Rizline Yeni Opel Corsa F 2020 3d Havuzlu Paspas + Bagaj Havuzu

1.990 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rizline Yeni Opel Corsa F 2020 3d Havuzlu Paspas + Bagaj Havuzu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HR PAK Satıcı Ünvanı: HALDUN ÖLÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1009661575000001 Vergi Kimlik Numarası: 6540409650
    Bu ürün HR PAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Opel Corsa F 2020 3d Havuzlu Paspas + Bagaj Havuzu

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Opel Corsa
  • Paspas Türleri Havuzlu
  • Ürün Özelliği 3D
Geri Bildirim Ver

Rizline Yeni Opel Corsa F 2020 3D Havuzlu Paspas + Bagaj Havuzu

3D oto paspasları ve bagaj havuzları, araç içerisinde maruz kalınabilecek çevresel kirleri önlemek amacıyla sıkça kullanılır. Özellikle son dönemde 3D ve 4D paspaslar birçok müşterinin tercihleri arasındadır. Kullanışlı bir tasarıma sahip Rizline yeni Opel Corsa F 2020 3D havuzlu paspas + bagaj havuzu ekstra montaj gerektirmez. Pratik kullanım özelliği ile kullanımı son derece kolaydır. İşlevsel bu ürün birçok müşterinin tercih ettiği bir modeldir. TPE (Termoplastik elastomer) özelliği sayesinde esnek ve mekanik dayanıklılığı yüksek bir üründür. 4-5 cm yüksekliği ve havuzlu paspas özelliği, kirin yüzeyde kalmasını, maruz kalınan kirlerin ve dökülen sıvıların tabana ulaşmasını engeller. Aracınız bu ürün sayesinde zarar görmez. Uzun süre kullanım imkanı sağlar. Optimum boyutu, aracınızda fiziksel görünüş uyumu sağlar.

  • Montaj gerektirmeyen kolay kurulum
  • Esneklik ve mekanik dayanıklılık
  • Kullanışlı tasarım

Rizline Havuzlu Paspas + Bagaj Havuzu Özellikleri

Rizline Havuzlu Paspas + Bagaj Havuzu Özellikleri

Kolay kullanım özelliği ile ön plana çıkan bagaj havuzu ve paspaslar, arabaların kurtarıcı malzemeleri arasında yer alır. Rizline bagaj havuzu sayesinde araca özel paspas, araçta gerekli alanların tamamının kapanmasını sağlayarak yüzeyde tutunabilecek toz, kir ve sıvı kalıntılarını engeller. Üretiminde kaliteli malzemeler tercih edilen Rizline 3D havuzlu paspas, esnekliği ve mekanik dayanıklılığı sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Dayanıklı kauçuk ürünler kullanılarak üretilen bu model, aracınız için hijyen koşullarını toz, kir ve diğer çevresel zararlı maddelere karşı optimum seviyede korur. Ürün, sağlık ve hijyen koşullarına uygundur. Ayrıca kokusuz olduğu için alerjik reaksiyona sebebiyet vermez. Kolay yıkanma ve kurulanma özelliği sayesinde aracınızın son derece temiz ve düzenli olmasını sağlar. Tak-kullan pratik özelliği ile herhangi bir kurulum gerektirmez. Aracınıza birebir uyum sağlar.

Rizline Havuzlu Paspas + Bagaj Havuzu Avantajları

Rizline Havuzlu Paspas + Bagaj Havuzu Avantajları

Aracınızın temiz, düzenli kalabilmesinde paspaslar son derece önemlidir. Bu sebeple özel olarak üretilen Rizline yeni Opel Corsa F 2020 3D havuzlu paspas + bagaj havuzu sahip olduğu özellikleri sayesinde aracınızı korur. Özellikle sıvılar başta olmak üzere toz ve kir taşınması ihtimalini en aza indirir. Havuz özelliği ayrıca sıvıların bölgede birikmesini artırır, paspasın tamamına ulaşmasının önüne geçer. Kolay yıkanabilir özelliği ile çamur, çim gibi zor temizlenen kirlere karşı tasarlanmış oluklu yapısıyla rahatlıkla temizlenebilir. Ayrıca oluklu tasarımı sayesinde daha uzun süre temiz kullanım imkanı sağlar. Aracınıza uyum sağlayacak tasarımı ile kolayca yerleştirilebilir. Kauçuk kullanılarak üretilen yapısı sayesinde dayanıklı bir üründür. Rizline yeni Opel Corsa F 2020 3D havuzlu paspas + bagaj havuzu yorumları sayesinde daha önce satın alan müşterilerin fikir ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Rizline Yeni Opel Corsa 3D Paspas Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Rizline Yeni Opel Corsa 3D Paspas Fiyatı

Rizline yeni Opel Corsa F 2020 3D havuzlu paspas + bagaj havuzu fiyatı, ürünün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünü, yapısında kullanılan temel üretim maddeleri olan termoplastik elastomer ile esneklik ve dayanıklılık özellikleri sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Temizliğini kolaylıkla yapabilir, aracınızın temiz ve düzenli kalabilmesi için bu modeli tercih edebilirsiniz. İstediğiniz zaman diliminde kolay takılabilir özelliği ile kullanıma hazırdır. Herhangi bir montaj gerektirmez. Ürünün sahip olduğu yaklaşık 4 cm yüksekliği ve oluklu yapısı ile kirler yüzeyde kalır ve aracınızın tabanına işlemez. Estetik tasarımı ile aracınızın temiz, düzenli görünümünü ön plana çıkarır. Gelişmiş teknolojiler, hammadde kullanılarak üretilen ve size kullanım kolaylığı sağlayan Rizline yeni Opel Corsa f 2020 3D havuzlu paspas + bagaj havuzu satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.