Rizline Hroto Volkswagen T-roc 3d Havuzlu Paspas + Bagaj Havuzu

1.990 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.104,40 TL

Ürün Bilgileri

Rizline Hroto Volkswagen T-roc 3d Havuzlu Paspas + Bagaj Havuzu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HR PAK Satıcı Ünvanı: HALDUN ÖLÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1009661575000001 Vergi Kimlik Numarası: 6540409650
    Bu ürün HR PAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM SİPARİŞLERİNİZ "HROTO" GÜVENCESİ İLE SİZLERE ULAŞTIRILMAKTADIR. SİPARİŞLERİNİZDEN HROTO BANDROLÜ / QR KODU ÇIKMAYAN HİÇ BİR ÜRÜNÜ KABUL ETMEYİNİZ Rizline Paspaslarımızın şaft üstü ile tanıştınız mı? Arka paspaslar ile birlikte üretilen bu şaft üstleri hem aracınızın arka bölümünü daha temiz ve daha şık kullanmanızı sağlamaktadır. Rizline paspaslarımız her araç modeli için ayrı ayrı ebatlarda üretilmiş olup sadece o markaya özel ebatlarda gönderim sağlanmaktadır. Örneğin Mercedes A serisi ile Honda Jazz model arabasının paspasları farklıdır. Aynı zaman da Rizline paspaslarımızın havuz derinliği 4 cm olmakla birlikte aracınızı pisletebilecek tüm katı ya da sıvı kirlerden tamamen korumaktadır. Rizline paspaslarımız da son olarak tanıtacağımız bölüm ise Sabitleme ve Klips yerleridir. Bu noktalar su sızdırmamakla birlikte hem konforlu hem de güvenli bir yolculuk yaşayabilmeniz için asla kayma yapmamasını sağlar.
Geri Bildirim Ver