Roc Hassas Cilt I?çin Güneş Kremi -soleil Protect High Tolerance Comfort Fluid Spf 50

650 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
45 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
685,50 TL
10 saat 45 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Roc Hassas Cilt I?çin Güneş Kremi -soleil Protect High Tolerance Comfort Fluid Spf 50

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞS KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ZİVER ATAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0940045164
    Bu ürün ŞS KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RoC Soleil Protect Serisi yüz ürünleri, cildi güneş lekelerine, zararlı güneş ışınlarına karşı korur.a Cildin sadece genç görünümünü korumakla kalmaz aynı zamanda gözle görülür şekilde daha genç görünen bir cilt için güneşe karşı yaşlanma belirtilerini aktif olarak engeller ve azaltır. RoC Soleil Protect Yüz Serisi, yağlı ve karma ciltler, normal ve kuru ciltler, hassas ciltler ve yaşlılık belirtilerine karşı olmak üzere cilt tiplerine göre ayrılır.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Roc Hassas Cilt İçin Güneş Kremi -Soleil Protect High Tolerance Comfort Fluid

Güneş kremi, ultraviyole ışınlarının sebep olduğu zararları yansıtarak ışınların cilde nüfuz etmesinin önüne geçer. Böylece sizi güneşin zararlarına karşı korurken kanser riskini azaltmaya yardımcı olur. Bu zararlardan korunmanın etkili yollarından biri, Roc güneş kremidir. Roc hassas ciltler için güneş kremi kullananlar, üründen memnun olduklarını belirtir ve kendileri gibi hassas yapıya sahip olanlara da bu ürünü önerir. Özellikle yaz mevsimlerinde etkisi artan güneş ışığının zararlarından korunmak için ürün, alerjik ciltlere özel olarak üretilir. Fluid yapısı sayesinde sürüldüğü yere kolay uygulanır, bu sayede yüzünüzden akmadan, yağlanma yapmadan rahat kullanım imkanı sağlar. Roc hassas ciltler için güneş korumalı yüz kremi SPF 50 kullanabilirsiniz. Bu ürün cildinizi korurken aynı zamanda besler ve böylece teninize sağlıklı bir görünüm kazandırır.

  • Hassas ciltler için
  • Lekelere karşı etkili
  • Kolay kullanım

Roc Hassas Ciltler İçin Güneş Kremi Özellikleri

Roc Hassas Ciltler İçin Güneş Kremi Özellikleri

Bazı cilt tipleri güneşten dolayı tahriş olmaya oldukça yatkındır. Hassas ve alerjik yapıya sahip olan kişiler, Roc hassas ciltler için SPF 50 kremini kullanarak istedikleri koruma düzeyine ulaşabilirler. 50 faktör koruyuculuğu olan ürün, sizi zararlı ışınlarından %97 gibi yüksek bir oranda korur. Bu kremi sürmek oldukça kolay olduğu için ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yağlanma hissi ve yüzde parlama yapmayan ürün, cildinizi korurken besleyerek derinin canlı bir görünüm kazanmasını sağlar. Roc Soleil-Protect High Tolerance Comfort Fluid SPF 50 parfüm içermeyen yapısı sayesinde alerjik ciltlere de rahatlıkla uygulanabilir. Roc hassas ciltler için güneş kremi yorumları bölümünde kullanıcılar tarafından ürünün koruma faktöründen ve olumlu etkilerinden bahsedilir. Kuru bir cilt tipiniz varsa, yağlı his vermeden cildinizi nemlendiren Roc güneş korumalı yüz kremini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Roc Soleil Protect High Tolerance Comfort Fluid Avantajları

Roc Soleil Protect High Tolerance Comfort Fluid Avantajları

Vücudunuz D vitamini oluşumunu sağlamak için güneş ışınlarına ihtiyaç duyar. Her ne kadar güneş ışınlarının yararı olsa da zararlı etkileri de vardır. Güneş ışığının faydalı etkilerinden yararlanabilmek için dışarı çıkmadan önce yüksek koruma faktörlü Roc güneş kremi sürülebilir. Bazı cilt tipleri oldukça hassas ve atopiktir. Böyle bir cilt yapısına sahip olanların buna uygun bir güneş kremi tercih etmeleri gerekir. Roc Soleil Protect High Tolerance Comfort Fluid hassas tenler için üretilen bir kremdir. Teninizi korurken nemlendirir ve deriye canlılık kazandırır. Yağlı bir yapısı olmadığından sivilce oluşumuna neden olmaz, yüzde parlama yapmaz. Roc Soleil Protect High Tolerance Comfort Fluid kullananlar, ince yapılı ürünü makyajın altına da rahatlıkla uyguladığını belirtir. Bu sayede günün her saatinde ürünü uygulayabilir ve güneşin zararlı etkilerinden hassas cildinizi koruyabilirsiniz.

Uygun Roc Hassas Cilt İçin Güneş Kremi Comfort Fluid Fiyat

Uygun Roc Hassas Cilt İçin Güneş Kremi Comfort Fluid Fiyat

Yüzünüz güneşin zararlı ışınlarından korunmazsa, deride ciddi yanıklar oluşabilir. UV ışınları ayrıca, erken kırışıklığa, lekelenmeye ve bazı yerlerin koyu bazı yerlerin açık tonda görünmesine yol açar. Vücudunuzda ve yüzünüzde meydana gelen kahverengi ve gri lekeler güneşin zararlı etkileri sonucu oluşur. Bazı cilt tipleri hassas ve alerjendir. Böyle bir yapıya sahip olan kişiler, buna uygun güneş kremleri kullanırlarsa ciltlerini korurken reaksiyon gösterici hiçbir etkiye maruz kalmazlar. Roc hassas ciltler için güneş kremi bu tip ciltlere özel üretilen bir ürün olduğu için deriyi korurken nemlendirir. İnce ve yumuşak yapısı sayesinde kolay dağılır ve emilir. Ağırlık hissi vermeden gün içerisinde rahatlıkla kullanım olanağı sağlar. Teninizi güneşin zararlı etkilerinden koruyan ve hassas ciltlere uygun olan Soleil Protect High Tolerance Comfort Fluid ürününe Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.