ROSEVELT Kalıcı Bb Glow Kutu Mix Color Fondöten

988,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ROSEVELT Kalıcı Bb Glow Kutu Mix Color Fondöten

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmoprofesyonel Satıcı Ünvanı: ACN İTHALAT TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0005138980700001 Vergi Kimlik Numarası: 0051389807
    Bu ürün Cosmoprofesyonel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üzerinde çalkalama boşluğu bulunur. Ton açıcı ve aydınlatıcı serum. Rosevelt kalıcı fondöten güvenli ve yoğun cilt beyazlatma uygulamaları için tasarlanmış bir serumdur. Koyu tenli tonları olan insanlar için ve ayrıca akne ve yaşlanma (yaşlanma noktaları) nedeniyle oluşan çillerin ve cilt renginin bozulmasının azaltılması için tavsiye edilir. Seans : 3-10 seans uygulama gerektirir. İçeriği: Su, gliserin, propanediol, butilen glikol, 1,2-Heksandiol, chamomilla recutita (matricaria) çiçek özü, acer saccharum (şeker akçaağaç) özü, portulaca oleracea özü, loctobacillus / leuconostoc / broccoli özü, fermente edilmiş filtrat, lactobus özü ferment filtrat, lactobacillus / leuconostoc / portakal meyve özü , angelica gigas kök ekstresi, ganoderma lucidum (mantar) kök ekstresi, houttuynia cordata ekstresi, pueraria lobata kök ekstresi, sodyum hyaluronat, betain, hidroksietil akrilat / sodyum akriloyldimetil taurate kopolimer, titanyum dioksit, demir oksit, sarı oksit Hızlı cilt yenilemesi sağlar ve dokuları yeniler. Somon dna sı insan dna sına en çok benzeyen dna olması itibari ile insan cildine uyumu ve etkisi son derece yüksektir. Canlı kök hücre ürünü olan bu koktail özellikle cilt skarları , sivilce skarları , çatlaklar, yanıklar, yara izlerinde son derece etkili olur. Bir çok cilt problemi ile savaşmasından dolayı tüm cilt hasarları ve cilt yenileme işlemleri için önerilir. – Cilt yenilenmesi sağlar – Cilt sarkmalarını toparlar ve önler – Cilt esnekliğini ve elastikiyetini arttırır. – Hasarlı dokuların onarımını hızlandırır – Cilt kırışıklarını azaltır hafifleterek cilt gençleşmesi sağlar – Cilt gözeneklerini azaltır küçültür. – Cilt altı elestin ve kolejen sentezini arttırır. Mikro iğneleme ile en etkili kullanım alanıdır ayrıntılı kullanım bilgisi için videolarımızı izleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 5 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver