Roc Kırışıklık Karşıtı 2'li Bakım Seti Göz Çevresi Kremi + Gündüz Kremi

1.779 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Roc Kırışıklık Karşıtı 2'li Bakım Seti Göz Çevresi Kremi + Gündüz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelb Dış Ticaret Satıcı Ünvanı: MEHMET TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8681040756
    Bu ürün Gelb Dış Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Roc Yaşlanma Karşıtı 2' Li Bakım Seti Gündüz Kremi + Göz Çevresi Kremi Roc Retin-Ox Wrinkle Correxion Day Pürüzsüzleştirici ve Kırışık Karşıtı Nemlendirici Gündüz Kremi 40 ml + Roc Pro-Sublime Yeux Cream 15ml - Göz Çevresi Kremi ROC RETİN-OX WRİNKLE CORREXİON DAY PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ VE KIRIŞIK KARŞITI NEMLENDİRİCİ GÜNDÜZ KREMİ 40 ML Kırışık uzmanı :Yüzünüzün daha genç ve taze görünmesi için RETIN-OX WRINKLE CORREXION , kırışıkların görünümünü hızlı bir şekilde hafifletir. Hızlı etkili formülü, dermatologlar tarafından kabul edilen 2 yaşlanma karşıtı teknolojiyi bir araya getirir: Retinnol ve hyaluronik asit. Sonuç: Uygulandıktan sadece 1 hafta sonra ince çizgilerin ve kırışıkların görünümü hafifler. Cildinizin dokusu daha güzel ve tonu daha parlak bir görünüm kazanır. 8 hafta sonra derin kırışıkların dahi görünümü azaltır. Kullanımı: Her sabah (gündüz kremini) ve akşam (gece kremini) temizlediğiniz yüzünüze ve boynunuza uygulayınız. Hafif ve nemlendirici formülü sayesinde kolayca emilir. Kadifemsi ve ışıltılı bir görünüm sağlar. ROC PRO-SUBLİME YEUX CREAM 15ML - GÖZ ÇEVRESİ KREMi Ürün Özellikleri Göz çevresindeki yaşlanma belirtilerini, kırışıklıkları, ince çizgileri ve torbalanmaları hafifletmek için uygulanan göz çevresi kremidir. Göz çevresini nemlendirmek, beslemek ve gençleştirmek için uygulanabilir. Göz çevresindeki kırışıklıkları hafifletmek, yenilmek ve dış etkilere karşı korumak için uygulanabilir. Yaşlanma etkilerin önüne geçmek ve hafifletmek için kullanılabilir. Göz çevresi cilde göre daha hassas ve korumasızdır. Dış etkilere karsı savunmasız olduğu için güçlendirmek ve korumak gerekir. Pro-Sublime Yeux Cream ile göz çevresini nemlendirerek ve kırışıklıkları hafifleterek gerekli koruma ve bakım yapılabilir. Ürün Avantajları Stres, yorgunluk, çalışma hayatı ve uykusuzluk gözaltında torbalanmalara ve koru halkalara neden olur. Bu tarz sorunların önüne geçmek ve hafifletmek için uygulanabilir. Pürüzsüzleştirmek, sağlıklı bir görünüm kazandırmak ve güçlendirmek için kullanılabilir. Göz çevresinin aydınlık görünmesi, canlı ve taze olması için uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 155 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver