Rolix Tuvalet Açma Lavabo Aç 2kilo Tıkanık Açma Asit 2kg Yakıcı Sıvı Gider Açıcı Ilaç

148 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
202,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rolix Tuvalet Açma Lavabo Aç 2kilo Tıkanık Açma Asit 2kg Yakıcı Sıvı Gider Açıcı Ilaç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akdaki Ticaret Satıcı Ünvanı: BURAK AKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0350565586
    Bu ürün Akdaki Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LAVABO AÇ

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Rolix Tuvalet Açma Lavabo Aç 2kilo Tıkanık Açma Asit Yakıcı Sıvı Gider Açıcı İlaç

Tuvalet giderlerindeki istenmeyen tıkanıklıklar hayatınızı zor ve konforsuz bir hale getirebilir. Bu gibi durumlarda kaliteli bir lavabo aç işinizi yeterli düzeyde görür. Rolix tuvalet açma lavabo aç 2 kilo tıkanık açma asit yakıcı sıvı gider açıcı ilaç bu amaç için özenli bir şekilde üretilir. Tahliye tıkanıklıklarını kırıp dökmeden pratik bir şekilde halletmenizi sağlar. Bu açıcı ürün, sıvı bir forma sahip olduğu için uygulama aşaması da oldukça kolay özelliklere sahiptir. Belirli miktarda ürünü sorunlu bölgeye dökmeniz yeterli olur. 2 kilo değerindeki boyutu ile uzun süreli bir kullanım seçeneği bulunur. Ürün ağzını iyi bir şekilde kapattığınız takdirde akması ya da dökülmesi söz konusu değildir. Bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Kırıp dökmeden kolay uygulama
  • Geniş kullanım yelpazesi
  • Uzun süreli kullanım opsiyonu

Rolix Tuvalet ve Lavabo Açıcı ile Pratik Deneyim

Rolix Tuvalet ve Lavabo Açıcı ile Pratik Deneyim

Rolix dök aç ürünü ile kısa süre içerisinde banyo giderlerinizdeki tıkanma sorunundan pratik bir şekilde kurtulabilirsiniz. Tüm giderler için kullanım seçeneği mevcuttur. Ürünü çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza etmeniz önerilir. İhtiyaca bağlı olarak alaturka tuvaletler için de tercih edebilirsiniz. Üründen iyi bir verim almak için üzerine soğuk su dökmeniz gerekir. Kutu üzerinde bulunan kullanım talimatlarını okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Yalnızca gider değil borular üzerinde de oldukça büyük bir etkisi vardır. Cildiniz ile temas ettiği takdirde bol su ile durulayabilirsiniz. Asit içerikli bir ürün olduğu için kullanım sırasında titizlik ile hareket etmeniz gerekir. Başka kimyasal maddeler ile karıştırmadan ürünü tek başına kullanmanız tavsiye edilir. Uygulama sonrası 15 dakika boyunca bekleyerek ürünün sorunlu bölgeye nüfuz etmesini sağlayabilir ve bu sayede verim alabilirsiniz.

Kullanışlı Rolix Tuvalet ve Lavabo Açıcı Kullananlar

Kullanışlı Rolix Tuvalet ve Lavabo Açıcı Kullananlar

Rolix lavabo açıcı giderlerde bulunan izmarit, çöp, tampon, peçete ya da ped gibi maddeleri anında eritir. Hayatınızı kolaylaştırmak ve konforlu bir hale getirmek için özenli bir şekilde üretilir. Bu ürün sayesinde herhangi bir tadilat işlemi olmadan kolayca tüm giderlerinizi açabilirsiniz. İyi bir sonuç almak için ürün üzerine soğuk su dökmeniz bu noktada oldukça önemlidir. Kullanışlı ve pratik özellikleri ile ön plana çıkarak kısa zamanda tercih haline gelir. Rolix tuvalet açma lavabo aç 2 kilo tıkanık açma asit yakıcı sıvı gider açıcı ilaç kullananlar tarafından da bu ürün ile ilgili memnuniyet sağlanır. Memnuniyet değerlendirmeleri sayesinde siz de kararınızı net ve kolay bir şekilde verebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak siz de değerlendirmede bulunabilir ve diğer müşterilere karar verme aşamasında yardımcı olabilirsiniz.

Uygun Rolix Tuvalet ve Lavabo Açıcı Fiyatı ve Yorumları

Uygun Rolix Tuvalet ve Lavabo Açıcı Fiyatı ve Yorumları

Rolix tuvalet açma lavabo aç 2 kilo tıkanık açma asit yakıcı sıvı gider açıcı ilaç fiyatı ürünün özellikleri kapsamında belirlenir. Üretim aşamasındaki tüm süreçler de oldukça büyük bir rol oynar. İşlevine bağlı olarak fiyatı da oldukça uygundur. Ürün kullanımı sırasında fazla solumamaya dikkat etmeniz gerekir. Temizlik amaçlı kullanılan ürünlerde içerik kalitesi performansı belirleyen bir faktör olması ile bilinir. Yüksek performansa sahip bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir ve kullanım sağlayabilirsiniz. Ürün hakkında birtakım yorum ve değerlendirmeler bulunur. Tüm bunlara Rolix tuvalet açma lavabo aç 2 kilo tıkanık açma asit yakıcı sıvı gider açıcı ilaç yorumları bölümünden göz atabilir ve dilerseniz ürünü favorilerinize ekleyerek fırsatlardan haberdar olabilirsiniz. Siz de Trendyol güvencesi ile pratik bir şekilde bu ürüne sahip olabilirsiniz.