6
E-Pin ve Cüzdan Kodu kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Riot Games 5550 VP Valorant Points TR

1.193,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
1.194,90 TL
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kurumsal Fatura
1.426,35 TL

Ürün Bilgileri

Riot Games 5550 VP Valorant Points TR

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EpinSepeti Satıcı Ünvanı: MOBİLMATİK TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622137266500001 Vergi Kimlik Numarası: 6221372665
    Bu ürün EpinSepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Aksiyon ve dövüş oyunlarının favorisi Valorant Points FPS sistemiyle geliştirilir. Farklı stratejiler deneyerek rakiplerinizi yenebilir ve oyunun galibi siz olabilirsiniz.
  • 5550 VP uygulama için satın almak için yapmanız gereken sanal para sistemiyle alışveriş yapmaktır. VP ile satın almış olduğunuz öğeler sizi oyunda üst noktalara çıkarır.
  • Stratejik oyun becerisi gerektiren Valorant 5550 VP karşılıklı takım ile oynanır. Takımın bir parçası olmak için uyumlu cihazlarınıza oyunu indirmek ve giriş kodunu aktif etmeniz yeterlidir.
  • Eğlenceli ve renkli karakterlerle oyuna yön vermek için VP ile güçlü karakterler satın alabilirsiniz. Bu karakterler sizi galibiyete yaklaştıracak öğelerdir.
  • Oyunu aktif etmek için SMS ya da mail ile gelen giriş kodunu hesabınıza girmeniz gerekir.
  • Aksiyon alanında sıra dışı bir oyun deneyimi yaşamak isteyenler için Valorant 5550 VP idealdir. Oyuna yön vermek için doğru stratejiler uygulamak son derece önemlidir.
  • Elde edilen puanları oyun içinde farklı geliştirmeler yapmak için kullanmak mümkündür. Bu puanlarla silah geliştirmesi ya da profil iyileştirmesi yapılabilir.
  • Sahip olunan puanlar ile neler yapılabileceği konusunda oyun mağazasından destek almak mümkündür. Burada yapılan yönlendirmeler ile oyunu ekstra keyifli hale getirmek mümkündür.
Geri Bildirim Ver

Riot Games 1100000000048 6300 VP Valorant Points TR

Riot Games 6300 VP Valorant Points pek çok kişinin favorileri arasında yer alan FPS oyunu Valorant için tercih edilebilir. Bu ürünü satın aldığınızda pek çok oyun içi içeriği elde etmeniz mümkün hâle gelir. Hesabınıza tanımlanacak olan VP’yi vitrin" ve teklifler" kısmında yer alan pek çok farklı içeriğin kilidini açmak için kullanabilirsiniz. Söz konusu oyunu oynarken çok daha keyifli bir biçimde vakit geçirmenizi sağlayacak olan bu ürünler, tarzınızı yansıtmanızı sağlar. Örneğin elde edeceğiniz VP aracılığı ile satın alabileceğiniz Radyanit Puanı, oyunun içinde bulunan silahları geliştirmenize imkân tanır. Öte yandan hesabınıza tanımlanacak olan VP’yi erken aşamalarda seviye atlamak için de kullanabilirsiniz.

  • Miktar: 6300 VP Valorant Points
  • Sunucu: İstanbul (TR) 6300 VP Valorant Points
  • Tür: Dijital Kod 6300 VP Valorant Points

Riot Games 6300 VP Valorant Points Özellikleri Neler?

Riot Games 6300 VP Valorant Points Özellikleri Neler?

Riot Games 6300 VP Valorant Points, SMS veya e-posta aracılığı ile tarafınıza gönderilir. Oldukça kolay bir biçimde aktive edebileceğiniz bu tek kullanımlık kod, oyun içinde yer alan ve ilginizi çeken içerikleri elde etmenize imkân tanır. Aktivasyon işlemini istemci üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. VP kullanarak elde edebileceğiniz birbirinden farklı pek çok kozmetik geliştirme, bu heyecanlı oyunu çok daha keyifli bir hâle getirir. Hem normal hem de rekabetçi maçlar esnasında beğenilerinizi gözler önüne sermenizi sağlayacak olan farklı aksesuarları da VP kullanarak geliştirebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak, her karşılaşma için %3 daha fazla XP kazanmanızı sağlayacak olan Seçkin Savaş Bileti’ni de VP aracılığı ile elde edeceğiniz Radyanit Puanı’nı harcayarak satın alabilirsiniz.

Riot Games 6300 VP Valorant Points Nasıl Aktive Edilir?

Riot Games 6300 VP Valorant Points Nasıl Aktive Edilir?

Riot Games 6300 VP Valorant Points, birkaç basit adım takip edilerek kolaylıkla aktive edilebilir. Bu işlemi gerçekleştirmek için ilk önce hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Ardından istemcinin sağ üst tarafında yer alan VP butonuna tıklamalısınız. Daha sonra ise karşınıza çıkacak olan Riot PIN ve Kodlar" tuşuna basabilirsiniz. 4. adımda ise e-posta veya SMS aracılığı ile tarafınıza teslim edilmiş olan kodu, ilgili alana girmeniz gerekir. Tüm aşamaları tamamladıktan sonra Gönder" butonuna tıklayabilirsiniz. Satın almış olduğunuz VP, kısa bir süre içinde hesabınıza tanımlanır. Riot Games 6300 VP Valorant Points kullanıma hazır hâle geldikten sonra pek çok farklı yükseltmeyi satın almak tercih edilebilir. Bu ürün, söz konusu oyunun çok daha eğlenceli bir hâle gelmesine imkân tanır.

Riot Games 6300 VP Valorant Points Kodu Hangi Sunucuda Kullanılır?

Riot Games 6300 VP Valorant Points TR sunucusunda kullanılabilir. Mesafeli Satış Sözleşmesi’nin 15. maddesi uyarınca dijital ürünlerin iadesi ve iptali yapılamaz. Bu nedenle hesabınızın yer aldığı sunucuda kullanabileceğiniz kodları tercih etmeniz büyük bir önem arz eder. Öte yandan fiyatı bir hayli uygun olan bu ürünü aktive edebilmek için hesabınızı TR sunucusuna taşımayı da düşünebilirsiniz. Bu konu hakkında çok daha detaylı bir bilgi edinmek için Riot Games’in sitesini ziyaret edebilirsiniz. Oldukça kısa bir süre içinde kullanıma hazır hâle gelecek olan VP’yi kullanarak oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak olan içerikleri elde edebilirsiniz. Dilerseniz siz de Riot Games 6300 VP Valorant Points yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin ürün hakkındaki düşünceleri hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün hâle gelir. Oldukça heyecan verici bir oyun olan Valorant’ın çok daha renkli bir hâle gelmesini sağlayacak olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.