Poli Metal Araç Poli Figür

499,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Poli Metal Araç Poli Figür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MiAs Satıcı Ünvanı: MUSA KAZİM AKYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1804608287400015 Vergi Kimlik Numarası: 0450028316
    Bu ürün MiAs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Robocar Metal Araç Karakter Figür - Poli * Robocar Poli Metal Araç Figürleri, eğlence ve serüven dolu dünyasına tüm çocukları davet ediyor. * Poli ve onun muhteşem arkadaşları Amber, Helly ve Roy’un en büyük hayali kurtarma timi kurmak. * Ancak takımın başka üyeleri de var ve hepsi metalden üretilmiş. * Cesur tavırları sayesinde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bu muhteşem ekip ile maceradan maceraya koşmak gerçekten de çok eğlenceli olacak! * Ekibin en sevimli karakterlerinden bir tanesi olan Poli aslında bir polis arabası… * Şehrin tüm güvenliği artık Poli’den sorumlu. * Dilediğin anda muhteşem bir performans sergilemek için Robocar Poli Metal Araç Poli Figür seni hazır bekliyor. * Bu gerçekten de çok eğlenceli olacak. * Ürünün kaygan olmayan düz bir zeminde kullanılması önerilmektedir. * Ayrıca kumlu, topraklı ya da ıslak olan zeminler aracın sürüşü için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Sünger Bob
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver