2
Xbox Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Genel Markalar Gta 5 Xbox One Orjinal Kutulu Oyun (teşhir)

1.199,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Gta 5 Xbox One Orjinal Kutulu Oyun (teşhir)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACS ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: YUSUF AÇIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0070781380
    Bu ürün ACS ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gta 5 Xbox One Oyun orjinal kutulu oyun Teşhir ürünü

Ürün Özellikleri

  • Model Xbox One
  • Oyun Türü Aksiyon
  • Kinect Uyumlu Hayır
Geri Bildirim Ver

Rockstar Games GTA 5 Xbox One Oyun

Birbirinden farklı birçok video oyunu vardır. Herkesin zevkine hitap eden birçok farklı oyun türü olduğu için müşteriler kendilerine uygun olanları kolaylıkla bulabilir. Rockstar Games GTA 5 Xbox One oyun aksiyon ve maceraseverlerin gözdesi olmaya aday bir üründür. Ürün Güney Kaliforniya’da var olduğu hayal edilen San Andreas eyaletinde geçer. Bu eyalet kurgusal bir tasarımdır. Oyunda üç ana karakter vardır. Tüm kurgu bu karakterlerin etrafında şekillenir. 5026555284073 yozlaşmış bir devletin ve güçlü suçluların olduğu bir dünyada soygun yapmaya çalışan bu üç arkadaşın serüvenini oyunculara sunar. GTA 5 Xbox One birinci veya üçüncü şahıs bakış açısı ile oynanabilen bir oyundur. Aksiyon ve macera tarzında bir oyun keyfi için siz de ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Aksiyon-macera tarzı
  • Uygun fiyat
  • Farklı oyun seçenekleri

Birbirinden Farklı Karakterleri ile Rockstar Games GTA 5

Birbirinden Farklı Karakterleri ile Rockstar Games GTA 5

Rockstar Games GTA 5 gerçek hayatta karşınıza çıkabilecek üç karakter etrafında şekillenen bir üründür. Micheal, Franklin ve Trevor isimli üç karakterden her biri birbirinden farklı alanlarda değişik yeteneklere sahip bireylerdir. Trevor eski bir savaş pilotudur ve uçak, jet, helikopter gibi araçları kullanma konusunda ustadır. Eski bir banka soyguncusu olan Micheal silah kullanma konusunda iyidir. Franklin ise araba hırsızıdır ve otomobil, motosiklet kullanma konusunda iyidir. Oyun esnasında hangi yeteneğe ihtiyacınız varsa o karakterin yerine geçebilme imkanına sahipsiniz. Sürüm, müşterilerine karakterler arası geçiş yapabilme imkanı sunar. Bunun yanında karakterler jet ski sürme, uçuş, paraşütle atlayış gibi yarışmalara katılabilirler. Ayrıca her bir karakterin yoga, tenis ve golf gibi hobileri mevcuttur. Farklı ve gerçekçi bir oyun deneyimi için siz de bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Farklı Oyun Seçenekleri ile Rockstar Games GTA 5

Farklı Oyun Seçenekleri ile Rockstar Games GTA 5

Video oyunları oynarken kişilerin hangi bakış açısı ile eylemi gerçekleştirdiği önemli bir ayrıntıdır. Xbox One oyun müşterilerine birinci ve üçüncü şahıs bakış açısı ile oyun keyfini sunar. Birinci şahıs nişancı da oyuncu kendi gözünden oyun keyfini deneyimler. Kişi karakter itibarıyla emirleri harfi harfine yerine getirir. Üçüncü şahıs nişancı ise birinci oyuncuya benzer bir bakış açısına sahipken karakteri üç boyutlu şekilde görülür. Hikaye birbirine bağlantılı altmış dokuz görevden oluşur. Hikayenin ilerleyebilmesi için görevlerin sırayla tamamlanması gerekir. Görev alanlarının dışında oyuncular açık dünya adı verilen alanda serbestçe dolaşabilirler. Açık dünya başlangıçta kapalı bir alandır. Hikayenin ilerlemesi ile beraber alan kademeli olarak açılır ve karakterler burada serbestçe gezebilirler. Farklı bakış açısı ile keyifli bir oyun deneyimi için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Ekonomik Fiyatları ile Rockstar Games GTA 5

Ekonomik Fiyatları ile Rockstar Games GTA 5

Rockstar Games GTA 5 Xbox One oyun yorumları incelendiğinde müşterilerin üründen keyif aldığı görülür. Müşteriler ürün sayesinde son derece gerçekçi bir oyun deneyimi yaşadıklarını ifade ederler. Aksiyon macera türü alanında iddialı ürünlerden biri olarak müşterilerin karşına çıkan Rockstar games geniş bir kitle tarafından sevilerek tavsiye edilir. Ürünün birbirinden farklı yeteneklere sahip karakterleri birçok kişi tarafından beğenilir. Herhangi bir yaş grubu ya da cinsiyet fark etmeksizin geniş bir kitleye hitap eden bu ürün benzerleri arasından sıyrılmayı başarır. Kaliteli video oyunları genellikle üst segment yapıya sahip olduklarından oldukça pahalıdır. Rockstar Games GTA 5 Xbox One oyun fiyatı incelendiğinde ise makul bir aralıkta olduğu görülür. Keyifli bir oyun deneyimi için siz de bu ürünü Trendyol’dan sipariş verebilir, güvenli ödeme seçeneği ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.