1
PS5 Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

RockStar Games Grand Theft Auto V - Gta 5 Ps5 Oyun

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.7
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

RockStar Games Grand Theft Auto V - Gta 5 Ps5 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DIBBU Satıcı Ünvanı: MESUT CEBE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2040248403
    Bu ürün DIBBU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

RockStar Games Grand Theft Auto V - GTA 5 PS5 Oyun

Rockstar Games Grand Theft Auto V, son derece başarılı aksiyon açık dünya oyunları serisinin en son oyunudur. Banka soyguncusu Michael De Santa, Gangsteri Franklin Clinton ve kaçakçılık yapan Trevor Philips üzerinden ilerleyen oyun, cesur bir soygun planı üzerinden devam etmektedir. Oyuncularına pek çok farklı işlev sunan bu oyun gerçekçi grafikleri ve hızlı akışı sayesinde oyuncularına eşsiz bir deneyim yaşatır.

 
  • Heyecan dolu
  • Maceracı
  • Aksiyon

RockStar Games Grand Theft Auto V Oyun Özellikleri

RockStar Games Grand Theft Auto V Oyun Özellikleri

Rockstar Games Gta 5 Ps5 oyun, Rockstar North tarafından ustaca tasarlanmış ve Rockstar Games tarafından yayımlanarak milyonlarca oyun tutkununa sunulan aksiyon ve macera dolu bir oyundur. PS4 için Grand Theft Auto V ile vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Bu açık dünya suç oyunu kurgusal Los Santos şehrinde geçmektedir ve isterseniz üçüncü şahıs perspektifinden veya birinci şahıs perspektifinden oynayabilirsiniz. Tek alanlı oyun sırasında perspektifleri de değiştirebilirsiniz. Bu oyunu arkadaşlarınızla veya tek başınıza oynayabilirsiniz. Eşsiz grafikleri, gerçi oyun deneyimi ve oyun içinde var olan pek çok özelliği sayesinde kullanıcılarına özgür bir oyuncu deneyimi sunmaktadır. Ayrıca birçok oyuncunun çeşitli işbirliği ve rekabetçi duygusu ile oyun modlarına katılması da mümkündür. Grand Theft Auto V, şimdiye kadar yaratılan en büyük ve en iddialı oyunlardan biridir. Ayrıca mevcut nesil konsollarda mevcut olan işlem gücünün her zerresinden tam olarak yararlanmaktadır.

 

RockStar Games Grand Theft Auto V Oyun İçeriği

RockStar Games Grand Theft Auto V Oyun İçeriği

Grand Theft Auto V oyuncuları üç oynanabilir karakter arasında geçiş yapabilirler; Michael, Trevor Philips ve Franklin Clinton. Bu karakterlerin her birinin, oyuncuların görevlerde daha iyi performans göstermelerine yardımcı olabilecek kendine özgü becerileri vardır. Bir karakter "çarkçı" olarak araba kullanabilir iken diğer karakterler ateş edebilir. Çünkü GTA Online'da oynamak için sınırsız seçenek vardır. Klasik müzik ve özel konuşma radyosu da dahil olmak üzere hemen hemen tüm yıllardan müzikler içeren 1.000'den fazla yeni radyo istasyonunu çalabilirsiniz. Yeni radyo sistemi ayrıca kişisel takdiriniz için ruh hali tabanlı gerçek zamanlı ekolayzır işlevselliğine sahiptir. Kooperatif yoga sınıfları, yepyeni silahlardan oluşan bir cephanelik ve deneysel askeri araçlar gibi yepyeni özelliklerle GTA Online'da da size sunulan tonlarca yeni oyun seçeneği bulunmaktadır.

 

RockStar Games Grand Theft Auto V Oyun Fiyatı

RockStar Games Grand Theft Auto V Oyun Fiyatı

Güney Kaliforniya kasabasındaki San Andreas’ta geçen bu aksiyon ve macera dolu kurgusal oyun, üç kahramanın üzerinde ilerlemektedir. Oyun, açık dünya tarzında bir aksiyon-macera oyunudur ve oyuncular, Los Santos adlı fiktif bir şehirde kriminal bir hikaye izlerken, istedikleri gibi gezebilirler ve görevler tamamlayabilirler. Rock yıldızı konser etkinlikleri, keskin nişancı tüfekleri, zırhlı araçlar, silahlandırılmış arabalar ve çok daha fazlası oyunun içinde vardır. Tüm bu özelliklerinden yararlanarak oyunun keyfine varabilirsiniz. Oyun, PlayStation 5 konsolu için de mevcuttur. Rockstar Games Gta 5 Ps5 Oyun yorumları ve kullanıcı değerlendirmeleri ile oyun hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Rockstar Games Gta 5 Ps5 Oyun fiyatı hakkında bilgiyi Trendyol’dan edinebilirsiniz. Dilerseniz oyunun siparişini hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.