ROSEVELT Kalıcı Oje Seti French Rakı Beyazı

598,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ROSEVELT Kalıcı Oje Seti French Rakı Beyazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmoprofesyonel Satıcı Ünvanı: ACN İTHALAT TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0005138980700001 Vergi Kimlik Numarası: 0051389807
    Bu ürün Cosmoprofesyonel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 dakikada kalıcı ojeni evde kendin yap Profesyonel Kalıcı Oje seti Tam tutuculuk için gerekli Nail cleanser primer base coat Setin içine dahildir. Böylelikle çok daha kalıcı ve profesyonel görünümlü kalıcı ojeler yapmanızı sağlar. Kalıcı oje ve protez tırnak uygulamaları profesyonel uygulamalar olup eğitimli uzmanlar tarafından yapılmaktadır. Rosevelt profesyonel salon ürünleri serisi 20 yıldır Türkiye de salonlarda ve eğitim kurumlarında kullanılan kalitesini kanıtlamış profesyonel salon serisi ürünlerdir. El becerinize bağlı olarak ev uygulaması da yapabilirsiniz. Uygulama detaylarını uygulama videosu ile göndermekteyiz. Video linki ve kare kodu ürünle size gönderilmektedir. Oradan da izleyebilirsiniz. Fakat profesyonel ürünler olması dolaylısı ile gerekli eğitime sahip olmayan kişiler tarafından uygulandığı durumlarda mükemmel sonuca ulaşmamama ihtimali vardır. Uygulama hatalarından kurumumuz sorumlu değildir. Set içeriği Nail Cleanser Primer Renkli Base Coat (Rakı beyazı Rengi ) Kireç Beyazı (French UÇ ) Buffer Törpü Nail art Stiker Nail Art Glitter Mini Led Kurutucu 6 Watt (protez tırnak ve kalıcı ojelerin hepsini kurutur)

Ürün Özellikleri

  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver