Ritim Bebek Arabası Yağmurluğu, Fitalatsız Puset Yağmurluk, Alt Bağcıklı Yağmurluk, Kokusuz Yağmurluk

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
84,90 TL
Kurumsal Fatura
99,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ritim Bebek Arabası Yağmurluğu, Fitalatsız Puset Yağmurluk, Alt Bağcıklı Yağmurluk, Kokusuz Yağmurluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mommore Satıcı Ünvanı: KARAHAN SARP ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1000838918
    Bu ürün mommore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖNEMLİ NOT LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ : Bebek arabalarında yağmurluğu örttüğünüzde iplerini boşluk kalacak şekilde bağlamanızı öneririz eğer ipleri çok sıkı sıkı yani gergin bağlarsanız çocuk içerden ayak veya el ile ittiğinde gerginlik oluşacağı için çabuk yırtılmasına sebep olursunuz. Onun dışında bu yağmurluk kalın mikron olduğu için kolay kolay deforme olmaz... “LÜTFEN İPLERİNİ SIKIŞTIRACAK ŞEKİLDE BAĞLAMAYIN.” ALTTAN VE YANDAN BAĞCIKLI PUSET BEBEK ARABASI YAĞMURLUĞU (FITALATSIZ & KOKUSUZ) Standart boy Bebek Arabalarında ve Baston Pusetlerde kullanabileceğiniz hem arabanızı hem çocuğunuzu yağmurdan korumak için harika bir yağmurluk. Standart boy Çift yön ve Baston pusetlere uygundur. Hijyenik-sağlıklı PVC malzemeden üretilmiştir. Fitalat içermeyen pvc'den üretilmiş olan yağmurluk tüm ana kucağı modellerine uygundur. Kenar kısımları kumaş fitillidir Yan kısımları ve alt kısımları bağcıklı olduğu için belirtmiş olduğumuz bebek arabalarına olmaktadır NOT: Diğer Standart Boy Yağmurluklara nazaran bir kaç cm daha geniş ve uzundur. Yumuşak Pvc ve Kalın Mikrondan üretilmiştir. Uzun ömürlü kullanabileceğiniz sağlıklı üründür.

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 0 - 7 Kg
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Taşıma Kapasitesi 0-25 Kg
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver