Rıza Efendi Tuzları Ayak Bakım Tuzu 900gr 3 Adet

105 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rıza Efendi Tuzları Ayak Bakım Tuzu 900gr 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rıza Efendi Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2350176354
    Bu ürün Rıza Efendi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayak Bakım Tuzu -Ayak kokusu ,mantar ,nasır ,kaşıntı ,terleme, kabuklanma, tırnak batması ,topuk çatlağı ,topuk dikeni vb. tüm ayak rahatsızlıklarına iyi gelir. -Ayak ağrısı ve şişliğini alır. Ayağınızı yumuşatır. Günün yorgunluğunu ve negatif enerjisini atar, müthiş bir rahatlama sağlar. -Tırnak ve kıl diplerinden ayağınıza nüfuz eden 84 mineralli ayak bakım tuzu alt derinizi besler ve ayak problemlerinizin geçmesine yardımcı olur. -%100 doğal bir üründür. Kullanımı : -Ürünü 1/3 oranında alıp uygun bir kaba dökün. Üzerine ayak bileğinize gelecek seviyede ılık su ilave edin. Ayağınızı en az 40-45 dk boyunca içinde tutun. Çıkardıktan sonra ayağınızın kurumasını bekleyin ve yıkamayın. Ayağınız tuzlu kalsın. Yatmadan önce kullanmanızı tavsiye ederiz. Sabah ayağınızı yıkayabilirsiniz. -Ürünü 3 kullanımlık olarak 3 gün üst üste uygulayın. İnstagram : rizaefendituzlari Facebook : Rıza Efendi Tuzları?
Geri Bildirim Ver