Roesıa Rose Cosmetics Yıldız Bir Tarafı Kalem Bir Tarafı Yıldız Baskılı Eyeliner

83 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
100 TL'ye 5 TL İndirim
4 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Roesıa Rose Cosmetics Yıldız Bir Tarafı Kalem Bir Tarafı Yıldız Baskılı Eyeliner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALİ EXPRESS Satıcı Ünvanı: FERHAT FİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3870959632
    Bu ürün ALİ EXPRESS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİR TARAFI YILDIZ BİR TARAFI NORMAL EYELİNER

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Sıvı
  • Görünüm Mat
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Rose Yıldız Bir Tarafı Kalem Bir Tarafı Yıldız Baskılı Eyeliner

Yaptığınız makyajı belirginleştirip yön veren en önemli etken gözünüze kullandığınız ürünlerdir. Bu göz makyajını etkili kılan Rose yıldız eyeliner yüzü belirginleştirip bakışınız etkiler ve güzel bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Eyelinerı göz kapaklarına yaptığınız uygulama sayesinde makyajı tamamlayıcı hale getirmiş olursunuz. Pek çok pratik yaparak elinizin alışması sayesinde farklı şekiller elde edebilir bunları deneyerek yüz ve göz yapınıza uygun eyeliner şekillerini bulabilirsiniz. Bir tarafıyla gözünüze çektiğiniz eyelinerın diğer ucunda bulunan yıldız deseni ile farklı bir görünüm elde ederek makyajınızı zenginleştirebilirsiniz. Eyeliner göz kapağının tam üstüne ve kirpiklerin arasını dolduracak şekilde yapılarak yaptığınız şekil ile beraber güzel bir görünüm sağlamanızı, hacimli kirpiklere sahip olmanızı ve estetik bir görünüm elde etmenizi sağlar.

  • Akmayan yapısı ile sabit duruşu
  • Hazır yıldız kalıbı ile zenginleştirilmiş görünüm
  • Hızlı ve rahat kullanımı

Rose Eyeliner Kullanımı ve Özellikleri

Rose Eyeliner Kullanımı ve Özellikleri

Bakışınızı etkileyen ürünler kullanmak makyaj için önemli unsurlardan biridir. Kullanacağınız eyeliner çeşidinin de kullanımı kolay olması gerekir. Özellikle kalem tarzında yapılan bu ürünlerin kullanımı ve sürülmesi diğerlerine nazaran daha kolaydır. Rose yıldız bir tarafı kalem bir tarafı yıldız baskılı eyeliner şekil vermede ve göz kapağına sürmede kolaylık sağlayarak rahat bir kullanım imkanı sunar. Zenginleştirilmiş çift uçları sayesinde makyajınızı farklı tarzda tasarlayarak eklemeler yapabilir farklı alanlarda kullanım sağlayabilirsiniz. Yıldızdan oluşan eyeliner tasarımı ile göz çevrenize yıldız desenleri ekleyerek parıltılı görünüm elde edersiniz. Uzun süreli kullanımlarda ve sürekli hareket halinde bulunduğunuz ortamlarda akmayan yapısı sayesinde makyajınız bozulmadan tüm gün şık görünmenizi sağlar. Göz kapağınıza farklı boyutta şekiller vererek göz yapınızı istediğiniz hale getirebilirsiniz. Ayrıca uç kısmına yıldız baskısı ekleyerek farklı bir makyaj yapabilirsiniz.

Yıldız Deseni ile Makyaj Daha Hareketli

Yıldız Deseni ile Makyaj Daha Hareketli

Makyajın önemli bölümü olan göz makyajını tamamlamak için gerekli olan malzeme Rose eyelinerdir. Likit özelliği ile daha akışkan bir yapıya sahip olan Rose yıldız eyeliner kullananlar memnun olduklarını yazdıkları yorumlarla dile getirirler. Likit eyeliner sıvı ve akışkan yapısı ile rahat bir kullanım sağlayarak sizi uğraştırmadan oluşturacağınız şekli hemen yapar. Üstüne hazır şekilde bulunan kalıp yıldız desenini ekleyerek kolaylık sağlamış olursunuz. Kısa sürede kuruyan yapısı ile kuruduktan sonra mat bir görünüm elde ederek kalıcı bir göz makyajı elde edersiniz. Mat bir görünüm ile bakışlarınızı belirginleştiren eyeliner yaptığınız şekiller sayesinde göz yapınızı etkiler. Gözlerinizi daha iri göstermek isterseniz dolgun ve kuyruksuz bir eyeliner modelini seçebilir, çekik bir göz şekli isterseniz kuyruğunu uzatabilirsiniz. İstediğiniz göz yapısını daha da belirginleştiren bu ürünü kullanarak çevrenizde bulunan pek çok kişinin olumlu yorumlarını alabilirsiniz.

Rose Eyeliner Uygun Fiyatla Trendyol'da

Rose Eyeliner Uygun Fiyatla Trendyol'da

Eyeliner doğru şekilde uygulandığı takdirde ve size uygun seçtiğiniz şekli yaparak göz makyajına farklı anlamlar ve derinlikler kazandırır. Bu konuda oldukça iyi olan Rose eyeliner markası, gözde akma yapmadan makyajınızın bozulmasına engel olur. Bir tarafı yıldız olarak tasarlanmış Rose eyeliner, hazır kalıbı sayesinde kusursuz bir yapıda yıldız şeklinin oluşmasını sağlar. Rose yıldız eyeliner fiyatı her bütçeye uygun belirlenerek pek çok müşterilerin rahatlıkla satın almaları hedeflenir. Ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini öğrenebilir fikir alışverişi yaparak aldıkları ürünü kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Bunun için Rose yıldız eyeliner yorum kısmına giderek pek çok müşterinin edindiği deneyimleri okuyarak daha sonra karar verebilirsiniz. Seçtiğiniz ürünü sepete ekleyerek alışverişinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.