RISSE Dijital Baskılı Kaymaz Taban Yıkanabilir 3d Kaplan Desenli Salon Halısı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RISSE Dijital Baskılı Kaymaz Taban Yıkanabilir 3d Kaplan Desenli Salon Halısı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kaymaz Taban
  • Tema / Stil Klasik
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 180 x 150
Geri Bildirim Ver

Risse Halı Dijital Baskılı Kaymaz Taban Yıkanabilir 3D Kaplan Desenli Fiyatı - Trendyol

Risse 180×150 cm 3D kaplan desenli salon halısı, muhteşem renkleri ve eşsiz dokusu ile kullanıldığı alana şıklık katan dekoratif bir üründür. Halı, birinci sınıf malzeme ve üretim teknikleri kullanılarak hazırlanır. Halının üzerinde oldukça şık ve görüntü kalitesi yüksek bir kaplan figürü bulunur. Beyaz zemin üzerine; krem, kahverengi, bakır ve tarçın tonları kullanılarak muhteşem bir kaplan figürü yerleştirilmiştir. Hafif tasarlanan bu ürünün taşınması ve serilmesi kolaydır. Risse kaymaz taban 3D kaplan desenli salon halısı; hollerde, oturma odalarında ve balkonlarda rahatlıkla kullanılabilir. Risse 180×150 cm 3D kaplan desenli salon halısı, evinde etkileyici bir dekorasyon oluşturmak isteyenler için uygundur.

  • Ebat: Risse 3D Kaplan Desenli 180x150 cm Salon Halısı
  • Taban: Kaymaz Risse 3D Kaplan Desenli 180x150 cm Salon Halısı
  • Tema: Klasik Risse 3D Kaplan Desenli 180x150 cm Salon Halısı

Risse Dijital Baskılı 3D Kaplan Desenli Salon Halısı Özellikleri

Risse Dijital Baskılı 3D Kaplan Desenli Salon Halısı Özellikleri

Risse yıkanabilir 3D kaplan desenli salon halısı; kaliteli kumaş seçilerek hazırlanan, renkleri canlı ve kullanımı pratik bir üründür. Halıda dod taban kullanılır. Bu taban türü kayma ve toplanma yapmaz. Serildiği zemine sıkıca tutunur. Parke gibi kaygan zeminlerde dahi kaymama özelliğini korur. Bu sayede olası kazaları da büyük ölçüde önler. Risse 180×150 cm 3D kaplan desenli salon halısı hem küçük hem de büyük odalarda kullanılabilir. Şömine önü ve kış bahçesi için harika bir seçimdir. Ürünün renk tonları, Risse yıkanabilir 3D kaplan desenli salon halısının kullanıldığı ortama sıcaklık katmasını sağlar. Son teknoloji 3D baskı tekniği kullanılarak üretilen halının desenleri belirgindir. Bu teknik, kumaş üzerinde renk karmaşası ve bulanıklık yaratmaz. Risse 3D kaplan desenli 180×150 cm salon halısının temizliği de son derece kolaydır.

Risse Dijital Baskılı 3D Kaplan Desenli Salon Halısının Kumaşı Kaliteli mi?

Risse dijital baskılı kaymaz taban yıkanabilir 3D kaplan desenli salon halısı geniş bir kullanım alanına sahiptir. Halı, kadife kumaş kullanılarak üretilir. Nano teknoloji kullanılarak üretilen halı, ipeksi bir yumuşaklığa sahiptir. Halının üst yüzeyi pürüzsüzdür. Risse dijital baskılı 3D kaplan desenli salon halısının kumaşı antialerjik ve antibakteriyel özellik taşır. Bu sayede halı, çocuklu aileler başta olmak üzere alerjik bir bünyeye sahip olan kişilerin kullanımına uygun hâle gelir. Risse dijital baskılı kaymaz taban yıkanabilir 3D kaplan desenli salon halısı yorumlarında da kullanıcıların ürünün kalitesinden memnun kaldıkları görülebilir. Halıyı satın alan pek çok kişi; ürünün şıklığından, kolay temizlenme özelliğinden ve kalitesinden bahseder. Ayrıca Risse 180×150 cm 3D kaplan desenli salon halısı kaliteli kumaşı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Risse Dijital Baskılı 3D Kaplan Desenli Salon Halısı Nasıl Temizlenmeli?

Risse 180×150 cm 3D kaplan desenli salon halısı, kir ve leke tutmayan bir kumaş kullanılarak üretilir. Bu da halının temizliğini çok büyük ölçüde kolaylaştırır. Risse 180×150 cm 3D kaplan desenli salon halısı yumuşatıcı kullanmadan 30 derece ve altı sıcaklıklarda yıkanabilir. Ürün, çamaşır makinesinde yıkanmaya uygundur; ancak sıkma yapılmaması önerilir. Halıyı yıkarken renk değişikliği yapma ihtimali bulunan kimyasal malzemeler kullanılmamalıdır. Halı silinerek temizlenecek ise sabunlu su ve yumuşak bir bez yeterli olur. Halıyı silerken sert fırça, telli sünger gibi kumaşın formuna zarar verecek malzemeleri kullanmamak gerekir. Siz de toz ve hava kabarcığı yapmayan Risse 180×150 cm 3D kaplan desenli salon halısını Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Güvenli ödeme seçeneklerini kullanarak birkaç dakika içinde evinizin havasını değiştirecek bu güzel ürüne sahip olabilirsiniz. Hatta birkaç adet halı temin ederek evinizin her yanında muhteşem bir kombin oluşturabilirsiniz.