1
Makyaj Temizleme Mendilleri kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

rise and shine Makyaj Temizleme Mendili - 25 'li

129 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
3 Al 2 Öde
Kurumsal Fatura
94,90 TL79 TL
Kurumsal Fatura
8.9
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199 TL189 TL

Ürün Bilgileri

rise and shine Makyaj Temizleme Mendili - 25 'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMELİF Satıcı Ünvanı: OKAN KÜLÜNK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6050739872
    Bu ürün KOZMELİF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rise & Shine Makyaj Temizleme Mendili - 25 'li Makyaj temizleme mendilinde saf suyun yumuşak dokusunu yüksek E vitamini, D vitamini ve Hyarulonic Asit ile buluşturulmuştur. Hyaluronic Asit yapısı itibariyle ağırlığının 1000 katı kadar suyu bünyesinde tutarak cildin tüm yüzeyine nüfus eder RISE & SHINE makyaj temizleyici mendilleride Hyaluronic Asidin yüksek su tutma özelliğinden yararlanılarak tasarlanmıştır bu sayede de RISE & SHINE makyaj temizleme mendili sahip olduğu yoğun vitamin ve Hyarulonic Asit sayesinde cildinizi kir ve makyaj kalıntılarından arındırırken yüksek nemlendirme ve vitamin desteği ile de cildinize tam bir bakım sağlamanıza ve ipeksi bir görünüm elde etmenizde yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver