%20 indirim
3 x  143,92 TL
431,76 TL
%25 indirim
4 x  134,93 TL
539,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,50 TL
9.4
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
332,88 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rimu Health Products Leke Karşıtı, Cilt Tonu Eşitleyici Ve Aydınlatıcı Arbutin Serum 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rimu Health Products Satıcı Ünvanı: RİMU PHARMA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735181122000001 Vergi Kimlik Numarası: 7351811220
    Bu ürün Rimu Health Products tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brightening Serum Arbutin %2 + Hyaluronic Acid 30 ML Açıklama :Cilt tonu eşitsizliklerinin ve cilt üzerinde oluşabilecek lekelenmelerin önlenmesine yardımcı olurken Hyaluronik asit ve bitkisel destekler ile yoğun nem ve bakım sağlar. Düzenli kullanım ile cildin canlı, parlak ve aydınlık görünüme ulaşmasına destek olur. Koyu cilt lekeleri olan kişiler (Hamilelik lekeleri, güneş lekeleri, akne lekeleri, yaşlılık lekeleri)
  • Cilt tonunda eşitsizlik olanlar
  • *Dermatolojik olarak test edilmiştir. Kullanım Şekli :Etkili sonuçlar için cildiniz temiz ve kuru iken uygulayanız. Gündüz veya gece rutininde uygulayabilirsiniz. İçindekiler :Aqua, Arbutin, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium PCA, Hyaluronic Acid, Saccharide Isomerate, Panthenol, Salvia Officinalis Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Rosa Canina Extract, Allantoin, Hypericum Perforatum Flower Extract, Citric Acid, Niacinamide, Sodium Citrate, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Triethanolamine Uyarılar : Sadece harici kullanım içindir. Kullanmadan önce olası istenmeyen yan etkileri gözlemleyebilmek adına ürünü cildinizin küçük bir bölümüne uygulayın, eğer kızarıklık ve hassasiyet oluşmaz ise ürünü cildinizde kullanmaya devam edebilirsiniz. Gözle temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile durulayınız. Oda sıcaklığında güneş ışığından uzakta ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayın. Arbutin:Arbutin, melanin üretimine yardımcı olan bir enzim olan tirozinazı inhibe ettiğinden, koyu lekeleri önleyebilir ve hatta onları solmasına yardımcı olarak daha düzgün bir cilde yol açabilir. Güneşten korunma özelliklerine sahiptir. Cildin daha parlak, aydınlık ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Hyaluronik Asit:Hyaluronikasit, cildin nemini korumada kritik öneme sahiptir. Topikal olarak uygulandığında cildi nemlendirmeye ve nemlendirici olarak bu hidrasyonu korumaya yardımcı olur. Sadece tek bir gram hyaluronik asit altı litreye kadar su tutma kapasitesine sahiptir. Farklı özelliklere ve molekül boyutlarına sahip hyaluronik asit çeşitleri ile cildin nemlendirilmesi için üç boyutlu bir ağ oluşturur ve cildin farklı katmanlarına nüfuz ederek cildin çok boyutlu nemlendirilmesini, elastikiyet kazanmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • İçerik Arbutin
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
Geri Bildirim Ver

Rimu Health Products Cilt Tonu Eşitleyici ve Lekeli Ciltler İçin Yüz Serumu 30 ml (Arbutin %2 + Hyaluronic Acid)

Günlük bakım rutinlerinde kullanılan ürünler arasında serum çeşitleri bulunur. Cilt yapısına göre üretilen birbirinden farklı model vardır. Özellikle lekeli ve hassas ciltlerin özel formüllerle desteklenen serumları kullanması gerekir. Rimu Health Products tarafından özel olarak formülize edilen yüz serumu, cildinizin lekelerle savaşmasına yardımcı olur. Bununla birlikte cilt tonu eşitleyici özelliği sayesinde kaliteli bir deneyim kazandırır. Ürünün içerisinde bulunan maddeler, bakım ihtiyacının yoğun bir biçimde karşılanmasına yardımcı olur. Hem gece hem de gündüz kullanımına uygun olduğundan güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz. Rimu Health Products cilt tonu eşitleyici ve lekeli ciltler için yüz serumu 30 ml (Arbutin %2 + Hyaluronic Acid) satın alarak, cildinizin nem dengesini koruyabilir ve leke oluşumunu engelleyebilirsiniz.

  • Leke giderici yapı
  • Gündüz ve gece kullanımı
  • Etkili içerik

Etkili İçeriğiyle Rimu Health Products Serumu

Etkili İçeriğiyle Rimu Health Products Serumu

Yüz serumlarının etkili bir içeriğe sahip olması, ihtiyaç duyulan bakımın kolay bir biçimde karşılanmasını sağlar. Özellikle Hyaluronic Asit içerikli serum çeşitleri, cildin yıpranmasına sebep olan dış etkenlere karşı yüksek koruma imkanı sunar. Rimu Health Products yüz serumu hyaluronic asit ve arbutin ile birleşerek, etkili bir koruma sunar. Cildin nem ve sebum dengesini sağlayarak, ihtiyaç duyulan günlük bakımın karşılanmasına yardımcı olur. Bitkisel destekler ile birleşen bu ürün, teninizin elastikiyet kazanmasında etkilidir. Bununla birlikte hem aydınlık hem de canlı bir görünüm sunar. Siz de sağlıklı içeriğe sahip bir serum kullanmak istiyorsanız bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Rimu Health Products cilt tonu eşitleyici ve lekeli ciltler için yüz serumu 30 ml (Arbutin %2 + Hyaluronic Acid) yorumları sayesinde sorularınızın yanıtına ulaşabilir, müşteri memnuniyetinden faydalanabilirsiniz.

Leke Giderici Özelliğiyle Rimu Health Products Serumu

Leke Giderici Özelliğiyle Rimu Health Products Serumu

Cilt, günlük hayatta ortaya çıkan bazı sebeplerden ve dış etkenlerden dolayı leke oluşturabilir. Bu durum, cilt tonunun bozulmasına ve rahatsız edici bir görünüme neden olabilir. Lekelerin giderilmesi için özel olarak formüle edilen pek çok serum çeşidi bulunur. Rimu Health Products cilt tonu eşitleyici ve lekeli ciltler için yüz serumu 30 ml (Arbutin %2 + Hyaluronic Acid) şeklinde satışa sunulur. İçerisinde birbirinden farklı vitamin ve mineral bulunduğundan, lekelerin giderilmesine imkan tanır. Bununla birlikte ciltte oluşan ton eşitsizliklerinin kısa sürede dengelenmesine yardımcı olur. Bu esnada nem dengesinin korunmasına ve cildin parlaklık kazanmasına imkan tanır. Hamilelik sırasında oluşan lekelere ya da fazla güneşe ve zararlı ışınlara maruz kalan cilde, yüksek koruma sağlar. Siz de belirli dönemlerde oluşan lekelerden kurtulmak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak istiyorsanız bu serumu satın alabilirsiniz.

Rimu Health Products Cilt Tonu Eşitleyici Yüz Serumu Fiyatı

Rimu Health Products Cilt Tonu Eşitleyici Yüz Serumu Fiyatı

Serum çeşitlerinin kolay bir biçimde uygulanması ve çok amaçlı kullanım imkanı sunması, müşteriler açısından önemlidir. Kadınlar çoğunlukla hem gündüz hem de gece kullanılabilen serum çeşitlerini tercih ederler. Rimu Health Products cilt tonu eşitleyici ve lekeli ciltler için yüz serumu 30 ml (Arbutin %2 + Hyaluronic Acid) kullananlar, ürünün formundan ve yapısından memnun olduklarını belirtir. Özellikle gece ve gündüz olmak üzere iki ayrı zamanda bu serumu kullanarak, kısa sürede etkili bir deneyime sahip olurlar. Cilt tonunda oluşan lekeleri ve ton eşitsizliklerini ortadan kaldırma imkanı elde ederler. Rimu Health Products cilt tonu eşitleyici ve lekeli ciltler için yüz serumu 30 ml (Arbutin %2 + Hyaluronic Acid) fiyatı avantajlı olduğundan müşterilerin bütçesini sarsmaz. Siz de Trendyol sayesinde bu ürünü satın alabilir, dilediğiniz zaman kullanma imkanı elde edebilirsiniz.