Mariva home Elegance 2 Parça Bornoz Seti

269,40 TL
Beden: M/L
M/L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,40 TL

Ürün Bilgileri

Mariva home Elegance 2 Parça Bornoz Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nina Home Satıcı Ünvanı: AL FA HAVLU TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0047058565500016 Vergi Kimlik Numarası: 0470585655
    Bu ürün Nina Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 pamuk ipliğinden üretilmiştir. Jakarlı dokuma tekniği sayesinde kendinden desenlidir, baskılı değildir. Suyu hızla emer ve hızla kurur. Paket İçeriği 1 adet Standart Beden Bornoz 1 adet 50x90 cm Baş Havlusu

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
  • Desen Düz
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Bornoz Uzunluğu Midi

Yıkama Talimatları

  • • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Riva Elegance 2 Parça Bornoz Seti

Bir bornoz setinin kullanıcısına sunması gereken bazı özellikler vardır. Öncelikli olarak bornozun üretildiği kumaş çok önemlidir. Kumaşın türüne veya cinsine göre bornozun ne kadar su çekebileceği anlaşılır. Bunun yanı sıra bornozun ne kadar sürede kuruyacağıda yine kumaşın türüne bağlı olan bir etkendir. Bütün bu özellikleri en iyi şekilde karşılayan ise pamuklu kumaştır. Riva Elegance bornoz setinin üretiminde de materyal olarak  pamuk kullanılmıştır. Bu nedenle ürünün emme kapasitesi çok yüksektir ve  hızlı bir şekilde kurur. Kullanıcıların isteklerini karşılar ve onların beklentilerine cevap vermiş olur. Elegance bornoz seti, baş havlusu ve bornoz olmak üzere 2 parçadan oluşur. Bornoz setinde jakarlı dokuma tekniği kullanılmıştır. Bu tekniği kullanılması nedeniyle ürüne herhangi bir baskı işlemi uygulanmamıştır.

  • Adet sayısı: 2 tane
  • Baskısız
  • Pamuklu

Riva Elegance 2 Parça Bornoz Setinin Kumaş Özellikleri

Riva Elegance 2 Parça Bornoz Seti Yorumları

Riva 2 parça bornoz seti yüzde yüz pamuk ipliğinden üretilmiştir. 2’li bornoz setinin üretiminde kullanılan materyal pamuk olduğu için yüksek seviyede su emiş gücü vardır ve hızlı kurur. Bu nedenle ürün nemli kalarak koku yapmaz ve sık duş alan kullanıcılar için idealdir. Desenli bir üründür. Ürünün tasarımında baskı işlemi kullanılmadığı için yıkama esnasında desenleri bozulmaz. Paket içerisindeki bornoz standart bedendir. Baş havlusu ise 50x90 cm’dir. Bornoz setinin ana rengi beyazdır. Ancak üzerindeki desenlerle birlikte estetik ve renkli bir görünüm kazanır. Duş aldıktan sonra cildinizin konforlu bir biçimde kurumasını sağlar ve herhangi bir tahrişe neden olmaz. Baş havlusu da içeren bir set olması sayesinde ekstra bir ürün almanıza gerek kalmaz.

Riva Elegance Bornoz Seti Kaliteli midir?

Riva Elegance 2 Parça Bornoz Seti Yorumları

Pamuklu yapısıyla Riva’nın bornoz seti oldukça kalitelidir. Riva Elegance bornoz seti, su emiciliği yüksek olan bir üründür. Hızlı kurur ve nemli kalmaz. Uzun ömürlü ve dayanıklı bir üründür. Kullanıcıların aradıkları tüm özelliklere cevap veren bir ürün setidir. Bornozun ve baş havlusunun ölçüleri, kullanım açısından idealdir. Bu sayede kullanıcılar için rahat bir kullanım olanağı yaratmaktadır. Yüksek performanslı ve uygun fiyatlıdır. Bu nedenle ürün müşteri memnuniyeti sağlar. Riva Elegance bornoz, kullanıcılarına duş sonrasında kaliteli ve rahat bir kullanım sağlar. Bornoz setinin tasarımında kullanılan materyal kullanıcıyı rahatsız etmez, yumuşak ve konforlu bir his yaratır. Pamuklu yapısıyla tüm cilt tipleri için uygun bir üründür.

Riva Elegance Bornoz Seti Kullanışlı mıdır?

Riva Elegance 2 Parça Bornoz Seti Yorumları

Riva Elegance bornoz seti kullanışlı bir üründür. Tasarımında kullanılan materyal, set olarak satılması ve ölçüleri ürünü fazlasıyla kullanışlı ve avantajlı kılar. Gün içerisinde birden fazla kez duş alan kişiler için idealdir. Hızlı kuruma özelliği ve yüksek emiciliği sayesinde planlarınızı sekteye uğratmaz ve zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Dayanıklı materyalden üretilmesi sayesinde ürünü seyahatlerinize gönül rahatlığı ile götürebilirsiniz.   Günlük kullanıma uygun ve kaliteli olması nedeni ile ürünü gönül rahatlığıyla sevdikleriniz için hediye olarak satın alabilirsiniz. Pamuklu kumaşı farklı cilt tiplerine uygun olduğu için herhangi bir tahrişe sebep olmaz. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde uzun süre boyunca dayanıklılığını korur ve emiciliğini korur. Riva Elegance 2 parça bornoz seti yorumları incelendiğinde ürünün kullanıcıları fazlası ile tatmin ettiği görülür. Ürün Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de ürün hakkında yapılan yorumları inceleyerek konforu ve emiciliği bir hayli yüksek olan bornoz setini kendiniz ve sevdikleriniz için hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.