ROMİX AB005 Bluetooth Destekli Gürültü Azaltıcı Kulaklık 551635

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ROMİX AB005 Bluetooth Destekli Gürültü Azaltıcı Kulaklık 551635

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Romix AB005 Bluetooth Destekli Gürültü Azaltıcı Kulaklık Romix AB005 Bluetooth Destekli Gürültü Azaltıcı Kulaklık müzik çalmakla kalmaz, aynı zamanda karanlık ortamda müzikle birlikte renkli LED ışık yayarak size eğlence katar. Ayrıca, bu kulaklıklar dahili bir mikrofona sahiptir, bu nedenle telefonunuz için bir kulaklık olarak kullanabilirsiniz. Çalışma kiplerinin kontrolü sol tarafta ki düğmeler tarafından gerçekleştirilmektedir.MP3 çalar ve FM radyo içeren, güzel bir ürün olan AB005 ile sevdiklerinize keyifli ve ilginç bir hediye verebilirsiniz. Spor yaparken veya iş seyahatlerinizde kulaklığın yüksek baz performası sizi gündelik hayatın sıkıcı halinden kurtarıp eğlenceli bir ortama sokacaktır. Müzik ömrü 6 saattir. Çift halka tipi yüksek güvenilirliğe sahip ses kalitesi size yüzde yüz mükemmel bir işitme hissi getirir. Kablosuz olduğu için hafıza kartına takılabilir, ayrıca Bluetooth'u bağlamak da mümkündür. Bluetooth fonksiyonu ile MIC telefon kartı (TF) ile müzik çalabilir. Piliniz bittiğinde veya kablosuz moda kullanmak istemediğinizde bilgisayarınıza bağlayarak ta kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Genel Özellikler - Müziğin ritmine eşlik eden Led Işıklar - Mp3 oynatıcı - FM radyo - Akıllı telefonunuz için kulaklık olarak kullanım - Bluetooth bağlantısı üzerinden eşleşme - Tel bağlantısı - Bluetooth 4.1 teknolojisi, sabit bağlantı ve düşük güç tüketimi - Gürültü izolasyonu, yüksek kaliteli net sesten faydalanmanızı sağlar - Dahili mikrofon, ahizesiz görüşme imkanı sağlar - Gelen çağrılar için sesli komut istemini destekler - Çok işlevli kontrol için bir düğme - açma / kapatma, yanıtlama / kapatma çağrısı - Uygun kullanım için dahili li-polimer şarj edilebilir pil - CE, FCC ve RoHS tarafından onaylanmıştır Teknik Özellikler Şarj süresi :5-6 Saat Ağırlık: 200g Boyut: 18.5 x 16.5 x 6.5cm Bluetooth sürümü: 4.0 Çalışma frekansı: 2.402-2.180GHz Şarj voltajı: 4.2-5.5V DC Şarj süresi: 1.5 Saat Pil: 3.7V / 300mAh Kutu İçeriği 1x Romix AB005 Bluetooth Destekli Gürültü Azaltıcı Kulaklık
  • Kutusu Açılmış ve hasar görmüş ürünlerde iade alınmayacaktır
  • İade Aşamasında Ürün Analiz Sürecine Dahil Edilerek Tüm Parça ve Orijinallik Kontrolleri Sonrasında Ücret İadesi Yapılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver