3
PS4 Oyunları kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

RockStar Games Red Dead Redemption 2 PS4 Oyun

1.039,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

RockStar Games Red Dead Redemption 2 PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞUŞA BUTİK Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE KELEŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5431164118
    Bu ürün ŞUŞA BUTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Red Dead Redemption 2 Standart Edition PS4 Oyun RockStar Games Fiyatı - Trendyol

Video oyunlarında yeni trendler ortaya çıkmaya devam etse de pek çok kişinin tercihi gerçeklik hissi etrafında şekillenir. Oyunun tema ve görselliğinin günlük hayatı yansıtmasına dikkat eden kişiler 5026555423052 kodlu seçeneği değerlendirebilir. Oyun, gerçek hayat ile bağlantı kuran tasarımı, vahşi batı havasını yansıtışı, yüksek çözünürlüğü ve senaryosuyla beğeni toplar. Çoklu ve tek oyuncu ile oynama imkanı bulunan Red Dead Redemption 2 Standart Edition PS4 senaryo gereğince çeşitli görevler sunar. Oyunu oynayan kişi verilen görevleri yerine getirerek yolculuğuna devam eder. Her görev bitiminde bir üst seviyeye geçen oyuncu görevi yerine getirmediğinde bölümü tekrar etmek mecburiyetindedir. 4K desteği bulunan ve yüksek çözünürlük sunan ürün yetişkin bireylerin oynayabileceği senaryoya sahiptir. Bunu dikkate alarak seçim yapabilirsiniz.

  • Aksiyon macera türü
  • 4K desteği
  • Gerçekçi tema ve senaryo

Gerçekçi Teması ile PS4 RDR2

Gerçekçi Teması ile PS4 RDR2

PS4 RDR2 1899 yılında Amerika’da geçen federal çete çatışmasını gerçeklik ilkesine uygun şekilde anlatır. Oyun senaryosu, Arthur Morgan ve Van der Linde çetesinin Amerika topraklarından geçişini temel alır. Serüven içerisinde farklı oluşumlarla mücadele eden çete hayatta kalmak için çaba gösterir. Oyun, bataklıklardan çiftliklere kadar farklı özelliklere sahip pek çok mekanı gezerek bir ülkenin keşfedilmesini esas alır. Amerika yabani topraklarında hayatta kalmayı hedef edinen Red Dead Redemption 2 Standard Edition PS4’ün ana karakteri Arthur bir seçim yapmak mecburiyetindedir. Zorlu yaşam koşulları çete içinde sarsıntılara sebep olur. Bu nedenle Arthur büyütüldüğü çete ile hayattaki hedefleri arasında bir karar vermek zorunda kalır. Vahşi Batı yaşam tarzını yansıtan oyun, içeriği, teması ve çözünürlüğüyle gerçeklik ilkesini maksimum performans ile oyunculara sunar. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Macera Dolu Red Dead Redemption 2 Standart Edition PS4

Macera Dolu Red Dead Redemption 2 Standart Edition PS4

Rockstar Studios tarafından geliştirilen Red Dead Redemption 2 Standard Edition - PlayStation 4 oyun türleri arasında aksiyon macera kategorisinde yer alır. Kanunlara karşı mücadele eden bir çetenin serüvenlerini ele alan oyun, vahşi batı manzaralarıyla dikkatleri üzerine çeker. Rockstar Games Red Dead Redemption 2 Standart Edition PS4 oyun 5026555423052 sınırları geniş ve gerçekçi bir dünya sunar. Ayrıca üçüncü şahıs bakış açısıyla oyunu kontrol edebilme deneyimi sağlar. Tek ve çoklu oyuncu ile oynama imkanı sunan ürün 4K desteğine sahiptir. Son teknolojik değişimler sonucunda geliştirilen 4K video çözünürlüğü ile gerçeklik hissine yer verir. Rockstar Games Red Dead Redemption 2 Standart Edition PS4 oyun 1899 Amerika hayatından kesitler sunarak Amerika’nın farklı coğrafi bölgelerinde görev yapma seçeneği verir. Oyunu arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz.

Cazip Red Dead Redemption 2 Fiyatları

Cazip Red Dead Redemption 2 Fiyatları

Red Dead Redemption 2 fiyat PS4 farklı bütçelere hitap eder. Oyunculara 1899 yılından kesitler sunarken 4K yüksek çözünürlüğü ile gerçeklik deneyimini üst seviyeye taşır. Bu açıdan kişilerin beğenisini toplar. Senaryosu ve tema özellikleriyle birbiriyle hem tutarlı hem de sürükleyici görevler sunar. Rockstar Games Red Dead Redemption 2 Standart Edition PS4 oyun fiyatı ürünün özellikleri kapsamında belirlenir. Ürün, 4K çözünürlükle gerçeklik deneyimini artırırken kişiyi içine çeken dünyasıyla pek çok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Bir ya da daha fazla sayıda kişiyle bir arada oynayabilme imkanı sunan Rockstar Games Red Dead Redemption 2 Standart Edition PS4 oyun yorumu ve deneyimleri genellikle olumlu yöndedir. Müşteriler, çoğu zaman oyunun beklentilerini karşıladığını ve memnun kaldıklarını belirtirler. Red Dead Redemption PS4 fiyat ve diğer bilgilere Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.