4
E-Pin ve Cüzdan Kodu kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Riot Games League Of Legends 1600 Rp Tr

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
261,62 TL

Ürün Bilgileri

Riot Games League Of Legends 1600 Rp Tr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASKE TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: ASKE TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086155818300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861558183
    Bu ürün ASKE TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • League of Legends 1600 RP, bilgisayar ve tabletten oynanan oyun içerisinde kullanılır. Pratik şekilde yüklenerek farklı alışverişler yapmayı sağlar.
  • Çevrimiçi kullanılan sanal parayla oyunu ilerletme, savaş aleti, karakterlere kıyafet, renk paketleri ve ifade satın alma işlemi yapılır. Böylelikle oyun performansını arttırılır.
  • LOL 1600 RP cihazın işletim sistemi tarafından çalıştırılır. Farklı strateji ve planlamaya imkan tanır, oyunu kazanma şansını yükseltir.
  • İstendiğinde farklı hesaba aktarım kolaylığı verir. Dolayısıyla farklı hesaplarda oyun oynama esnekliği sunar.
  • Güvenli bir sistemdir. Oyunda geçirilen zamanı daha keyifli, eğlenceli ve kaliteli kılar.
  • League of Legends 1600 RP, oyunun ana birimlerinden biridir, ancak oyun içinde kazanılması mümkün değildir. Bu yüzden oyuncuya ekstra avantajlar sunar.
Geri Bildirim Ver

League Of Legends RP TR Kodu 2000 Points Riot Games Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tabletten ya da bilgisayar üzerinden oynanabilen pek çok video oyunu vardır. League of Legends bunlardan biridir. Riot Games League of Legends 1770 RP TR 1100000000028 oyun içerisinde çeşitli alışverişler yapmak için kullanılan bir sanal paradır. Yüklenmesi ve kullanılması kolay olan bu ürün, oyun içinde karakterlere kıyafet ve savaş aleti almak ya da oyunu ilerletmek amacıyla kullanılır. LoL oyununda ilerlemek isteyen kişilerin satın alabileceği bir üründür. Bu ürün sayesinde strateji ve plan yapmayı geliştirebilir, diğer oyunculardan önde oyunu bitirebilirsiniz. Tablete veya bilgisayara kolaylıkla yüklenen bu ürün, tüm işletim sistemlerinde açılır. Oldukça popüler bir oyun olan LoL için kullanan bu sanal parayla keyifli ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Uygun fiyatlarla ürünü satın alabilirsiniz.

  • Pratik ve hızlı yüklenme
  • Güvenilir sistem
  • Oyun içinde ilerleme şansı

Sevilen Riot Games League of Legends 1770 RP

Sevilen Riot Games League of Legends 1770 RP

Pek çok video oyunu arasından öne çıkan League of Legends çok beğenilir. Oynayanların oldukça beğendiği bu video oyun için tasarlanan sanal paralar bulunur. Birden fazla aşaması olan bu oyunda, oyuncudan önüne çıkan tüm engelleri aşması istenir. Bu engelleri aşarken oyuncunun karakter değiştirmesi ya da kostüm alabilmesi için sanal para kullanılır. Riot Games League of Legends 1770 RP TR oyuncuların LoL oynarken kullanabileceği sanal paradır. Bu sanal paralar, oyun içindeki sanal mağazadan kostüm veya gelişim kartları almak ya da karakteri geliştirmek için tercih edilir. Birden fazla engeli bu sanal paralar sayesinde aşabilir, diğer oyuncuların önüne geçebilirsiniz. Sanal para, çevrim içi kullanılabilen bir üründür. Oynaması eğlenceli olan bu oyunu Riot Games markasının tasarladığı sanal paralarla zevkli hale getirebilir, oyun içinde ilerleyebilirsiniz.

Güvenilir Riot Games League of Legends 1770 RP

Güvenilir Riot Games League of Legends 1770 RP

Dünyada ve Türkiye’de oldukça popülerleşen LoL için Riot Games markasının sunduğu sanal paralar kullanılır. Bu ürün bilgisayara ve tablete kolay bir şekilde yüklenir. Tüm işletim sistemlerinde kullanılabilen bu ürün oldukça güvenilir bir sisteme sahiptir. Bilgisayarınıza ya da tabletinize kolay bir şekilde yüklenebilir ve kişisel bilgilerinize zarar vermez. League of Legends 1770 RP cihazınız tarafından hızlı bir şekilde tanımlanarak oyun içine kolaylıkla adapte olabilir. Müşterilerin çok sevdiği bu üründen siz de memnun kalabilirsiniz. Oyun içinde ilerlemek, karakteri geliştirmek ve seviye atlamak için bu sanal paraları kullanabilirsiniz. Ayrıca bu ürün sayesinde oyun içinde para kazanabilir, gelişim kartlarından yararlanabilirsiniz. Oldukça güvenilir olan bu sanal para sistemine rahatlıkla üye olabilirsiniz. Çeşitli indirim ve kampanyalar aracılığıyla uygun fiyatlarla ürünü satın alabilir ve sevdiklerinizle birlikte keyifle oynayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı League of Legends 1770 RP

Uygun Fiyatlı League of Legends 1770 RP

Oynayanların oldukça memnun kaldığı LoL, dünya çapında beğeni toplar. Savaş ve taktik temalı bu oyun için Riot Games markası LoL 1770 RP sanal paralarını tasarlar. Bu ürün sayesinde oyunun içinde yer alan mağazadan alışveriş yapabilir, tüm aşamalarda ilerleyebilir ya da kazanç elde edebilirsiniz. Güvenilir, kaliteli ve kullanılması kolay olan bir sanal paradır. Pek çok aşamalardan oluşan bu oyun için kullanılabilecek bu ürün müşteriler tarafından tavsiye edilir. Riot Games League of Legends 1770 RP TR fiyatları her bütçeye hitap eder. Oldukça uygun fiyatlı olan bu ürünü çeşitli indirim ve fırsatlardan yararlanarak satın alabilirsiniz. Çoğu insanın beğendiği, eğlenceyi artıran ve güvenilir olan bu üründen siz de memnun kalabilirsiniz. Trendyol üzerinden markanın bu ürüne göz atabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.