2
Jel Roller Kalem kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Rotring Jel Mürekkepli Kalem 0.7 Mm Siyah

60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
63,95 TL
Kurumsal Fatura
65,90 TL
8.8
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
68,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rotring Jel Mürekkepli Kalem 0.7 Mm Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konforlu yazım için ergonomik gövde.
  • Hızlı kuruyan mürekkep.
  • 0.7 mm uç kalınlığı.
  • rOtring’in kırmızı halkası ile birleşmiş sade tasarım.
  • Standart ve canlı renkler olmak üzere geniş renk yelpazesi.
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Rotring 01.119115 0.7 mm Siyah Jel Kalem

Rotring 0.7 mm siyah jel kalem, konforlu yazı yazma deneyimi için son derece ergonomik kırtasiye ürünlerinden biridir. Birçok farklı kâğıt tipi üzerinde oldukça yüksek bir performans sergileyen bu kalem, hızlı kuruyan mürekkebiyle güvenli bir tercihtir. Defterlerde kullanıldığında arka sayfaya mürekkebin geçmesini engelleyen bu ürün, temiz bir görüntü oluşmasını sağlar. Sade tasarımı sayesinde birçok kişinin severek kullandığı bu kalem, oldukça hafif olduğu için uzun süreli yazı yazma zamanlarında dahi parmaklarda ağrı oluşmasını engeller. Şık tasarımlı bir ürün olması sayesinde çalışanların resmî toplantılarda dahi kullanabileceği bu kalem, istenirse okul çağındaki çocuklar tarafından da tercih edilebilir. Tutuşun son derece kolay olduğu bu ürün, yazı yazma deneyiminizden keyif almanıza yardımcı olur.

  • Hızlı kuruyan mürekkebi bulunur.
  • Ergonomik tasarımlıdır.
  • Konforlu bir yazı tecrübesi sunar.

Rotring 0.7 mm Siyah Kalemin Özellikleri Nelerdir?

Rotring 0.7 mm Siyah Kalemin Özellikleri Nelerdir?

Rotring 0.7 mm siyah jel kalem, ergonomik gövdesiyle deneyen tüm kullanıcılarından tam not almayı başarmış bir kırtasiye ürünüdür. Birçok farklı kâğıdın üzerinde yüksek performans sergileyen yapısıyla favori kalemler arasında kendisine yer bulan bu ürün, kolay şekilde hareket ettirilebilir. Kâğıt üzerinde âdeta kayan jel yapısı sayesinde hızlı şekilde not almak isteyen kişiler için oldukça ideal olan bu kalem, son derece şık bir tasarıma sahiptir. Siyah rengiyle herkese hitap eden bu ürün, hızlı kuruyan mürekkebiyle hem defter üzerinde hem de ellerde temiz bir görüntü oluşmasını sağlar. Yazı yazarken kâğıda temas eden el kısmının mürekkep olmasını engelleyecek kadar hızlı kuruması, kullanıcıların beğenisini toplayan detaylar arasındadır.

Rotring 1.5x1x13.5 Cm Jel Kalem Kaliteli midir?

Rotring 1.5x1x13.5 Cm Jel Kalem Kaliteli midir?

Rotring 0.7 mm siyah jel kalem, 1.5x1x13.5 cm’lik boyutuyla son derece konforlu bir deneyim sunar. Hafifliği sayesinde kullanım kolaylığı sunan bu ürün aynı zamanda oldukça kaliteli materyallerden üretilmiştir. Bu sayede darbelere karşı da oldukça dayanıklı olan bu kalem, herhangi bir yerden düştüğünde dahi büyük hasar almaz. Uzun süre kullanım için oldukça uygun şekilde tasarlanan bu kalemin mürekkebi de oldukça kalitelidir. Yoğun renk veren hâliyle bu kalem, yazılarda ve çizimlerde kendini oldukça belli eden bir yapıya sahiptir. Rotring kalitesiyle üretilen bu jel kalem, kullanıcıları tarafından son derece beğenilen ve önerilen ürünler arasındadır. Kalitesiyle fark yaratan Rotring 0.7 mm siyah jel kalem yorumları da tüm bu olumlu özelliklerin kullanıcı deneyimiyle kanıtlandığını gösterdiği için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Rotring Ergonomik Gövde Jel Kalemin Avantajları Nelerdir?

Rotring Ergonomik Gövde Jel Kalemin Avantajları Nelerdir?

Rotring 0.7 mm siyah jel kalem, sahip olduğu tüm özellikleriyle kullanıcısına son derece avantajlı fırsatlar sunar. Özellikle ergonomik tasarımı sayesinde kullanım sırasında herhangi bir zorluk oluşmasını engelleyen bu kalem, hızlı ve uzun not tutma zamanlarında dahi ellerin yorulmasını geciktirir. Kâğıt üzerinde kayıyormuş gibi hissettiren jel mürekkebi, kullanan kişinin bu deneyimden oldukça keyif almasını sağlar. Rotring’le özdeşleşen kırmızı halka, bu üründe sade bir tasarımla birleştiği için oldukça güzel bir hediye olma özelliğine de sahiptir. Hem kullanım kolaylığı hem de şıklığın bir arada sunulması sayesinde bu ürün, avantajlı kırtasiye ürünlerinden birisi olarak sıralanır. Siz de mürekkebinin kalitesiyle ön plana çıkan bu ürünü satın almak isterseniz Rotring 0.7 mm siyah jel kalem fiyatını Trendyol üzerinden inceleyerek dilediğiniz kadar sipariş edebilirsiniz.