ROMİX S2 Spor Bluetooth Destekli Kulaklık 551644

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ROMİX S2 Spor Bluetooth Destekli Kulaklık 551644

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Romix S2 Spor Bluetooth Destekli Kulaklık Romix S2 Spor Bluetooth Destekli Kulaklık oldukça rahattır. Tam netlikle geniş bir ses yelpazesi sunar. Bu hafif kulaklıklar kompakt ve taşıması kolaydır. Bu kulaklıklar 6 saatlik oynatma olanağı sağlayan şarj edilebilir bir pille çalışır. Konforlu bir şekilde oturmak için ,rahat bir kulak kancası ile gelir. Her anınızda yanınızdan ayırmayacağınız oldukça şık bir aksesuardır. Genel Özellikler: - Silikon malzeme ile üretilmiştir. - Stereo ses ve süper bas sesleri - Bluetooth V4.1 + EDR - Yüksek ve düşük ses seviyesini temizleyin - Ter ve suya dayanıklı dayanıklı - Kulaklık üzerinde kaymayan tuşlu mikrofonu ve uzaktan kumandası mevcuttur. - Gelen çağrıları cevaplama - Müzik parçalarınızda atlama / oynatma / duraklatma Teknik Özellikler: Marka: ROMIX Model: S2 Türü: Kulak İçi Aşınma tipi: Kulak kancalı kulak içi İşlev: Telefon, Mikrofon, Gürültü Engelleme, Şarkı Değiştirme, Sesle Kontrol, Sesli Mesajlaşma cevaplama Malzeme: Metal, PC Bağlanabilirlik: Kablosuz Bağlantı arabirimi: USB Uygulama: Koşu Tak Türü: USB Frekans tepkisi: 20-20000Hz Empedans: 32ohms Hassasiyet: 103 ± 3dB Bluetooth Sürümü: V4.1 Bluetooth mesafesi: W / O engelleri 10m Bluetooth protokolü: AVRCP Kutu İçeriği: 1x Romix S2 Spor Bluetooth Destekli Kulaklık
  • Kutusu Açılmış ve hasar görmüş ürünlerde iade alınmayacaktır
  • İade Aşamasında Ürün Analiz Sürecine Dahil Edilerek Tüm Parça ve Orijinallik Kontrolleri Sonrasında Ücret İadesi Yapılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver