Röhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi 25 gr Bolünmüş

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
108,30 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Röhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi 25 gr Bolünmüş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burakpet Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BURAK SÖĞÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1066119194800001 Vergi Kimlik Numarası: 7770279685
    Bu ürün Burakpet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Röhnfried entrobac bağırsak güçlendirici probiyotik katkısı 25gr Bu ürün orjinal 600 gr paketlerden bölünerek gönderilmektedir Röhnfried Entrobac tüm kuşlara yönelik bir vitamin takviyesidir Bağırsak florasında gerekli olan probiyotik bakteriler ve özel prebiyotikleri içerir. Entrobac gerginlik, yem değişikliği, stresli evreler ve tedaviler sırasında ve sonrasında bağırsak florasının eski haline getirilmesi idealdir. içerdiği bakteriyel varyant birçok antibiyotiğe karşı dayanıklı olup bu nedenle Entrobac tedavi sırasında ve sonrasında bağırsak florasının eski haline getirilmesi için mükemmel bir derecede uygundur Entrobac sağlıklı bir bağırsak florası sağlar bağışıklık sistemini güçlendirir ve E.coli, salmonella ve koksidiyoz gibi zararlı mikropları baskılar. bu bakteriler aynı zamanda mantarı önleyen metaolitler üretir. KULLANIM : 1 kg yem veya 1 lt içme suyuna 5 g (1 ölçü kaşığı). -Yarış sezonu : uçuştan sonra 2 gün -Tüy dökme & üreme: haftada 2 kez -Tedavilerden sonra : 1 kg yeme 10 g (2 ölçü kaşığı). tedavilerden sonra bağırsak florasını eski haline getirmek için her zaman birkaç gün boyunca kullanın • Bağırsağı güçlendirir • Antibiyotiklere karsı dayanıklıdır • Mantar oluşumunu engeller Bileşim: Maltodekstrin, dekstroz, Mannane oligosakkaritler% 5.0 Analitik bileşenler: ham protein% 1.8, ham yağ% 0.2, ham elyaf% 5.0, ham kül% 3.0, metiyonin% 0.12, sodyum% 0.0, lizin% 0.0 Kg başına katkı maddesi içeriği, besin katkı maddeleri, vitaminler: A vitamini preparasyonu olarak A vitamini (E672) 250.000 IU, tüm rac-alfa-tokoferil asetat 600 mg, E vitamini 25 mg, sodyum L-askorbat 10,000 mg olarak C vitamini , D olarak Biyotin (+) Biyotin 1500mg, tiamin hidroklorür 500mg olarak B1 vitamini, piridoksol hidroklorür 500mg olarak B6 vitamini, riboflavin 105mg olarak B2 vitamini, B12 vitamini 2.500ug, nikotinik asit 1000mg, kalsiyum D-pantotenat preparatı 500mg olarak pantotenik asit, mikroorganizmalar Bacillus subtilis 20x10h10 CFU
Geri Bildirim Ver