4
Elektrikli Scooter kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

RKS Smart Kick Elektrikli Scooter

9.540 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.875 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

RKS Smart Kick Elektrikli Scooter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güneş ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: İRFAN ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0820969939
    Bu ürün Güneş ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motor: RKS 36V 250 W Batarya : 36 V 7.8Ah Soğutma : 12 Derece Sürüş Mesafesi : 18-22 km Fren Sistemi : Disk/Kampana Lastikler : 8.5" (Patlamayan Askeri Lastik) Aydınlatma : LED Far Suya dayanıklılık : IPX4 Ağırlık : 11.8 kg Taşıma kapasitesi : 90 kg Diğer özellikler: Bluetooth bağlantısı 3 Farklı Sürüş Modu 2 Yıl Garantili

Ürün Özellikleri

  • Max. Hız (km/h) 25 km/h
  • Taşıma Kapasitesi 90 Kg
  • Motor Gücü 250 Watt
  • Lastik Büyüklüğü 8.5 inch
  • Led Far Var
  • Değiştirilebilir Batarya Var
  • Şarjlı Kullanım Süresi 4-6 Saat
  • Menzil 18-23 km
  • Cihaz Ağırlığı 10-15 kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Tırmanış Açısı 10 derece
Geri Bildirim Ver

RKS Smart Kick Elektrikli Scooter

Popüler bir ulaşım aracı olan RKS Smart Kick elektrikli scooter şehir içi ulaşım, alışveriş, gezinti gibi aktiviteler için değerlendirilir. Üst segment özelliklerle sahip model, fonksiyonel ve şık tasarımıyla göze de hitap eder. Menzil mesafesi, şarj süresi, tırmanma gücü, aydınlatma fonksiyonları ile memnuniyet veren aracın tüm donanımları yeni nesil teknolojilerle üretilir. Hafifliği ile kolay taşıma vadeden ergonomik tasarım, yaklaşık 90 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir. Şehir içi seyahatlerinizi konforlu hale getirmek üzere dizayn etilen şık araçla kısa mesafelerde ulaşım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Yük taşımayı kolaylaştıran bu pratik araç, alışveriş çantalarını taşıma konusunda yardımcınız olabilir. Ayrıca vakit tasarrufu sağlamak istediğiniz günlerde işe, okula, ziyaretlerinize ve yetişmek istediğiniz her yere scooter aracılığıyla yorulmadan varabilirsiniz.

  • Fonksiyonel tasarım
  • Dayanıklı materyaller
  • 3 farklı sürüş modu

Dikkat Çeken RKS Scooter Özellikleri ve Kullanımı

Dikkat Çeken RKS Scooter Özellikleri ve Kullanımı

Kullanışlı fonksiyonlarla donatılan RKS elektrikli scooter renk tonları, şık dizaynı ve kaliteli materyalleriyle dikkat çeker. Uzun menzil mesafesine sahip araç %100 şarj kapasitesi ile 22 kilometre yol gidebilir. Şehir içi kullanımda aranılan bir özellik olan menzil mesafesi, yol koşullarına ve sürücünün kullanımına göre değişebilir. Aracın yokuş çıkma performansı müşterilerden tam not alır. 12 derecelik tırmanma açısı ile konfor vadeden scooter, 3 farklı sürüş modu ile beğeni toplar. Ön ve arka panellerinde aydınlatma ekipmanı bulunan şık tasarım, gece kullanımını zevkli hale getirir. IPX4 sertifikalı ürünün ağırlığı ise 11,8 kg olarak belirlenir. Disk fren sistemi ve 8.5" kampana lastikleri ile müşterilerden tam not alan aracın patlamayan lastiklere sahip olması güvenli sürüş keyfi verir. Smart scooter ile şehir gezintilerini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Beğeni Toplayan RKS Smart Kick Elektrikli Scooter Yorumları

Beğeni Toplayan RKS Smart Kick Elektrikli Scooter Yorumları

Konforlu tasarımıyla çok beğenilen RKS Smart Kick elektrikli scooter yorumları büyük oranda memnuniyet ve öneri içerir. Ürünü deneyimleyerek geri bildirimlerde bulunan müşteriler, performans ve tasarım konusuna dikkat çeker. Gece kullanımını zevkli hale getiren LED farlarla yüksek aydınlatma vadeden modelin Bluetooth bağlantısı mevcuttur. Araçla yapılan seyahatleri konforlu hale getiren bu özellikler müşterilerden tam not alır. Gezintiler sırasında yol şartlarına göre hız ayarlaması yapabilmeyi kolaylaştıran modelin 3 ayrı sürüş modu bulunur. IPX4 sertifikası ile suya dayanıklılığını kanıtlayan araç su sıçramalarına karşı oldukça mukavemetlidir. Patlamayan askeri lastikler sayesinde engebeli arazilerde de değerlendirebileceğiniz model, sarsıntısız bir kullanım vadeder. RKS Smart Kick elektrikli scooter satın alarak şehirde dilediğiniz gibi gezebilirsiniz. Ağırlık taşıma kapasitesi 90 kg olarak belirtilen ürünü şehir içi ulaşımda konforla kullanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun RKS Smart Kick Elektrikli Scooter Fiyatı

Bütçenize Uygun RKS Smart Kick Elektrikli Scooter Fiyatı

RKS Smart Kick elektrikli scooter fiyatı ürünün teknik özelliklerine, üretim materyallerine, kaliteli tasarımına göre belirlenir. Şehir içinde yapılan aktivitelerde kolaylık sağlayan araç mesafeleri kısaltarak beden gücünden tasarruf sağlar. Alışveriş deneyiminizi konforla yerine getirirken paketleri kolayca taşımak için scooter modelinden yararlanabilirsiniz. Yetişmek istediğiniz her yere gidebileceğiniz araç, taşınabilir özelliktedir. 11,8 kg ağırlığı sayesinde tek elle kontrol edilebilen bu ürünle metrobüse binebilirsiniz. RKS 36V 250 W motor gücüne ve 36 V 7.8Ah bataryaya sahiptir. Şık dizaynı ile dikkatleri üzerine çeken ürünle seyahat etmek oldukça keyiflidir. RKS Smart Kick elektrikli scooter kullananlar tarafından güvenle önerilen özelliklerle donatılır. Mobil cihazlarla kolaylıkla entegre edilen scooter ile keyifli bir sürüş deneyimi yaşanır. Okula ve işe giderken değerlendirebileceğiniz RKS scooter modeline Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.