Rowenta Compact Power Cyclonic Toz Torbasız Süpürge Ro3723ta 2211400051

1.750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rowenta Compact Power Cyclonic Toz Torbasız Süpürge Ro3723ta 2211400051

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ezehome Satıcı Ünvanı: EZE HOME TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384074143700001 Vergi Kimlik Numarası: 3840741437
    Bu ürün ezehome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HEPA filtreli toz torbasız süpürge, etkili şekilde temizlik için uygun bir seçenektir. Otomatik olarak kablo sarıcı mevcuttur.
  • Günlük kullanımda toz torbasız elektrikli süpürge, 79 dB ses seviyesiyle oldukça dikkat çekici tasarıma sahiptir. 8,7 metre hareket alanına bulunur.
  • 1,5 litre toz haznesi bulunan toz torbasız dikey süpürge, geniş odalı evler içinde rahat kullanım imkanı sunar. Metal yapıdaki borusu da uzun yıllar sorunsuz biçimde kullanıma uygun olarak tasarlanır.
  • Emiş gücü ayarı bulunan toz torbasız sessiz süpürge ile gözle görülmeyen tozlardan kurtulmak mümkündür. A sınıfı hava filtreleme donanımı mevcuttur.
  • Yatay veya dikey şekilde kullanıma uygun olan toz torbasız filtresiz süpürge, çocuklu aileler açısından ideal bir seçimdir. 28 KW enerji tüketimi sayesinde enerji tasarrufu yapar.
  • Verimli çalışma özelliği sayesinde toz torbasız süpürge 1000 Watt, istenen alana göre çekim yapabilen tasarıma sahiptir. Kablo uzunluğunun 8,7 metre olması da istenen alnın rahatça süpürülmesi için yeterlidir.
  • Kuru temizlik için HEPA filtreli toz torbasız süpürge, köşeler ve dar alanlarda da pratik kullanım sağlar. Uzayan ve kısalan teleskopik boru tasarımı bulunan modeller arasında yer alır.
  • Başlık seçenekleri arasında turbo başlıklı toz torbasız süpürge ile her yüzeyin hızlı şekilde temizlenmesi mümkündür.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Rowenta Compact Power Cyclonic Toz Torbasız Süpürge RO3723TA 2211400051

Temizlik sürecinde kullanılan süpürge oldukça önemlidir. Enerji tasarrufuna sahip olması gerekliliğinin yanında güçlü emiş gücü de bulunmalıdır. Rowenta Compact Power Cyclonic toz torbasız süpürge RO3723TA bu imkanları müşterisine sunarak onun hayatını kolaylaştırmayı amaçlar. 79 desibel ses kuvveti ile çalışırken etrafa rahatsız vermez. A sınıfı enerjisi sayesinde fazla elektrik harcamaz ve bu yönüyle çevre dostu bir üründür. Bu durum, onu tercih edilen bir cihaz yapar. Monasiklonik teknolojisi ile ufak toz tanelerini dahi içine çekebilme kuvveti bulunur. Bunu sağlayan etmenlerden biri emici başlığıdır. RO3723TA, hafif ağırlığı ile kolay taşınabilmenin yanında rahatça saklanabilir ve evinizde fazladan yer kaplamaz. İçinde bulunan 1500 + L hazne kapasitesi sayesinde derinlemesine temizlik yapar.

  • Yüksek verimliliğe sahip filtre
  • A sınıfı enerji tasarrufu
  • Tekli silikon teknolojisi

Rowenta RO3723TA Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO3723TA Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO3723TA Compact Power elektrikli süpürge yorumlarında da bahsedilen birçok önemli özelliği vardır. Bunlar sayesinde ürün, oldukça kullanışlı bir performans sağlar. Bunlardan biri sahip olduğu iki aşamalı filtreleme sistemidir. Motor tarafından salınan küçük toz parçacıklarını yakalaması için yerleştirilmiş köpük filtresi, emilen tozun %99,98’ini filtreler. Bu süpürgenin %50 az enerji harcaması, çevre dostu olmasını sağlaması yanında az elektrik tüketimine sebep olur. Rowenta toz torbasız süpürge, tekli silikon teknolojisine sahip olmasıyla birlikte 750 Watt motor gücüyle çalışır. Bu durum da ürünü kullanırken iyi bir performans sergilemeye yol açar. Bu yönüyle oldukça tercih edilen bir modeldir. İçinde bulunan toz haznesinin 4 aşamada kolayca temizlenebilmesi, bir diğer kullanışlı özelliğidir. Estetik ve şık tasarımı ile sıkça tercih edilen bu modeli siz de satın alabilirsiniz.

Rowenta Compact Power Cyclonic Süpürge RO3723TA Kullananlar

Rowenta Compact Power Cyclonic Süpürge RO3723TA Kullananlar

Rowenta Compact Power cyclonic toz torbasız süpürge RO3723TA kullananlar ürünün sunduğu birçok özellik ve avantajlardan memnun kalır. Öncelikle ürünün az enerji harcaması bunlardan biridir. Bu yönü cihazı çevre dostu da yapar. Kolay onarılacak şekilde tasarlanması, müşterisinin hayatını kolaylaştırır. Emici başlığı ve iki aşamalı filtreleme sistemi ile toz yakalama konusunda oldukça kaliteli bir performansa sahiptir. 79 desibel seviyesinde olan sesi, etrafı rahatsız etmeden kullanım imkanı verir. Taşıma kulpu ve hafif ağırlığı bulunan bu ürün, kolay taşınabilmesinin yanında yer de kaplamaz. Sahip olduğu teleskopik metal borusu, temizliği iyi bir şekilde yapmaya yardımcı olur. Rowenta süpürgenin, sert zeminlerde dahi kullanılmaya uygun olarak üretilmesi bir diğer artı yönüdür. Şık tasarımı ile göze de hitap eden modeli siz de güvenle tercih edebilirsiniz.

Dikkat Çekici Rowenta RO3723TA Fiyatı

Dikkat Çekici Rowenta RO3723TA Fiyatı

Rowenta Compact Power cyclonic toz torbasız süpürge RO3723TA fiyatı ürünün sahip olduğu özellik ve avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Bir elektrikli süpürgede olması gereken her imkana sahip bu model, müşterisine pratik bir temizlik deneyimi sunar. Enerji tasarrufu yapması ile az elektrik harcamanıza yardımcı olan ürün, çevre dostudur. Yüksek emiş gücü ile toz çekme kapasitesi oldukça kuvvetlidir. 1.5 lt toz hazne kapasitesi de bu durumda önemli bir rol üstlenir. Bu hazne, 4 aşamada kolay bir şekilde temizlenebilir. Bu da kullanışlı özelliklerinin içinde bulunur. Motor gücü 750 watt olması ile kuvvetli bir cihazdır. Tüm bu fonksiyonlar Rowenta RO3723TA fiyatının belirlenmesinde rol oynar. Kalitesi ve kullanışlı yapısıyla öne çıkan Rowenta elektrikli süpürgeyi, online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.