Rinso Matik Toz Deterjan 8 Kg

335,48 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rinso Matik Toz Deterjan 8 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: -Ushop Satıcı Ünvanı: PELİN YILDIZ ŞENER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640348402
    Bu ürün -Ushop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Matik Toz Deterjan 8 Kg

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Rinso Matik Toz Deterjan 8 Kg

Rinso Matik doğal esintisiyle ferah bir his sunar. Yeni nesil Rinso toz deterjan nesiller boyu güvenilen limon ve karbonatla bir araya gelmiştir. Rinso Matik toz deterjanı, doğal içerikleri ve yenilikçi bio-hijyen teknolojisiyle renkli ve beyaz kıyafetlerinizde derinlemesine temizlik sağlar. Limon ve karbonat özleri, doğanın gücünü kullanarak zorlu lekeleri kolayca çıkarırken, kumaşların parlaklığını da korur.

 
  • Bio-hijyen teknolojisi
  • Doğal ferahlık
  • Renkliler ve beyazlar

Rinso Matik Toz Deterjan 8 kg Özellikleri

Rinso Matik Toz Deterjan 8 kg Özellikleri

Rinso Matik toz deterjan uzun yıllardır güvenilen limon ve karbonat ile bir araya gelmiştir. Bio-hijyen teknolojisi ile hem renkli hem de beyaz giysilerde kullanılır. Beyazları ve renkli kıyafetleri derinlemesine temizler. Rinso Matik'in özel formülü, kıyafetlerinizde kalıntı bırakmadan etkili bir temizlik sunar. Doğayı düşünen ve çevreye duyarlı olanlar için ideal bir seçimdir. Klor, fosfat ve paraben içermez. Limon ve karbonatın doğal ferahlık etkisini sunar. İçerisinde bulunan tüm aktif maddeler biyolojik olarak parçalanabilir. Makinedeki kirecin zararlı etkilerinden korur. Düşük sıcaklıkta bile etkili bir temizlik sunar. En zorlu lekeler ve kirlere karşı en temiz etkiyi bırakır. Rinso Matik hem beyazlar hem de renkliler için Rinso’nun doğal etkisini sunar. Yeni Rinso Matik toz deterjan gücünü doğal limon ve karbonat etkisinden alır. Böylelikle hem renkli çamaşırlar hem de beyaz çamaşırlar ilk günkü kadar temiz ve canlı kalır. Rinso Matik toz deterjan kullananlar tarafından oldukça olumlu yorumlar alır.

 

Rinso Matik Toz Deterjan 8 kg Kullanımı

Rinso Matik Toz Deterjan 8 kg Kullanımı

Rinso Matik toz deterjan 8 kg yorumları bio-hijyen teknolojisinin mükemmel bir etkisinden bahsetmektedir. Renkliler ve beyazları derinlemesine temizleyen bu toz deterjan aynı zamanda kıyafetlerin yıpranmamasına olanak sağlar. Çamaşırlar ilk günkü kadar temiz kalır. Renkliler daha renkli beyazlar daha beyaz olur. Hem beyazlardaki hem de renklilerdeki lekeleri ve kirleri gelişmiş teknolojisi ile temizler. Kıyafetlerde kalıntı bırakmamaktadır. Limon ve karbonatın doğal etkisi ile çamaşırlarda etkili bir temizlik bırakır. Karbonatın doğal antibakteriyel etkisi sayesinde çamaşırlar daha hijyeniktir. Doğal mineral etkisi ile çamaşırlar daha temizdir. Makinede bulunan zararlı kireçlere karşı kıyafetleri korur. Yünlü ve ipek gibi kumaşlarda kullanılmaması önerilir. Toz deterjanın kullanımı da kolaydır. Öncelikle çamaşırlar ayrılır ve makinenin deterjan bölümüne Rinso’nun toz deterjanı eklenir. Rinso Matik toz deterjan 8 kg 53 yıkamaya kadar kullanılır.

 

Rinso Matik Toz Deterjan 8 kg Kullanımı

Rinso Matik Toz Deterjan 8 kg Kullanımı

Rinso Matik toz deterjan 8 kg fiyatı ve kalitesiyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Limon ve karbonatın doğal temizliğini Rinso, kullanıcılar için bir araya getirmiştir. Gelişmiş bio-hijyen teknolojisi ile limon ve karbonat kıyafetlerde derin temizlik etkisi bırakır. Rinso’nun bu toz deterjanı kullanıcılar için renkli ve beyaz kıyafetler için kolay ve etkili bir temizlik sunar. Hem beyaz kıyafetlerde hem de renkli kıyafetlerde kalıntı bırakmamaktadır. İçerisindeki tüm maddeler biyolojik olarak parçalanabilir. Rinso Matik toz deterjan limon ve karbonat aynı zamanda kıyafetlerde de parfüm etkisi yaratır. Rinso Matik toz deterjan çamaşır makinesi için kullanıma uygundur. Düşük sıcaklıkta bile etkili bir canlılık sunar. Böylelikle çamaşırlar yeni alınmış gibi renkli ve beyaz kalır. Çamaşırlarda hem canlı hem de ferah bir koku bırakır. Ürünün değerlendirmeleri, fiyatı, görselleri ve özellikleri gibi tüm detaylara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde sepetinize ekleyebilirsiniz.