Roll Antiseptik Solüsyon 1000 ml

200 TL
(200 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
223,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,06 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Roll Antiseptik Solüsyon 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇINAREL MEDİKAL Satıcı Ünvanı: ÇINAREL MEDİKAL İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0252128883400001 Vergi Kimlik Numarası: 2521288834
    Bu ürün ÇINAREL MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ROLL Antiseptik Solüsyon 1000 ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 751 - 999 ml
Geri Bildirim Ver

Roll Antiseptik Solüsyon 1000 ml Marka

Roll antiseptik solüsyon 1000 ml marka istediğiniz hijyenik koşulları hazırlamanıza yardım eder. Antibakteriyel özelliğe sahiptir. Vücudunuzdaki mikropları atmanızı sağlar. Enfeksiyona neden olan faktörleri olabildiğince önler. Bulaşıcı rahatsızlıkların yayılmasını engeller. Genel kullanıma uygundur. Ağız veya solunum yoluyla bedeninize sirayet eden virüslere karşı el temizliği önem taşır. Roll antiseptik dezenfektan, kirleri ideal koşullarda giderir. Cildinizde meydana gelen yaraların iyileşme süresini kısaltır. Pansuman gibi tedavi yöntemlerinde kullanılan maddelerdendir. İçerdiği bileşenlerle mikroorganizmaların tahribat yaratmasına karşı koyar. Bedeninizde tekrarlayarak görülebilecek bakterilere ket vurur. Sağlık birimlerinde sıklıkla tercih edilir. Enjeksiyon işlemlerinin öncesinde ve sonrasında değerlendirilir. Kalabalık insan gruplarıyla bir araya geldiğiniz durumlarda sağlığınızı muhafaza eder. Uyguladığınız her yüzeyi tehlikeli mikroplardan arındıran ürünü hemen denemeye başlayabilirsiniz.

  • Hızlı etki
  • Yüzey uyumlu
  • Lokal sterilizasyon

Kendine Has Roll Antiseptik Solüsyon 1000 ml Özellikleri

Kendine Has Roll Antiseptik Solüsyon 1000 ml Özellikleri

Roll antiseptik solüsyon 1000 ml toplu taşıma araçları, alışveriş merkezleri gibi insanların yoğun bulunduğu yerlerde ihtiyaç duyulan temizliği sağlar. Cildinizin lokal dezenfeksiyonuna katkı verir. Temizlik işlerinizi gönül rahatlığıyla yürütmenizi sağlar. İyi bir performans vererek verimli olduğunu kanıtlar. Kişisel bakımına dikkat eden kişilerin vazgeçilmez yardımcılarından biridir. Faydaları neticesinde Roll antiseptik dezenfektan ile ellerinizi kötü mikroorganizmalardan kurtarabilirsiniz. Dayanıklılığı sayesinde bakteriler karşısında koruyuculuk sağlar. Çok sayıda insanın bulunduğu yerleşim bölgelerinde olası hastalıklardan sizi uzak tutar. Uygun sıklıkta kullanıldığı takdirde virüslerin çevrenize bulaşmasını önler. Bu nedenle hem kendiniz hem de beraber vakit geçirdiğiniz kimseler için çift taraflı sonuçlar doğurur. Sosyal hayatın her alanında bakterilerle karşılaşma olasılığınız vardır. Bu bağlamda ürün, hastalıklara yakalanma ihtimalini minimuma indirir. Dezenfektana ev, iş yeri ya da taşıtlarda yer vererek hijyenik bir yaşama kavuşabilirsiniz.

Beğeni Toplayan Roll Antiseptik Solüsyon Avantajları

Beğeni Toplayan Roll Antiseptik Solüsyon Avantajları

Roll antiseptik solüsyon avuca yeterli miktarda sıkılıp ovalanarak temizlenmesini sağlar. El hijyenini sağlayarak farklı ortamlarda bulunan mikroplardan korunmanız mümkün olur. Cildinizle uyumlu modelin parmak aralarına ve tırnaklara dağılması etkisini artırır. Derinizde herhangi bir problem çıkarmadan bakterileri yok eder. Sağlığınız için tehlike uyandıran canlıların hayatta kalmasının önüne geçer. Su ve sabuna sahip olmadığınız anlarda destekleyici bir rol üstlenebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza yanıt verip akıllı çözümler sunar. Ürün, kullanım kolaylığı sayesinde istenilen her yerde kullanılabilir. Seyahatler, okul, spor salonu değerlenlendirmenizle pratik formüller üretir. Geniş topluluklarla bir arada olduğunuzda endişelenmenize gerek kalmaz. Kişilere veya nesnelere temas etmenizin ardından tehdit potansiyeli olan mikroorganizmalardan sizi kurtarır. Gündelik yaşamınızda makul aralıklarla teninize uygulandığı takdirde daha etkili neticeler yaratır. Antiviral özelliğiyle virüslere karşı bariyer oluşturur. Solunum yoluyla bedeninize sızan zararlı hücreleri savuşturan Roll dezenfektanla sağlığınızı iyileştirebilirsiniz.

Sağlığa Uygun Roll Antiseptik Solüsyon 1000 ml Fiyatları

Sağlığa Uygun Roll Antiseptik Solüsyon 1000 ml Fiyatları

Roll antiseptik solüsyon 1000 ml fiyatı geniş kapasitesiyle uzun ömürlüdür. Büyük ve güvenli yapısıyla dikkat çeker. Enfeksiyon riskini azaltıp mikropları öldürür. Bakterileri vücüdunuzdan uzaklaştırmaya yarar. Virüslerin yayılım göstermesini olabildiğince engeller. Ellerinizi yıkamanız için gereken şartlara sahip olmadığınızda işinizi kolaylaştırır. Sabun gibi diğer temizleyici maddelerin boşluğunu doldurarak aktivite sağlar. Roll el ve cilt dezenfektanın içerik hacmi 1 litredir. Pompalı kapak şeklinde ambalajlanarak gönderilir. İnsan temasının olduğu her yerde kullanılır. Pek çok bakterinin bedeninizi ele geçirmesini önleyen koruyucu bir kalkan oluşturur. Güçlü etkisiyle dış faktörlere karşı cildiniz için faydalı bir katman yaratır. Roll 1000 ml antiseptik solüsyon hakkında paylaşılan yorumları inceleyerek ürünü daha önce kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz. Gelişmiş özellikleriyle sağlığınız için pratik çözümler ortaya koyan ürünü Trendyol’da güvenli şekilde satın alabilirsiniz.