1
E-Pin ve Cüzdan Kodu kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Riot Games 200 RP League of Legends RP

23,45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
25,57 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Riot Games 200 RP League of Legends RP

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OyunKredi Satıcı Ünvanı: HAYMEN BİLİŞİM TEKNOLOJİ LOJİSTİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460098742700001 Vergi Kimlik Numarası: 4600987427
    Bu ürün OyunKredi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 200 RP dijital bir ürün olduğu için Mail ve SMS yoluyla teslim edilir. League of Legends’in oyun içi satın alımlarında kullanılır.
  • 1 yıllık kullanım süresi esneklik sağlar.
  • LOL 200 RP ile IP Boost ya da EXP Boost satın alarak oyun deneyimini güçlendirmek mümkündür.
  • Oyun içerisindeki farklı özellik ve paketler yalnızca Riot Points (RP) ile satın alınır. RP’ler oyun içerisinde zaman geçirilerek kazanılmaz, yalnızca satın alınarak elde edilir.
  • League of Legends 200 RP oyuna giriş yaptıktan sonra Mağaza üzerinden RP satın alma işlemi gerçekleştirilince gelen Riot Pin bölümüne girilerek aktif hale getirilir. Satın alımın ardından 1 yıl içerisinde RP’lerin aktifleştirilmesi gerekir.
Geri Bildirim Ver

League Of Legends RP TR Kodu 250 Points TR Riot Games Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Riot Games League of Legends 400 RP TR 1100000000026 oyun içerisindeki bakiyenizin artmasını sağlar. LoL Riot Points, oyuncuların alışverişlerde kullanabileceği para birimidir. LoL Riot Points satın alarak oyunda alışveriş yapabilir ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Ürün dijitaldir ve PIN kodu şeklinde size iletilir. Bu pin kodunu oyun içerisinde aktive ederek bakiyenizin artmasını sağlayabilirsiniz. İlk önce League of Legends üyeliğinize giriş yapmanız gerekir. Girişin ardından ekranın sağ üstünde yer alan Mağaza sekmesine tıklanır. Ekranın sol alt kısmında yer alan Riot PIN ve Kodlar seçeneğine tıklanır ve kutucuğa almış olduğunuz dijital kod girilir. Kodu doğru girdiğinizi birkaç kere kontrol edebilirsiniz. Böylelikle kodunuz kolay bir şekilde aktive olur ve LoL RP paranız artar.

  • Kolay aktive
  • Dijital ürün
  • League of Legends oyununa uygun

Riot Games League of Legends 400 RP Özellikleri

Riot Games League of Legends 400 RP Özellikleri

League of Legends rekabete dayalı strateji oyunudur. Çevrimiçi oynama özelliği sayesinde dünyanın birçok yerinden arkadaş edinebilirsiniz. Yüksek çözünürlüğe sahip grafikleri ve tasarımıyla kendinizi savaşta hissedebilirsiniz. Şampiyonlardan oluşan iki takım çeşitli savaş alanları ve farklı modlarda mücadele eder. Canlı turnuva ortamı, sık sık güncellenen içeriği ve tasarımı sayesinde herkesin dikkatini çekmeye başarır. Şampiyonlar, beş ana yeteneğe sahiptir. İki özel büyü ve yedi eşya yuvası bulunur. Şampiyonun ideal yeteneklerini açmak, doğru sihirdar büyülerini seçmek ve fonksiyonel eşyalar almak takımı başarıya ulaştırır. League of Legend RP satın alarak oyun içerisinde alışveriş yapabilir ve kendi karakterinizi güçlendirebilirsiniz. Böylece takımınıza yardım edebilir ve yeni şampiyonluklara imza atabilirsiniz. Karakterinizi dilediğiniz gibi yaratabilir ve kendi gücünüzü sanal dünyanıza yansıtabilirsiniz. iOS ve Android sürümüne sahip olan oyun için ürünü satın alabilirsiniz.

League of Legend RP Avantajları

League of Legend RP Avantajları

Riot Games League of Legends 400 RP oyunda birçok avantaj kazanmanıza yardımcı olur. Sık tercih edilen bir savaş oyunu olan LoL, RP para birimi sayesinde oyun içi satın alım yapılmasını sağlar. Oyun içi alımlar karaktere farklı özellikler kazandırır. Aynı zamanda RP ile karaktere deneyim satın alabilir ve karakterinizi güçlü hale getirebilirsiniz. Oyun parası karakterinize özellik ve deneyim kazandırmanın hızlı yoludur. Karakterinizin oyunda başarı sağlayabilmesi için güce ve deneyime ihtiyacı vardır. İlk etapta karakter güçsüz olduğu için eşya toplamanız gerekir. Ücretsiz sunulan eşyalar olsa da savaş sırasında güçlü olabilmek için paralı eşyalar gerekebilir. LoL RP sayesinde savaşlarda diğer karakterlerden güçlü olabilir ve başarılara imza atabilirsiniz. Kod şeklinde satın alacağınız dijital ürünü kolayca oyun içerisinde aktive edebilir ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Riot Games LoL TR RP Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Riot Games LoL TR RP Fiyatları

Riot RP fiyatları oyun parası miktarına göre değişiklik gösterir. Oyun parası size birçok fayda sağlar. Oyundaki karakterinizin güçlenme sürecini hızlandırmak için bakiyeniz ile deneyim satın alabilirsiniz. Karakterinizi güçlendirerek savaşabilir ve girdiğiniz tüm savaşları kazanabilirsiniz. LoL RP ile oyun keyfini istediğiniz gibi çıkarabilir ve oyuna dahil olabilirsiniz. Çevrimiçi oynadığınız arkadaşlarınızla takımınızı güçlü hale getirebilirsiniz. Kod olarak elinize ulaşan bu ürünü hemen aktive edebilir ve oyunun tüm fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Sihirdar Vadisi, Sonsuz Uçurum ve Uğursuz Korkuluk haritalarında karakterinizin güçlü savaşması için deneyim ve özellik satın alabilirsiniz. Karşı takımın savunma binalarını yok ederek oyunu kazanabilir ve başarının keyfini sürebilirsiniz. LoL TR RP fiyatlarına Trendyol’dan bakabilir ve eğlenceyi bir üst seviyeye taşımak için uygun fiyatlarla bu ürünü satın alabilirsiniz.